Tembel olanlar,işi erteleyenler,aman boşver diyenler....Varmısınız temizliğe :)
Ortak olarak belirleyeceğimiz bir günü,temizlik günü yapacağız...Herkes o gün yapacak temizliğini...Önceki ve sonraki halini resimleyip paylaşacak...Yapmayana uygun bir ceza verilecek...Ya da ezik muamelesi yapılacak :) Kimler katılacak...Beğenmeniz yeterli...Sonra ortak gün ayarlanacak :)
Bekliyorum merakla neler olacak
Ben persembe günleri yapiyorum :)
Aslında herkes temizlediği gün paylaşsın fotoğrafları ben mesela bugün temizlik yapıcam artık mutfaktan başladım bileYarın anacığım gelecek ev pis olursa hatunun dilinden kurtulamam:) Fotoğraf paylaşıcamda unutmuşum yükleme işini. bi gözatıyım bakalım nasıl yapıyodum
off kizlar yapamiyorum yaaa resimi ekleyemiyorum
Canım ben ''hızlı resim'' diye bi site var ordan yaptım googlede arat bulursun hemen. Ayarda ortaboyu seç fotoğrafı yükledikten sonnra forumlar için yazan kutucuğu kopyalayıp buraya yapıştır.
Ben yatak odasının resmini koymım isterseniz sonraki halini koymaya fırsat olmayabılırAllahım ütü bitmiyor temizlik bitmiyor ben bitiyorum resmen Geçen gün rüyamda temizlikçi alıyormusum eve 120 tl o da ütü yapmam ben dıyor tepeme cıkardı sinirlerimi rüyamda
ohhh şıkır şıkır olmuş
ellerine sağlık
sefan olsun
hiç dağılmasın bi daha:))))
kabusun ütü olmuş...
aynen vallahi calısıyorum yıgınla ütü birikti nasıl yapıcam üstüne hamileleik bulantılar kusmalar 3 sepet ütü kabusum olmasnda ne olsun birde sokagımızda sagolsunlar 3 bına dıktıler bu sene benım tasınmamı bekledıler sanırım , camlar berbat ne yapcagımı bılmıyorum üfff daraldım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?