kimse yokmuuuuu huhuu
Hahayyyy arkadaşım benim de yatak odam harabe.....Ben konu sahibesi olarak girmiyorum konuya:) Evim soğuk yapamıyorum temizlik.Kızım üşüyor yanıma gelse.Yaklaşık 10 gündür yatak odam harabe gibi.O tarafta yatmadığımız için öylece duruyor.Mutfak,oturma odası banyo tuvalet elden geçirdimmi yetiyor.Kışın temizlik olmuyor arkadaşlar:)
Hahayyyy arkadaşım benim de yatak odam harabe.....Çarşamba gününden beri her gün gezmekteyim..Giy çıkar derken yatak odam da aradığımı bulamıyorum..Ama şimdi kızımı uyutup hemen başlıcam toplamaya...Yarına kalırsa delirebilirim heran...
Geçmiş olsun canım.....Her gün her gün aynı işleri tekrar tekrar yapıyoruz ama yine de dağılıor işte...En iyisi gece yatmadan bir kez daha toplamak ,,,O zaman sabah kalktığımızda tertemiz oluyor evimiz...Cuma günü işten izinliydim doktor işleri falan. gittim tahlil verdim sabah 8,30 gibi geldim evi biraz toparlayayım dedim. halıları süpür, kaldır, sil, toz al, hastaneden tahlil sonucu almaya git, gel tuvalet banyo mutfak derken zaten gün bitti. ama temizlendi. buzdolabındaki atılacakları attım, bir kaç tencere çıktı yıkanacak, bi makine bulaşık, bir kaç makine çamaşır yıkandı. onları astım, katlanacaklar vardı onlar katlandı. oturma odamın düzenini değiştirdim birazcık :) değişiklik iyidir :) monotonluktan uzaklaştırır. hazırdan bir iki yiyecek bişeyler hazırladım kocam geldi. tv çay kahve vs. cumartesi kocam arabamızı muayeneye götürdü ben de öğlene kadar yattım dinlendim ohhh. ellerime sağlık. soğukta bu kadar oluyo.
Adam olana çok bile
Geçmiş olsun canım.....Her gün her gün aynı işleri tekrar tekrar yapıyoruz ama yine de dağılıor işte...En iyisi gece yatmadan bir kez daha toplamak ,,,O zaman sabah kalktığımızda tertemiz oluyor evimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?