- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
ella,samanta'yı,kızı gibi sevmişti.samanta,uysal,çalışkan bir kızdı.ella'ya arkadaş olmuştu.onun mutlu olmasını istiyordu,bu yüzden,bu genç adamla,aralarını yapmaya yardımcı olmayı düşündü.
çiftliğe döndüklerinde,gece yarısına geliyordu.eva,odasına çekildi.samanta tam yatmak üzereyken,ella kolundan tutarak;
-dur bakalım küçük hanım,o genç adamı nereden tanıyorsun?diye sordu.
samanta,geçmişte yaşadığı olayları en ince ayrıntısına kadar anlattı.ella,bir kez daha samanta'ya yardım etmesi gerektiğini düşünerek,ona sarıldı.
sabahın ilk ışıklarına kadar,oturmuşlar,birbirlerine hayat hikayelerini anlatmışlardı.
ertesi gün,çiftlik işlerine dalmışlar,mutfakta yemek yapıyorlardı.
uzktan bir atın ayak seslerini duydular.kapıya çıktıklarında,marc'la karşı karşıya geldiler.marc,aceleyle ,yürü samanta gidiyoruz dedi.samanta;
-nereye,hem ben gelemem.
-sabaha kadar düşündüm samanta,seni bırakamam.hemen bugün,benimle geliyorsun
-ama nasıl olur*bay Donald'a gönül borcum var.
-bay Donald,iyi kalpli bir insandır.bizi anlayacaktır.lütfen samanta,beni kırma
-samanta,ella'ya baktı.ella ,kafasıyla hadi git,işareti yaptı.
samanta,mrac'ın atının arkasına,atlayarak,kollarını,marc'ın beline sıkıca doladı.kendini çok emniyette hissediyordu,bu genç adamın yanında.
çiftliğe döndüklerinde,gece yarısına geliyordu.eva,odasına çekildi.samanta tam yatmak üzereyken,ella kolundan tutarak;
-dur bakalım küçük hanım,o genç adamı nereden tanıyorsun?diye sordu.
samanta,geçmişte yaşadığı olayları en ince ayrıntısına kadar anlattı.ella,bir kez daha samanta'ya yardım etmesi gerektiğini düşünerek,ona sarıldı.
sabahın ilk ışıklarına kadar,oturmuşlar,birbirlerine hayat hikayelerini anlatmışlardı.
ertesi gün,çiftlik işlerine dalmışlar,mutfakta yemek yapıyorlardı.
uzktan bir atın ayak seslerini duydular.kapıya çıktıklarında,marc'la karşı karşıya geldiler.marc,aceleyle ,yürü samanta gidiyoruz dedi.samanta;
-nereye,hem ben gelemem.
-sabaha kadar düşündüm samanta,seni bırakamam.hemen bugün,benimle geliyorsun
-ama nasıl olur*bay Donald'a gönül borcum var.
-bay Donald,iyi kalpli bir insandır.bizi anlayacaktır.lütfen samanta,beni kırma
-samanta,ella'ya baktı.ella ,kafasıyla hadi git,işareti yaptı.
samanta,mrac'ın atının arkasına,atlayarak,kollarını,marc'ın beline sıkıca doladı.kendini çok emniyette hissediyordu,bu genç adamın yanında.