Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

kendini çok ezdirme kız.

yok ya ne şirketi. kafadan şirketli bunlar. dolap içlerine hiç dokunmamış. şaştım kaldım. parayımı çok vermek lazım. nasıl yetiştiriyolar anlamdımki

bende eve bayan alıyorum ama dediğin gibi dip köşe yapmıyor. dolaplar ölece kalıyor. gerçi annem başında oluyor ama yetiştiremiyor. başka birisi bulmak istiyorum. taşındıktan sonra bakacağım. biri bir bayanı önerdi taşınmadan önce yeni eve alacağım. ama oda sigara içiyormuş. kafamda soru işaretleri var. evde içerse bana dokunur....

birde temizlik yapamıyorum ben. toz bile alamıyorum. eşim toz alıyor. çamaşırlarıda o asıyor. bazen çaktırmadan etrafı süpürüyorum. hasta olunca anlıyor tabi. temizlik için alıyorum arada bayan tabi... güvenilir biri olsa evin anahtarını versem silse süpürse, anneme de yük olmasam ne iyi olur....

hergün temizlik yapıyorum ama sanki hiçbir iş yapmıyor gibiyim evim küçük üç de çocuk olunca sanki istediğim gibi düzenli olmuyor yada içime sinmiyor yaaa
yani benim temizlik günüm yok hergünüm aynı ortalığı topla süpür sil toz al ama çocuklar eve gelince sanki evde hiç temizlik yapılmamış gibi oluyor
bıktım artık diye bağırasım varrrr

hergün temizlik yapıyorum ama sanki hiçbir iş yapmıyor gibiyim evim küçük üç de çocuk olunca sanki istediğim gibi düzenli olmuyor yada içime sinmiyor yaaa
yani benim temizlik günüm yok hergünüm aynı ortalığı topla süpür sil toz al ama çocuklar eve gelince sanki evde hiç temizlik yapılmamış gibi oluyor
bıktım artık diye bağırasım varrrr

bazı erkeklerin içine analarımı kaçıyo nedir. bizimkide temizliğe giriştimmi halı malı hep kaldırırı

ev işi nankör. bende izinli olduğum dönemlrde adeta yalarım. yere bir tüy düşse evi pis sanarım. ama işe gelince saldım çayıra mevlam kayıra

Bende ne kadar yaparsam yapayım sinmiyor içime,anlamadım ki....Bizede kadın tutun kızlar hayrınıza :))

Bu arada ablam konuyu görünce kesin diyecek ki sanki çok güzel yapıyorda temizliği birde içine sinmiyomuş :)))

Son düzenleme:
Bende ne kadar yaparsam yapayım sinmiyor içime,anlamadım ki....Bizede kadın tutun kızlar hayrınıza :))

tuttuğun kadının yaptığını beyenmiyorsun ki... kendi yaptığın daha iyi... şahsen ben beyenmiyorum ama mecburum...

ederler valla beklıyorum cunku , ara ara gidip annemlerde kalalım orda temızlık yapmazsın rahat olursun dıyorda geliniz sonucta hamılede olsak yapcaz mecbur arkamdan konusulmasını istemem

benim kocada yap der bana ama kendisi dağıtırken hiç çekinmez...Şuan yastıklar oyuncaklar yerde olsa off bu ne dağınıklkık desem,ne alaka ev mis gibi der :)Evi temizlerim bir yeri unuturum hemen orayıda yap der..Yani tuhaf adam :)

of aynen ya, yere bişey damlasa gider viledayı alıp tüm yeri siler yahu

benimkinde düzen sorunu var. millet k.validesi evdeki eşyaların yerlerini değiştirir diye kızar, benimde eşim eşyaların yerlerini değiştiriyor. bardakların kaselerin yerleri değişti.. kendi koyduğum yerde değil. bir gün korkuyorum misafir gelip evde aradığımı bulamayıp eşime sormak zorunda kalacağım diye

burada aynı babamı anlattın

ederler valla beklıyorum cunku , ara ara gidip annemlerde kalalım orda temızlık yapmazsın rahat olursun dıyorda geliniz sonucta hamılede olsak yapcaz mecbur arkamdan konusulmasını istemem

Anneye gidince o temizlik yapmıyor her şey ayağına gidiyor ona göre hava hoş biz yine yapiyoruz, yapma deseler de içimize sinmiyor evin neti kesildı ama benim icin bişi değişmedi cepten de laf yetiştiriyorum maşallah:-D

Şimdi saydım yerde tam 20 değişik eşya var...Evde bir cadı varken ne mümkün temizlik amannnn gelen gidende yok:))))

tuttuğun kadının yaptığını beyenmiyorsun ki... kendi yaptığın daha iyi... şahsen ben beyenmiyorum ama mecburum...
aynen. elin değecek. hissedecen o yerlerdeki tozu. sonra şahit olcan onları suya karışışına .
lafı olmaz canım ama kuçukpisiye katılıyom.

of aynen ya, yere bişey damlasa gider viledayı alıp tüm yeri siler yahu

boşver çalışsın köle yaşasın kötülük

yok ben eğitim kampında gibiyim, bardakları öyle dizme böyle diz, bulaşıkları öyle yıkama şöyle yıka, bu liste uzar gider...

süpersin süper :)) evdeki net neden kesildiki benımde evdekı laptp bozuldu net parasını bosuna oduyoruz 3 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…