- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Kızlar çok özür dilerim uzunca şeyler yazacak bir beynim bu aralar yok kafamı toparlyamiyorum .kızım hastaydi devamında ben ghasta idimisafir geldi gitti ben yın hastalandi şiddetli karın ağrım var anekoik kist oluşmuş yumurtalıkta ve sıvı varmış suan yatıyor olmama lazım hastanede ama kızımı bırakacak kimse yok eşimi bekliyorum şehir dışındaydi suan yolda .inanin kivraniyorum iki gündür bende herhalde kürtaj sonrası böyle ağri olur diye düşündüm .muhtemel kist patladı bir değerim 0 5 arasi olmasi gerekirken 100 lu bir rakam ve diğer iki değer neu lar yüksek lym düşük .kızlar korkuyorum çok bana dua edin kanımda mikrop var ciddi bir enfeksiyon var canım çok acıyor .ne güzel yazmışsınız okumadım okuyacak durumda bile değilim en kisa zamanda okuyacağım öpüyorum Sizleri Allâh a emanet olun.
Ve hikayenin başında anlatıldığı gibi yılar geçer diego döneceğini söyler filan ordan yeniden yakınlaşacaklar demiştik :))
Artık aşk-ı memnu mu olur marc ortadan kaybolur müge anlı mı girer devreye görelim beraber
Çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsunKızlar çok özür dilerim uzunca şeyler yazacak bir beynim bu aralar yok kafamı toparlyamiyorum .kızım hastaydi devamında ben ghasta idimisafir geldi gitti ben yın hastalandi şiddetli karın ağrım var anekoik kist oluşmuş yumurtalıkta ve sıvı varmış suan yatıyor olmama lazım hastanede ama kızımı bırakacak kimse yok eşimi bekliyorum şehir dışındaydi suan yolda .inanin kivraniyorum iki gündür bende herhalde kürtaj sonrası böyle ağri olur diye düşündüm .muhtemel kist patladı bir değerim 0 5 arasi olmasi gerekirken 100 lu bir rakam ve diğer iki değer neu lar yüksek lym düşük .kızlar korkuyorum çok bana dua edin kanımda mikrop var ciddi bir enfeksiyon var canım çok acıyor .ne güzel yazmışsınız okumadım okuyacak durumda bile değilim en kisa zamanda okuyacağım öpüyorum Sizleri Allâh a emanet olun.
E hadi bakalım kalemimize ve entrikamıza kuvvetgüzel toparlamışsın,acele etmemin nedeni,bir an önce entrikalara başlanmasıydı.daha Diego dönecek,yasak aşk başlayacak,oooo daha çok uzar bu hikaye.
Tatlım çok ama çok geçmiş olsunKızlar çok özür dilerim uzunca şeyler yazacak bir beynim bu aralar yok kafamı toparlyamiyorum .kızım hastaydi devamında ben ghasta idimisafir geldi gitti ben yın hastalandi şiddetli karın ağrım var anekoik kist oluşmuş yumurtalıkta ve sıvı varmış suan yatıyor olmama lazım hastanede ama kızımı bırakacak kimse yok eşimi bekliyorum şehir dışındaydi suan yolda .inanin kivraniyorum iki gündür bende herhalde kürtaj sonrası böyle ağri olur diye düşündüm .muhtemel kist patladı bir değerim 0 5 arasi olmasi gerekirken 100 lu bir rakam ve diğer iki değer neu lar yüksek lym düşük .kızlar korkuyorum çok bana dua edin kanımda mikrop var ciddi bir enfeksiyon var canım çok acıyor .ne güzel yazmışsınız okumadım okuyacak durumda bile değilim en kisa zamanda okuyacağım öpüyorum Sizleri Allâh a emanet olun.
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinKızlar çok özür dilerim uzunca şeyler yazacak bir beynim bu aralar yok kafamı toparlyamiyorum .kızım hastaydi devamında ben ghasta idimisafir geldi gitti ben yın hastalandi şiddetli karın ağrım var anekoik kist oluşmuş yumurtalıkta ve sıvı varmış suan yatıyor olmama lazım hastanede ama kızımı bırakacak kimse yok eşimi bekliyorum şehir dışındaydi suan yolda .inanin kivraniyorum iki gündür bende herhalde kürtaj sonrası böyle ağri olur diye düşündüm .muhtemel kist patladı bir değerim 0 5 arasi olmasi gerekirken 100 lu bir rakam ve diğer iki değer neu lar yüksek lym düşük .kızlar korkuyorum çok bana dua edin kanımda mikrop var ciddi bir enfeksiyon var canım çok acıyor .ne güzel yazmışsınız okumadım okuyacak durumda bile değilim en kisa zamanda okuyacağım öpüyorum Sizleri Allâh a emanet olun.
canım daha önce de yazdığım gibi,önce sağlık.sen iyi ol çok hikaye yazarız.ayrıca yıllarca sedimantasyon ve crp si düşmeyen bir insan olarak ,bilirim ne olduğunu.benim ki safra kesesine bağlı bir enfeksiyondan dolayı yüksekti.
Canın Sağol Msj Yeni okudum iyiyim ağrılar geçti şükür değerler normale döndü. Sen nasılsın hikayeyi sonlandirabiliriz ki başlamıştı bu hikayeyiKozlenmis patates nasıl oldun bacım?valla ben bu hikayeye adapte olamadım.sonra ki hikayeyi bekliyorum.uzun bi sure giremeyince hikayeye alışamadım.bi sonrakinde sizinle olcam inşallah.sen nasılsın durumun nasıl?
Çok sevindim canım.hikaye de ilerlemiş sanırım?Canın Sağol Msj Yeni okudum iyiyim ağrılar geçti şükür değerler normale döndü. Sen nasılsın hikayeyi sonlandirabiliriz ki başlamıştı bu hikayeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?