bende cumartesi günü büyük temizlik yaptım...
camları sildim..
banyo mutfak yatakodası...
bütün eşyalırı çekip sildirdim altını eşime...
eşim evi süpürüp sildi...
perdeleri yıkadım...
halıları yıkamaya gönderdim...
cillop oldu ev....
ohh eline sağlık . güle güle otru. bayılıyorum temziliğe sanki ev burun kanalları açılıyoda rahat hava almaya başlıyo.
iyi bi başlık olmuş. ben kadınla anlaştım. her hafta yarım günlüğüne . gelemediği haftalrıda ertesi hafta tam alacak olacak bitecek. cumartesi günü yaptık ama ondan çok ben yoruldum. pazartesi kk daki kızlara danışayım bi dedim. kadın tutunca nasıl temizlik yaptırıyolarmış. ayşe ablanın (tutuuğum hanım) bana söylediğine göre ince toz olayına girmiyomuş. gerçi benim evde tanıddık oldğu için aldı. sonra mutfakta sadece dolapların kapaklarını temziliyomuş ki bu sefer sadece yerleri sildi çünkü mutfaktaki diğer işeri ben hallettim. nedenide iki tane kapalı balkonum var boydan boyua camekan.evde 8 tane koca koca camım var. zaten cam silme yarım gün alıyo nerdeyse baktım yetişmeyecek mutfağa ben daldım. zaten ince olarakta yapmıyom deyince başka çarem kalmadı. günlüğü de 80 lira bu arada . bana 4 yarımdan 150 ye gelecek. ayhh yzarken yoruldum.
hamişsin birde. ya eşinin eline ütüyü ver. yada bir bayan tut hem temizlik hem ütü yapsın. çok yorma kendini....
Oleyyy beni gibi tembeller de var yupppiiiEşim çok titiz önceki konuları okuyup anlayabilirsiniz. Annemle yaşıyor gibiyim :) Ve ben tembelim biraz da dağınık Eşimi şehir dışına yolladım giderken de bana "bu aralar anlayışlıyım, bir şey demiyorum aşkım ama evin bu hali gözüme çok batıyor, hiç olmadı yanıma gelene kadar tüm ütüleri yap bitir başka bir şey istemiyorum" dedi, şimdi benim ütü yapmam ve sabah yaptığım kahvaltının bulaşıklarını yıkamam lazım velhasıl forumdan çıkamıyorum Beni gaza getirin de kalkayım işleri yapayım Çarşamba şehir dışına çıkacağım eşimin yanına gideceğim beraber döneceğiz, aslında o dönmeden evi tertemiz yapmak var ama popomla aram bozuk pek anlaşmıyoruz ben diyorum kalk o diyor ki dur biraz daha internette takılayım Bir de 160 metrekare 4 odalı bir evi tek başıma bir günde pırıl pırıl yapabilir miyim ki? Normal temizlik de yapmaz ki benim eşim, her temizlikte koltukları çeker , kirli sepetinde kirli bırakmaz hergün yıkar, o yüzden de bana sürekli ütü çıkıyor ühüüüü
teşekkür ederim şekerim...
valla ben hiç hastası değilim temizliğin ama eşime yardım ediyorum işte.
Bu Ayşe abla şirkete bağlı mı çalışıyor yoksa bağımsız mı? Şirkete bağlıysa bilemem ama normalde ben iş ayıran temizlikçi görmedim. Benim annem ben çalıştığım için çok tutardı. Kadın sağolsun dipli bucaklı bütün işini yapardı, duvarları bile silerdi. Çekmeceler, baza içi, dolaplar heryer tertemiz olurdu. Çalıştırdığınız kişiden kişiye değişiyor olabilir...
hahahah eşin aynı benim eşim gibi halıları bile kaldırıp süpürmemi istiyor adam yaaaaaaaaaaaa ıyyy sıkıldım temizliktenBenımkınınde gözüne cok batıyor malesef ama napımmm yapacak bir şey yok yatak odam ve banyomun temızlenmesı şart şart şarttttttttttttttttttttttttt kim yapacak ki bu halimle nasıl yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?