Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

evet yarın misafir gelio kalabalık erkekler benim dairede olcak bayanlar üst katta kayınvalidemin dairesinde. bugün saat 4 tten sonra başladım işe dışardaydım çünkü. dolabım çok felaketti çok çamşır vardı yıkanmış yerleşmeyi bekleyen dolabu yıkıp baştan dzüenledim hepsini yerleştirdim. yemek yedik makinayı boşaltıp kirlileri yerleştirp çalıştırdım.halılar sagi pislik ututyo süpürgenin ucuçya iyice fırçalyarak süpürdüm heryeri süpürdüm. tozları aldım. kapıların tozunuda aldım. koltuk örtüleri yıkayıp banyoyu temizleyip paspaslarını değişitrcem bide mutfak dolablarımı silerim tamamdır. hdi bana kolay gelsin

yok yok terkedildi bu konu, millet işi gücü bıraktı artık. kimsenin canı istemiyor.

ama ben bu akşam bişeyler yapacağım, yarın yazarım yaptıklarımı :)

5 gündür kızım ve ben hastaydık.eşim saolsun baktı bize.yemek ve bulaşıkları halletti.çünkü çalışıyodu.bugün artık ayağa kalktım.ev leş gibi.heryer batmıştı.kızım doktara kontrole götürürken bütün camları açtım.gelene kadar bi güzel havalandı.etrafı topla.makinaya çamaşır attım.süpürdüm sildim bi güzel toz aldım.buzdolabını iyice temizleyip düzenledim.banyo wc lavaboçamaşır suyuyla bi güzel yıkandı.banyo papspasları yıkandı serildi.oohhh be dedim sonunda.parladı ev.mis gibi heryer::)))

merhabalar gerçekten sayfa boş kalmış haydi kızlar bi silkelenin dip köşe temizlik vakti gelmedimi ayyyy benim ev ta bayramda paklanmıştı şimdi tekrar perdeleri tülleri yıka, camları sil, koltukları sil, duvarları sil, mutfak dolaplarını temizle, baza altındaki yorgan yastık battaniye havalandırr, wc banyo tepeden tırnağa tüm gücünle ovala dezenfekte et, halılar dursun şimdilik yıkamaya bile gönderemiycem kış günü bebişim emekliyo offfffffff ben en iyisi bi kadın çağırayım üstelik çalısıyorumda anca beraber yapabiliriz

bıktım ya dolap düzeltmekten tam bi hafta önce düzeltştim bugün yeniden düzelttim. misafir odamdaki eşyaların yerini değiştirdik arkadaşımla beraber. evi süpür kapıları sil banyoyu temizle kurmuş çamaşırları yerine yerleştirme yıkanmışları asma evi toplama bulaşık makinası doldurma. he bide bezelyeli izmir köfte yaptım. pişti. yarım saat mola verdim. eşim gelcek sofra hazırlıcam. bulaşık makinası şuan yıkıyo onu boşaltıp doldurcam. mutfağı yağçözleyip silcem her yeri dolaplarıda dropla silcem. sonra namaz var daha bide ütü. o kadarcık

nie kimse gelmiooooooooooooooooooooo.
ben bugün atrafı topladım yatağımı toladım sadece çünkü dün baya iş yatım. ütmümn çoğunu btirdim. kuru fasulye ıslattım b,razdan pişircem

Ben konu sahibesi olarak girmiyorum konuya:) Evim soğuk yapamıyorum temizlik.Kızım üşüyor yanıma gelse.Yaklaşık 10 gündür yatak odam harabe gibi.O tarafta yatmadığımız için öylece duruyor.Mutfak,oturma odası banyo tuvalet elden geçirdimmi yetiyor.Kışın temizlik olmuyor arkadaşlar:)

Hahayyyy arkadaşım benim de yatak odam harabe..... Çarşamba gününden beri her gün gezmekteyim..Giy çıkar derken yatak odam da aradığımı bulamıyorum..Ama şimdi kızımı uyutup hemen başlıcam toplamaya...Yarına kalırsa delirebilirim heran...

Benim hala yapasım yok canım ya :) Kızım uyumuyorki gündüz o uyurken yapayım.Ben toplarken illa yanıma geliyor anında elleri suratı buz kesiyor.Bende amann boşver diyorum kalıyor öyle:) Geçen eşime yatak odası ne halde kızmıyormusun dedim amann boşver buz gibi odalara uğraşma ben aradığımı buluyorum dedi :) ama sen şimdi ben yapıcam diyince bir istek olmadı değil uygun anı kollayıp yapayım bende bugün:)

Canım ben dün çok şükür topladım yatak odamı..Gece 11 de bitti..Sonra da uyudum zaten.....Şimdi de evi bi süpürsem mis gibi olcak ama biraz oturup dinlenmem lazım...
Çok şükür artık yatak odamda aradığımızı kıyafeti bulabilecez.... Boş ver sen de kış günü dip bucak temizlik yapmasan da olur nasılsa..

Cuma günü işten izinliydim doktor işleri falan. gittim tahlil verdim sabah 8,30 gibi geldim evi biraz toparlayayım dedim. halıları süpür, kaldır, sil, toz al, hastaneden tahlil sonucu almaya git, gel tuvalet banyo mutfak derken zaten gün bitti. ama temizlendi. buzdolabındaki atılacakları attım, bir kaç tencere çıktı yıkanacak, bi makine bulaşık, bir kaç makine çamaşır yıkandı. onları astım, katlanacaklar vardı onlar katlandı. oturma odamın düzenini değiştirdim birazcık :) değişiklik iyidir :) monotonluktan uzaklaştırır. hazırdan bir iki yiyecek bişeyler hazırladım kocam geldi. tv çay kahve vs. cumartesi kocam arabamızı muayeneye götürdü ben de öğlene kadar yattım dinlendim ohhh. ellerime sağlık. soğukta bu kadar oluyo.

Adam olana çok bile

Geçmiş olsun canım.....Her gün her gün aynı işleri tekrar tekrar yapıyoruz ama yine de dağılıor işte...En iyisi gece yatmadan bir kez daha toplamak ,,,O zaman sabah kalktığımızda tertemiz oluyor evimiz...

sağol, teşekkürler.

ya benim ev bayağı bi dağılmıştı. ben biraz ev konusunda pek toplu olmayan bi insan olduğumdan, bayağıdır elim gitmiyordu. canım istediği zaman yapıyorum genelde. hem iş hem eş hem ev benim için biraz yorucu oluyor. o yüzden ilham ne zaman gelirse o zaman yapıyorum. ama gün öncesinden temizleyince bir sonraki sabah daha mutlu kalkıyorsun bunu anladım. iş yok diyosun oohh rahat rahat yatabiliyorsun. iş olunca hepsi gözünde büyüyo :)

Merhaba bayanlar, uzun zamandır hayatıma özellikle ev islerimi bir düzene koymak icin sitelere bakılıyorum. 3 gündür sizleri takip ediyorum. Bende evim hep duzenli ve temiz olsun istiyorum ama olmuyor. Cok özeniyorum duzenli evler görünce. Benim niye olmuyo diye söylenir dürüyorum nedeni gayet acik aslında bir ısı zamanında yapmamak ertelemek herseyi mahvediyor. Hem cok yoruluyorum hemde isler bitmek bilmiyor. Bu ara mutfak dolaplarimi yaptırıyorum. Mutfak tadilatım bitince aranıza katılmak istiyorum. Hergüne yaptıgım isleri sizlerle paylaşırsam belki bir düzen tuttururum. Beni de aranıza alır mısınız?

Hanımlar merhabaa
Bayağı zaman hepimiz salladık galiba detaylı temizlik işini
Ben çok rahatsızım bu durumdan o yüzden yarın niyetliyim temizliğe bakalım inşallah erken kalkabilirim
İşlerimi buraya yazarım nasılsa bitince

slm kizlar ne güzel bi topikmis bu daha önce neden farkedemedim ben :) tam insani gaza getirecek cinsten olmus:) bende aylardir kk ya giremiyordum ise girdigim icin zamanim olmuyo iki cocukla....neyseki bugün tatilim hem kahvalti hem internet ikisi birarada:) kisin nedense temizlik olmuyo yapilmiyo kar soguk....bide esim karisik bi düzende calisiyo öglenci gececi sabahci hele tatillerinde is yapmami istemez gezelim ister ...ama ev isleri beklemez ....Allah ev hanimlarinin yardimcisi olsun gercekten zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…