- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Ne istediğimi bilmediğim için yardıma ihtiyacım var. Her türlü fikre açığım. Tesettürlü değilim ama çok açık da olamam , kayınbabam hoca.Nasıl bir şey istediğine dair daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz canım :)
İsteme -Söz - nişan birarada ve evde olacak.
Bu nedenle de ben istenirken farklı bi elbise gieceğim.Kahveleri verdikten sonra da elbise değiştireceğim ,törenimiz gerçekleşecek. Ama ben çok kararsızım.
Bana elbise önerisinde bulunur musunuz.
Aşırı dekolte sevmiyorum hanım hanımcık ,zarif ve göze hitap etsin istiyorum :)
Çok şey mi istiyorum
Uzun elbisede hemfikiriz ancak kahveleri servis ederken takılabilirim.Uzun bir elbise giyin bence, yüksek topuk da giyersiniz, sizin farkınız olsun misafirlerden :)
Yarım kol garip geliyor bana, o nedenle ya kalın askılı bir elbise olabilir ya da küçücük bir kol detayı olabilir.
Renk olarak çok açık tonları seçmeyin (gelinliğe yakın gibi oluyor)
Koyu ton da olmasın , gelen misafirler genelde tercih ediyorlar bu tonları.
Canlı ama çok koyu olmayan bir renk seçebiliriniz zevkinize göre.
Zayıfsanız oturan bir model olabilir (denizkızı modeli gibi) ama kpeder hoca dediniz, belden sonrası açılan bir model daha iyi olur belki.
Dantel filan olmazsa çok sade olurdu zaten, ben de pul boncuktansa danteli küpürü tercih ederim
Teşekkür ederim öncelikle, yardımcı olmaya çalıştığınız için. Gerçekten güzel bi elbiseymiş. Ancak bu tarz elbiseler basenimi çok geniş gösteriyor... Ancak yaka kısmı çok zarif... Daha kapalı bi şekilde oluşturulursa giyebilirim sanırımCanim ben bu resimdeki elbeseye bayildim. Eger diktireceksen, transparan olan yerlerini transparan yaptirmazsin, hem kapali, hemde cok sik olur. Evde olacagi icin kabarik degil, ama yinede diger davetlilerden cok daha gösterisli olursun :) Umarim begenirsin
Kesinlikle katılıyorum.Elbisenin malzemesine kumaşına göre dantel detaylar eklenebilir kollara çok şık durur..uzun kollu olacaksa truvakar kol çok güzel duruyor, yakada belde ve kol bitiminde dantel süs vb yapınca elbise zenginleşiyor
Renk konusunda kafam çok karışık canım.canım istemede şöyle bir elbise ilgini çeker mi?
Seçeneklerim arasına alıyorum, teşekkür ederim.Renk olarakta turkuaz çok moda ve dantele çok yakışıyor.
Bu da aklımdaydı aslında çok beğenmiştim ilk gördüğümde de ... V yaka haline gelince hoş durabilir...Kapanmış da olur.Teşekkür ederim.Dikim yapacaksan eğer bu modelin önünü kaapatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?