kendini çok ezdirme kız.
yok ya ne şirketi. kafadan şirketli bunlar. dolap içlerine hiç dokunmamış. şaştım kaldım. parayımı çok vermek lazım. nasıl yetiştiriyolar anlamdımki
Evet ya:-D adam manyak :-D geçen gün halının üzerine uzandı uyuya kaldı, yastık vereyim mi dedim uyku sersemi ver dedi, sonra verdiğim yastığa baktı bunlar açık renk kirlenir koyulardan ver dedi, o uykuyla ona dikkat etti adam
hergün temizlik yapıyorum ama sanki hiçbir iş yapmıyor gibiyim evim küçük üç de çocuk olunca sanki istediğim gibi düzenli olmuyor yada içime sinmiyor yaaa
yani benim temizlik günüm yok hergünüm aynı ortalığı topla süpür sil toz al ama çocuklar eve gelince sanki evde hiç temizlik yapılmamış gibi oluyor
bıktım artık diye bağırasım varrrr
Bende ne kadar yaparsam yapayım sinmiyor içime,anlamadım ki....Bizede kadın tutun kızlar hayrınıza :))
bazı erkeklerin içine analarımı kaçıyo nedir. bizimkide temizliğe giriştimmi halı malıp ldırırı
Evet ya:-D adam manyak :-D geçen gün halının üzerine uzandı uyuya kaldı, yastık vereyim mi dedim uyku sersemi ver dedi, sonra verdiğim yastığa baktı bunlar açık renk kirlenir koyulardan ver dedi, o uykuyla ona dikkat etti adam
of aynen ya, yere bişey damlasa gider viledayı alıp tüm yeri siler yahu
benim kocada yap der bana ama kendisi dağıtırken hiç çekinmez...Şuan yastıklar oyuncaklar yerde olsa off bu ne dağınıklkık desem,ne alaka ev mis gibi der :)Evi temizlerim bir yeri unuturum hemen orayıda yap der..Yani tuhaf adam :)
ederler valla beklıyorum cunku , ara ara gidip annemlerde kalalım orda temızlık yapmazsın rahat olursun dıyorda geliniz sonucta hamılede olsak yapcaz mecbur arkamdan konusulmasını istemem
aynen. elin değecek. hissedecen o yerlerdeki tozu. sonra şahit olcan onları suya karışışına .tuttuğun kadının yaptığını beyenmiyorsun ki... kendi yaptığın daha iyi... şahsen ben beyenmiyorum ama mecburum...
lafı olmaz canım ama kuçukpisiye katılıyom.Bende ne kadar yaparsam yapayım sinmiyor içime,anlamadım ki....Bizede kadın tutun kızlar hayrınıza :))
of aynen ya, yere bişey damlasa gider viledayı alıp tüm yeri siler yahu
Şimdi saydım yerde tam 20 değişik eşya var...Evde bir cadı varken ne mümkün temizlik amannnn gelen gidende yok:))))
benimkinde düzen sorunu var. millet k.validesi evdeki eşyaların yerlerini değiştirir diye kızar, benimde eşim eşyaların yerlerini değiştiriyor. bardakların kaselerin yerleri değişti.. kendi koyduğum yerde değil. bir gün korkuyorum misafir gelip evde aradığımı bulamayıp eşime sormak zorunda kalacğım diye
koleksiyon mu yapıyonuz
Anneye gidince o temizlik yapmıyor her şey ayağına gidiyor ona göre hava hoş biz yine yapiyoruz, yapma deseler de içimize sinmiyorevin neti kesildı ama benim icin bişi değişmedi cepten de laf yetiştiriyorum maşallah:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?