Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Bitti mi islerin?

sadece günlük temizlik yaptım.evi topladım,süpürdüm sildim.bi makina çamaşır yıkadıım o kadar.daha zamanım var.bi kaç gün dinlenmeye karar verdim.şartlanınca yapamıyorum

çook şükür mutfağımı ve buzdolabımı misler gibi yaptım.herşey yıkandı silindi.ışık kapalıyken bile ışıl ışıl heryer.çok yoruldum ama değdi.evi günlük temizledim.darısı diğerişlerin başına.başaldımya durmam artık

tam da motivasyon eksikliğim varken okudum burayı. Süpersiniz. Ben de gaza geldim, akşam mutfak işlerini bitireceğim. Teşekkür hepinize

dün halıları süpürüp kaldırdım.toz aldım.dolapların içini üstünü sildim.camların önlerini sildim.kapıları sildim.sandaliyeleri sildim.mutfak dolaplarının çekmecelerini ve bardak raflarını sildim.portmantoyu sildim..bi baktım elimde toz bezi geziyorum daha nereyi silsem diye,kafayı yedim heralde :)) çarşafları falan değiştirdim.banyo tuvaleti yıkadım.yerleri buharlı mopla sidim.halıları serdim.kızımın oyuncaklarını düzenledim.2 makine çamaşır astım.yemek yaptım.yemekten sonra kızımı yıkkayıp yatırdım.sonra çay keyfi

bayadır temizlik yapmıodum. bugün arkadaşım geldi kızartma yaptık yedik çay falan oturyoduk birden kaltım evi bi süpürim dedim önce tolzarı ladım sonra süpürdüm sonra yerleri sildim sonra cmalrın önünü aldım. banyoyu temizldim yemek masamın sandalyeleri beyaz deri güzelce sildim parladı resmen. mutafağa girdim ankastre buzdolabı bulaşık makiansını sildim. mutfak dolaplarını fayansları sildim halıyı silkeledim yerleri elimle sildim yice ovarak mutafakta beyz parke olunca vileda geçersiz kalıo. dün yaprak sadım onu ocağa koydum çorba kyodum altını kıstım nette dolaşırlen bi bakim dedim ki tencerde çorba kalmamış taşmış ocağa dökülmüş ordan çöp kovasının üstne ordan halıya. mecburen temizledim ama tüm zevkim öldü yani halı ince allahtan makinaya attım. öle işte bugünlük hatta haftalık yeter sanırm

Bugün akşam üzeri ben de evi süpürüp sildim, bulaşık yıkadım iki çeşit pasta yaptım.
Katlanması yerleştirilmesi gereken iki üç makina çamaşırım var..
Ütülenmesi gereken ütülerim duruyor onlar da sonra artık...

Azicik motive olayim diye bi bakiyim dedim pek yazan olmamis.yukardaki arkadasin yazdillarini heyecenli heyecenli okutken corbanin tastigini okuyunca soyle bi kalakaldim,uzuldum..ama yazdiklari biraz olsun cesaretlendirdi.ben de kalkiyorum temizlige :)

Onceki gun islerimin hepsini bitiremeyince bugun silbastan yapiyorum butun evi.bitince yazarim.simdi mola verdim

kızlar geçmişi çok okuyamadım ama ben bugün evim evim temiz evimi izledim harika yaa ...çok eğlenceli bütün bi evi sil baştan temizliyor yarışmacılar belli bir vakit içerisinde izlemenizi tavsiye ederim...

ben iki gündür uğraşıyorum yarın son darbeyi indircem Allahın izniyle.bugün tüm camları ve kapıları sildim toz aldım süpürüp sildim .birde kadın vardı oda sadece halı koltuk ve banyoyu yaptı bide ağır olup çekilecek şeyleri çekti o kadar .parayı o aldı yorulan ben oldıum ne sinir di mi?

valla gazel kadis arkadaşlarım iyiyyim pek girmiyorum bu aralar temizlik yarın bitcek ve beş günde bitmiş olcak benim için rekor ...kitap okuyom bu aralar o yüzden pek girmiyorum .

Allahım ya kızımın kreşini değiştirmek zorunda kaldım sabh gidiyorm 8 de öğlen gwliyorum öğleden sonrada zaten gelen var muhhakkak evi kim temizleyecek sadece toplayıp makyaj yapıyorum bu hafta nasıl olcak belmiyorum ne oluuuuur biri yardıma gelse Allah rızası için yardım etse krizlere giricem valla evin pisliğinden ..........

bende bugün temizlik yapanlardanım.
eşimin işi varken kendimi avutacak iş temizlik :)bütün evi dip köşe yaptım.tozları aldım,süpürdüm ve yerleri sildim.mutfagımdaki bazı eşyaların yerlerini dğeiştim.balkonumu temizledim tuvalet ve banyoyu temizledim.
yatak odası shaggy halılarımı silkeledim en güzel öyle temizleniyor çünkü.
sora makarna köfte çorba yaptım :)
derkeeeen bütün işimm bitti sonra kendimi duşa zor attım :)

kaynarcada oturuyorum evim çalışan bir bayanım 2+1 evim 90 m'2 yavar ya yok. 10 martta tam gün temizlik ihtiyacım var .
İŞLERE GELİNCE:
HALILARIMI YIKAMAYA VERİCEM ZATEN
cam silme
tül GÜNEŞLİK yıkama (GÜNEŞLİK ütü)
mutfak dolapları İÇ DIŞ silme (mutfak küçük HEM ALT HEM ÜST TOP 10 KAPAK VAR )
banyo tuv temizliği
genel silme süpürme
genel toz alma
KOLTUKLARIM KOLLARI BEYAZ SİLİNMELİ (DÖŞEMESİNİN İHTİYACI YOK AMA)
1-2 MAKİNA ÇAMAŞIR YIKAMA ASMA

Temizlik iyi hos da birkac gün sonra hic temizlik yapmamis gibi olmuyor mu deli oluyorum.
Dün makinede camasirlari yikayip astim,komple evi süpürdüm, yerleri sildim, balkonlari temizledim
sonuc mu icim rahat ama bitmis bi haldeydim.. :)
Bugün kapilari silip toz alicam...

Biz iki kişi gidiyoruz temizliğe memur eşiyiz,öğlene kadar yapıyoruz gün size kalıyor,istanbuldayız,kadınlar kulübündende gittiğimiz 4 kişi var onlarda memnun kaldı referans verebiliriz,iki kişi olduğumuz içinde yorulup işi ağırdan alma gibi bir şey yapmıyoruz,aldığımız paranın hakkını veriyoruz,ihtiyacı olanlar mail adresinden ulaşabilir ayse.turan_000@hotmail.com,temizlik imandandır,saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…