Hadi bir hikayemiz olsun :)

ella,samanta'yı,kızı gibi sevmişti.samanta,uysal,çalışkan bir kızdı.ella'ya arkadaş olmuştu.onun mutlu olmasını istiyordu,bu yüzden,bu genç adamla,aralarını yapmaya yardımcı olmayı düşündü.

çiftliğe döndüklerinde,gece yarısına geliyordu.eva,odasına çekildi.samanta tam yatmak üzereyken,ella kolundan tutarak;
-dur bakalım küçük hanım,o genç adamı nereden tanıyorsun?diye sordu.
samanta,geçmişte yaşadığı olayları en ince ayrıntısına kadar anlattı.ella,bir kez daha samanta'ya yardım etmesi gerektiğini düşünerek,ona sarıldı.
sabahın ilk ışıklarına kadar,oturmuşlar,birbirlerine hayat hikayelerini anlatmışlardı.

ertesi gün,çiftlik işlerine dalmışlar,mutfakta yemek yapıyorlardı.
uzktan bir atın ayak seslerini duydular.kapıya çıktıklarında,marc'la karşı karşıya geldiler.marc,aceleyle ,yürü samanta gidiyoruz dedi.samanta;
-nereye,hem ben gelemem.
-sabaha kadar düşündüm samanta,seni bırakamam.hemen bugün,benimle geliyorsun
-ama nasıl olur*bay Donald'a gönül borcum var.
-bay Donald,iyi kalpli bir insandır.bizi anlayacaktır.lütfen samanta,beni kırma
-samanta,ella'ya baktı.ella ,kafasıyla hadi git,işareti yaptı.
samanta,mrac'ın atının arkasına,atlayarak,kollarını,marc'ın beline sıkıca doladı.kendini çok emniyette hissediyordu,bu genç adamın yanında.

marc'ların çiftliğe vardıklarında,onları çiftlik çalışanları kapıda karşıladılar.marc,hazırlık yaptırmıştı.marc,yemekten hemen sonra,kasbaya ineceklerini,samanta'ya bir kaç kıyafet alacaklarını ve evlilik için,kasabanın şerifiyle görüşeceklerini söyledi.
samanta'ya bu konularda,hiç söz hakkı tanımıyor,samanta'nın fikrini sormuyordu.

samanta,bir an bu genç adamla evlenmek isteyip,istemediğini düşündü.marc'ı beğeniyordu ama sevmiyordu.aklı hala Diego'daydı.diego'yu düşünüce,bir an içini öç alma duygusu kapladı.
bu genç adam,diego'nun abisiydi ve onunla evlenerek,diego'dan intikamını alabilirdi.

sessiz kalarak,söylenenlere uymayı tercih etti.
yemekten sonra,marc'la beraber,kasabaya indiler.biraz üst baş aldıktan sonra,şerifin bürosuna doğru yürümeye başladılar.
bir ,mücevher dükkanın önüne geldiklerinde,marc,bir an durakladı.kolundan tutarak,samanta'yı dükkana soktu.
-buyurun efendim
- nişanlıma bir inci gerdanlık almak istiyorum,evlilik hediyesi olarak.
-vitrinde beğendiğiniz bir şey var mı?
-şu sağ kenarda durana bakabilir miyiz?
-tabi ki...

tek sıra inci kolyenin ortasında,bir tek taş pırlanta vardı.samanta kolyeyi beğenmişti ama,marc'ın bu konuda bile,samanta'nın fikrini almayıp,kendi bildiğini yapması,dikkatini çekmişti.
marc adama bunu alıyoruz,lütfen,güzel bir kutuya koyun, dedi.
alışverişlerini bitirdikten sonra,şerifin bürosuna uğradılar.şerif,evlilik için birkaç gün süre istedi.
önümüzdeki hafta evlenebileceklerini,bir kaç formalite gerktiğini söyledi.
işlemleri başlatarak,şerifin yanından ayrıldılar.

Marc son iki günde yaşadığı duyguların hızına yetişemiyor adeta bulutlarda geziyordu samantaya kavuşmuş olmak onu yeniden bulmak onu göklere çıkarmıştı.
Evet evet ben bu genç bayana aşık olmuşum tanrım bunu kendime bile yeni yeni itiraf edebiliyorum diye geçirdi içinden.
ilk defa bir kadını bu denli beğeniyor karşı cins olarak ilgi duyuyordu yıllarca çalışmaktan başka birşey bilmeyen bu adam aşık olmuştu.

Düğün hazırlıkları başlamış büyük ve görkemli bir düğün olması için elinden geleni yapmıştı marc
Samantaya herşeyin en iyisini yapmaya onu çok mutlu etmeye çalışıyordu ve bunu başarıyordu da
Samanta çok mutluydu ona bu kadar değer veren bir insan annesinin kaybından sonra ilk defa giriyordu ama bir yandan da marc'ın aşkına karşılık veremiyor sevgiden öteye geçmiyordu duyguları ona karşı büyük bir sevgi ve güven hissi vardı içinde.
Bazen diego yu hatırladıkça kafası karışıyor yaptığı şeyden hem korkuyor hem utanıyordu
Yaptığı şeyin marc'a haksızlık olmasından korkuyordu çünkü o çok iyi bir insandı
Başından geçen herşeyin en yakın şahidi olmasına rağmen hiç birşey sormamış bebeği kimden olduğunu başına ne geldiğini hiç merak etmemiş miydi diye düşündü samanta
Bu kadar çok güvenen bu adama layık olmalıyım ama diegonun abisi ve diego düğüne gelirse ne yapacağım diye düşündü kısa süre ama sonra hemen kurtuldu bu düşüncelerden
Asla kötü birşey olmayacak ve marc'a layık bir eş olmak için söz verdi kendine
Zaten diego gelse bile onu tanımazdı hatırlamazdı bile kendisi de onu tanımamış gibi yapmayı düşündü ve gelse bile ilk defa tanışmış gibi davranmaya karar verdi..

Bir hafta geçmiş marc hazırlıkları büyük ölçüde bitirmişti ve düğüne bir gün kalmıştı heyecandan kabına sığamıyor samantaya bakıp bakıp gülüyor onu öpücüklere boğuyordu..

Diegoyla konuşmuş onu mutlaka düğüne gelmesi için çağırmış hatta ısrar etmişti
Diego abisinin hayatına bir kadının girdiğinden haberi olmadığı için şaşırmış beklemediği bir haber olduğu için afallamıştı çünkü hep kendisi abisiyle şakalaşırken kadınların güzelliklerini anlatır kadınlarla birlikte gezip tozmanın ne kadar zevkli olduğunu anlatsa da abisi sadece gülüp hadi
İşine git çocuk diye cevap veren adam aşık olmuş evleniyor üstelik öyle çok söz etmişti ki samanta dan onu ne kadar sevdiğini onun dünyanın en şahane kadını olduğunu anlatmıştı

Diego abisi adına çok sevinmiş ve düğüne gitmek için derslerine girmemiş yola çıkmıştı.
Uzak şehirden gelen diego ançak sabah varabilmişti evine gelir gelmez telaşla koşuşturan çalışanları caf caflı süslemeleri gördü panayır yeri gibi olmuştu bahçe her yer beyaz pembe çiçeklerle bezenmiş masumiyetin nişanesi olan beyaz örtüler perdeler fiyonklarla bezenmişti her yer diego içeri girdi ve abisi çoktan damatlığını giymişti bile
Birbirlerini gören iki kardeş sıkıca sarıldı

Marc;

-Oo tanrım diego sonunda geldin kardeşim hoş geldin

Diego;

-Elbette geldim marc seni bu en mutlu gününde yanlız bırakırmıyım hiç sevgili abiciğim hem şu işkolik adamın aklını başından alan hanımefendiyle de tanışma şerefini kaçırırmıyım hiç"

Dedi ve gülüştüler

Diego;
-Sanırım damadın kardeşi olarak hazırlansam iyi olacak davetlileri terli terli karşılamak istemem "

Marc;

-Koş ne duruyorsun çocuk hadi hazırlan düğünüme yetişemezsin yoksa çünkü ben daha fazla beklemek niyetinde değilim"

Tekrar gülüştüler ve diego merdivenleri çifter çifter çıktı uzun bacaklarıyla
Kendi ondasında ki banyo yerine yukarı holdeki ortak banyoya girdi ve soyunup duşa girdi

Samanta ise saçları yapılıyor bir yandan da makyajı yapılıyordu artık samanta da hazırdı ve aynaya bakıp iyice heyecanlandı kendini çok beğenmişti ama marc'ın beğenmesini daha çok istiyordu
İyice heyecanlanan samanta odadaki yardım edenlerden gelinliğini giymeden önce lavaboya gitmek için müsade istedi heyecandan yerinde duramaz olmuştu oda ve biraz yüzünü yıkaması iyi geleir düşüncesiyle banyoya gitti kapıya hiç vurmadan içieri girdi diego ayakta çıplak yan durmuş şekilde saçlarını yıkıyordu gözleri kapalı olduğu için samntayı görmemişti ıslık çalıyordu
Samanta ise diegonun kaslı vücudu karşısında donmuş onu yeniden bu kadar yakından görmek tarifi olmayan bir duygu karmaşasına sokmuştu onu
Samanta yavaşça geri adım atıp banyodan çıkmak isterken ayağı kapıya takıldı ve ses çıkardı diego ıslığı kesip gözünü yarı açmaya çalıştı samantayı gördü ve havluyu önüne çekip kızdı

-Hey tanrı aşkına banyodayım sen kimsin böyle girdin çık dışarı" diye kızdı
samanta arkasını dönmüştü o yüzden diego yüzünü görememiş onu tanımamıştı
Samanta hiç birşey demeden kaçmıştı ordan
Diego ise olana bir anlam verememiş ne düşüncesiz ve saygısız bir kadın kapıyı vurmadan nasıl açar diye düşünmüştü
Bir kadına çıplak yakalanmış olmak zaten o kadar da umrunda değildi çünkü çok rahat bir adamdı diego.

Samanta odasına koşmuştu soluk soluğa kalmıştı odada bulunan yardımcılar kuaförler şaşırmış nesi olduğunu renginin sarardığını söylemişlerdi
Samanta ise birşey olmadığını heyecanlı olduğunu söyleyip geçiştirmişti onları
Yatağın yanına gidip sürahiden bardağa yarıya kadar su doldurup içmeye çalıştı ama elleri çok titriyordu zorla bir yudum içip bardağı sürahinin olduğu çekmecenin üzerine koydu
Gelinliğinin jüponunu odadaki bayanların yardımı ile giyerken kendi kendini sakinleştirmeye çalıştı içinden kendi kendine telkinlerde bulunup sakin olmalısın marc'ı düşünmelisin diego sana kötülük yapan adam seni kandıran adam ona heyecanlanmaya bile hakkın yok marc senin için herşey yaptı onu üzmeye hakkın yok diyordu kendi kendine
Gelinliğini diken terzi korsesinin iplerini sıkıyor bağlıyordu ve samantaya bu kadar yeterli mi hanim efendi diye sordu ama samanta cevap vermedi terzi bir daha sordu
"Efendim bu kadar yeterli mi daha fazla sıkarsam tahatsız olmazmısınız?
Hanımefendi"
Diye seslendi
Samanta irkildi ve cevap verdi
"Afedersiniz heyecandan dalmışım bu kadarı yeterli size teşekkür ederim sanırım gerisini ben halledebilirim siz çıkabilirsiniZ" dedi
Kadın odadan çıktı ve samanta yanlız kaldı biraz oturdup derin bir nefes aldıktan sonra "hadi samanta" dedi kendi kendine ve kalkıp gelinliğini giydi fransız dantelli derin göğüs dekolteli kayık yaka omuzlardan düşen askıları olan bir gelinlikti kolları fransız göpürüydü dirseklerine kadar ve belini sıkıca saran gelinliği dizlerinden sonra geniş bir tülle arkaya doğru uzun bir kuyruğu vardı
Odaya marc girdi ve samantanın gelinliğini giyinirken gördü samanta bir hayli dalgın bir halde gelinliğini giymeye çalışırken marc arkasından gelip omzuna bir öpücük kondurdu ama samanta çok dalgın olduğu için aniden irkilmiş hatta çığlık atmıştı arkasını aniden dönüp marc'ı görünce tedirgin olmuş kem küm ederek konuşmaya çalışmıştı

-O marc senmiydin dalmışım geldiğini duymamışım aniden öpünce bir an irkildim" dedi kekeleyerek
Marc sevdiği kadının yüzüne baktı heyecandan sarardığını fark etti ve ellerini tutup dudaklarına götürdü küçük bir öpücük kondurdu ve

- ah sevgilim haklısın heyecanlısın belli rengin solmuş kapıyı vurmalıydım ama ne olur sakin ol insanlar beni istemediğini düşünecek yoksa rengin sapsarı
Benim yüzümden afedersin ama az sonra karım olacaksın ve artık izin almadan da odana girmemde bir sakınca olmaz diye düşündüm" dedi

Samanta zorla gülümseyerek cevap verdi;
-Elbette sorun değil girebilirsin birazdan evli olacağız" dedi

Marc samantanın böyle söylediğini duyunca daha çok sevinmiş cesaret almış evlenme kararı almalarına rağmen ilk defa dudağından öpmüştü
O sırada ise kapı birkez tıklatıldıktan sonra hemen açıldı gelin damat öpüşürken kapıyı açan diegoydu
Öpüştüklerini görünce geri çekildi

-A afedersiniz marc nerde diye sordum burda olduğunu söylediler lütfen rahatınıza bakın daha sonra gelirim" dedi
Samanta utancından hafifi yan durmuş diego yüzünü iyi görememişti ama marc kapıya yönelip

-gel diego düğünden önce hayatımın kadınıyla tanış" dedi ve diegoyu kolundan tutup içeri aldı

Diego;
-Elbette şeref duyarım " diyerek gülümsedi.

Marc samantaya da döndü ve diegoyu takdim etti

-Bak sevgilim işte bu haylaz çocuk benim kardeşim diego hayatımın en değerli varlıklarından biri tıpkı senin gibi" dedi

Samanta mecbur kaldı önünü döndü diego ya göz göze gelen iki genç bir an baktılar birbirlerine diego tarifsiz bir şok yaşamıştı görür görmez samatayı tanımıştı ne kadar değişmiş olsa bile gözlerinin hala aynı kaldığını görmüştü ve dehşet içinde kalmış nutku tutulmuştu yüz üstü bırakıp gittiği kızdı karşısında ki ve gittikten sonra ömründe ilk defa gecelerce rüyalarına girmiş ona seslenmiş onu çağırmıştı bu kız

Samanta sessizliğin dikkat çekeceğini düşündü ve gülerek elini uzattı kendini tanıttıp sessizliği dağıttı

-Merhaba marc sizden çok bahsetti" dedi

Diego şok içinde şok yaşarken var gücüyle gülümsemeye marc'a birşey hissettirmemeye çalışarak cevap verdi

-Tahmin edebiliyorum emin olun sizden de çok söz etti.
Tanıştığımız için şeref duydum

+ O şeref bana ait"
Dedi samanta ve birbirleriyle tokalaştılar
Birbirlerine tekrar dokunmak tarifi imkasız bir duygu olmuştu onlar için.

Marc ikisinin arasına girerek samantanın beline elini doladı ve diğer eliyle se diegonun omzunu tutuyordu ve konuşmaya başladı

-Evet sizde tanıştığınıza göre burada işimiz bitti dilerseniz davetlileri bekletmeyelim diego sen önden çık bizde geliyoruz " dedi

Diego odadan çıktı kapıyı kapatmadan bir kaç adım attı arkasına baktı marc'ın sırtı kapıya dönüktü ama samantanın yüzü görünüyordu marc samantanın ikü elini tutmuş birşeyler söylüyordu samanta onu dinlerken diegonun gitmediğini ve onların izlediğinin farkındaydı diegoya baktı ve gözgöze geldi onunla diego şaşkınlıkla ona bakarken marc tekrar samantayı dudaklarından uzun uzun öpmüştü samanta bir an gözlerini kapatsa da öpüşürken gözlerini açmış diegoya bakmıştı diego samantanın gözlerini açtığını görünce hızla oradan ayrılmış merdivenlerden inerken samantayı gördüpü ilk günü hatırlamıştı ve devamında onunla geçirdiği günleri geceleri düşündü sonra bir an kendine kızdı marc'ın evleneceği kadındı o hem kendisi samantaya aşık olmamıştı öylesine bir gönül ilişkisiydi onun ki ama abisi ona deli gibi aşıktı ve bunu bozmamalıydı
Peki ama ya marc samantanın hayatına giren ilk erkek olmadığını biliyormuydu
Marc her zaman evleneceği kadının asla bir başkasıyla olmamış olması gerektiğini ve hayatının ilk ve son erkeği olması gerektiğini söylerdi şimdi samantanın hayatına marc tan önce birileri girdiğini biliyor muydu acaba ve en önemlisi de ilk olan marc değilde kendisi olması onu iyice karmakarışık bir ruh haline sokmuştu abisinin evleneceği kadın kendisinin yaklaşık bir yıl önce gönül eğlendirip bıraktığı kızdı.
Bu nasıl bir tesafüf böyle tanrım beni mi sınıyorsun böyle birşey nasıl olur defalarca yattığım alelade bir kız şimdi abimin eşi olacak ve abim bunu bilmiyor
Bilse neler olacağını hayal bile edemiyorum abim buna asla dayanamaz diye düşündü.
Diego bunları aklından geçirirken merdiven basamaklarına oturmuş haldeyken marc ve samanta geldi merdivenin başına marc ona seslendi ve diego ayağı kalktı davetliler bahçedeydi marc ve samanta merdivenlerden inerken samata çok şuh ve seksi duruyordu belini saran gelinliğinin içinde diegonun birlikte olduğu çelimsiz uzun bacaklı kız birden çok seksi vücut hatları olan bir kadına nasıl dönüşmüş diye düşündü diego samanta gülümseyerek merdivenlerden ağır ağır iniyor diegoya çok tepeden bakıyordu diego hırslanıyor kendini çok tuhaf hissediyordu.

Gelin ve damat merdivenlerden inmiş davetlilerin yanına gelmişti herkese gülümseyerek masaları dolaşıp geldikleri için teşekkür ettiler davetliler arasında uzak komşu çiflik sahibi eva da vardi yüzü bir hayli asıktı babasının zoruyla düğüne gelmiş marc'ı görünce hırsından boğazı düğümlenmişti
Kenisi için ne hayaller kurarken şimdi marc ile evlenecek olan erkek kılıklı sam dedikleri samantaydı bu nedenle öfkesi iki kat artıyordu ama belli ettirmemek için kendini çok zorluyordu.

Samanta gülücükler saçmaya çalışıyor içi her ne kadar kan ağlasa da mutlu görünmek için çabalıyordu
Zar zor aklından çıkardığı diego karşısındaydı hiç gitmemiş gibi hep yanındaymış gibi ama be yazzık ki diego oraya onun abisiyle olan düğününe gelmişti ve samanta hayatının aşkı olan adamın abisiyle evleniyordu.
Samanta bir kez daha kaderinin ona oyun oynadığını düşünmüş ama bu defa yenilmemeye karar vermişti.

Marc mutluluktan gözü hiç kimseyi görmiyor hiç birşeyin de farkına varamıyordu samantaya aşkla bakıyor ama samantanın gözlerinde ki aşkın sahibi kenidisi olmadığını bilmiyordu.

Diego bütün düğün boyunca bir tane masada tek başına oturdu içki içti rahip gelip nikahlarını da kıymıştı artık samanta ve marc resmen evliydi
Ama diego hala bu şoku atlatanamıştı ve üstelikte samantaya karşı tuhaf bir his oluşmuştu içinde neden böyle hissettiğini de anlamıyor hatta kendine kızıyordu ama buna rağmen kendini samantanın güzelliği karşısında aciz hissediyor onu izlemekten alamıyordu kendini.

Hava kararmaya başlamış davetliler bir bir gitmiştiler bahçede görkemli düğün eğlencesi sonrası sessizlik hakimdi
Marc , diego , ve samanta bir araya gelmiştiler tekrar ama diego ile samanta konuşmaktan kaçınıyor sadece marc'ı dinliyorlardı
Marc ise hiç birşeyin farkında olmadan mutluluktan ve içtiği içkilerin etkisiyle rahat ve dikkatsiz olmuştu sarhoş değildi ama aşktan gözleri hiç birşeyi göremiyordu hararetli bir şekilde samantaya olan aşkını anlatıyor onu nasıl kaybettikten sonra bulduğunu anlatıyordu
Ama diego onu anlayamıyordu çünkü bir türlü kafasını toplayamamıştı abisinin samantaya dokunuşları dikkatini çekiyor öpüşmelerini kıskanıyordu zaten sanki samanta da özellikle kıskanması için çabalıyor gibi hissetti diego.

Marc sevgili eşi ve kardeşinden lavaboya gitmek için müsaade istedi

-sevgilim, kardeşim müsaadenizle lavaboya gitsem iyi olacak siz sohbet etmeye devam edin hemen dönerim" dedi
Samanta ve diego gülümseyip başlarını salladılar sadece ve marc ayrıldı yanlarından başbaşa kalınca samanta yüzünü yana çevirmiş sağa sola bakınıyordu diegoyla gözgöze gelmemek için ama diego daha fazla dayanamdı ve samantanın önüne geçti ve durdu gözgöze geldiler samanta tedirgin oldu diego ise uzun bir bakışmadan sonra sessizliği bozdu

-Samanta senmisin gerçekten yoksa hafızam bana oyun mu oynuyor

+Ne demek istediğini anlayamadım diego

-Samanta oyun oynamana gerek yok beni hatırladığını biliyorum tanrı aşkına söylermisin bu nasıl olur abimle evlenmenizi hala aklım almıyor

+Ne demek istiyorsun abine layık olmadığımı mı?

-Hayır öyle demek istemedim ama sizin bir araya nasıl grldiğinizi anlayamıyorum üstelik abim asla hayatına daha önce bir erkek almış kadınlarla olmayacağını söylerdi o yüzden anlayamıyorum nasıl tanışıp aşık oldu sana ve evlenecek kadar

Samanta sözünü kesti diegonun ve ona cevap verdi

+ Evet malesef ki marc hayatıma giren ilk erkek değil ama beni hayatımın en zor zamanlarımda buldu ve bana gerçek bir erkek nasıl olur onu gösterdi bir kadına nasıl davranacağını onu nasıl mutlu edeceğini hiç kimseyi kendinden küçük görmeden sevdiğini gösterdi o harika bir erkek hayatımın bütün kötü anılarını bana unutturan bu muhteşem adam

-Biliyorum samanta bana kızgınsın

+Kızgın mı ? (Güldü)
Hadi ama diego hala kendini çok önemsiyor dünyanın merkezinde görüyorsun" diyerek onu aşşağılamıştı

-Pek ala samanta senin adına sevindim zira senden ayrıldığımda pek kolay unutacak gibi görünmüyordun çünkü benimle yaşadığın şeyler benim için sıradan olsada senin için rüya gibiydi "
Diyerek samantaya karşılık verip onu kızdırmak istedi aralarında ki tartışma alevlenmeye devam etti

+Diego dedim ya sana asıl erkek nasıl olur öğrendim ve ben harika bir erkekle evlendim seninle ne yaşamıştım inan hatırlamıyorum çünkü marc herşeyini unutturdu bana ve her zaman olduğu gibi bu gece onunla çılgınlar gibi sevişeceğiz"

Dedi ve diego cevap veremeden marc gelmişti birbirlerine çok yakın duran diego ve samanta geri adım atarak uzaklaştılar birbirlerinden.
Marc yanlarına gelip artık uyumak istediğini söyledi

-Sevgilim artık uyuyalım mı ne dersin harika bir günün ardından müthiş bir yorgunluk çöktü üstümüze.
Diego müsaadenle karımla odama çıkıp uyumak istiyorum" dedi

Diego ise hırsından hiç birşey diyememiş sadece gülümseyerek başını sallayarak cevap vermişti.

Marc samantanın elini tuttu ve diegonun yanından ayrıldılar samanta son kez diegoya baktı ve gitti.
Diego olduğu yerde kalakalmış samantanın son söylediği sözlere çok bozulmuştu
Samanta diegonun iyi bir erkek olmadığını ima etmiş hatta açıkça onu abisiyle kıyaslamıştı ve bu diegonun çok zoruna gitmiş sinirlenmesine sebep olmuştu hiç bir kadınla münasebeti olmayan adam nasıl olurda ondan iyi olabilirdi kadınları anlayabilirdi ki diye düşündü
Samantaya hem öfkelenmiş hemde garip bir şekilde abisini kıskanmıştı
Bu gece samantayla abisinin yaşayacaklarını düşündükçe iyice hırslanıyordu.
Bu düşünceler içinde diego da eve girdi ve merdivenleri ağır ağır çıkıp odasına gitti tam odasına girecekken abisinin odasından süzülen ışıklar gözüne çarptı ve o tarafa doğru yöneldi abisi ve samantanın seslerini duydu abisi ona müthiş aşk sözcükleri söylüyor samanta sadece gülüyordu sanki diegonun orda olduğunu biliyormuşcasına çok cesur kahkahalar atıyordu
Diego kıskançlıktan ne yapacağını bilemez halde odasına girip kapısını kapattı ve bütün gece samantayı düşünüp durdu

Sabahın ilk ılşıklarıyla yatağından kalktı ve hemen oradan ayırlması gerektiğini düşündü abisinin mutluluğu için onlardan uzak durmalıydı zaten okulu vardı ve sık sık gelmiyordu buda diego için iyi durum haline geldi
Kalktı ve bir kaç parça eşya koyduğu sırt çantasını aldığı gibi odasından çıktı son kez marc'ın odasının kapısına baktı ses yoktu anlaşılan uyumuşlardı
Kimsenin fark etmeden gitmesi iyi olacaktı.

Hızla evden ayrıldı okulunun bulunduğu şehre doğru yola koyuldu.

Marc bir kaç saat sonra uyanmıştı gözünü açtığında ilk gördüğü şeyin samanta olması onu tarifsiz bir mutluluğa boğmuştu.
Samantaya minik bir öpücük kondurdu o kadar güzel uyuduğunu düşündü ki samantanın saatlerce onu izleyebilirdi ama samanta onu öptüğü için gözünü açmış ona " Günaydın" diyerek gülümsemişti ve yataktan doğrulup kalkan samanta duşa girmek istemişti

-Marc müsaade edersen duşa girmek istiyorum kendimi toparlamak için duş almak çok iyi olacak" diyerek yataktan kalktı ama marc kolunu tuttu ve cevap verdi

+ Biraz daha kalsan daha sonra duş alsan olmaz mı sana doyamıyorum sevgilim"

diyerek boynunu öptü samanta marc'ın amacını anlamıştı ama onunla tekrar birlikte olmak istemiyordu çünkü zaten geceyi zor geçirmişti ve bu yüzden anlamamış gibi yapıp marc'a cevap verdi kolunu çekerek

-Buradayım Marc merak etme hemen çıkarım ama şimdi acilen duşa girmem lazım yoksa bu yorgunluğu atamam şimdi lütfen bana müsaade et "
Dedi ve yataktan kalkıp duşa attı kendini kapıyı kilitledi marc'ın duşa girmesinden korktu çünkü kendini çok kötü hissediyordu ve onu bu halde görmesini istemedi duşa girdip suyun altında oturup ağlamaya başladı sessizce hayatını mahveden adam aynı zamanda hayatının en büyük aşkı olan adam ve o ise sevdiği adamla değil onun abisiyle evliydi artık
Bu durum samantanın canını acıtmış bir yandan da Marc'a haksızlık etmekten korkuyordu.
Odadan çıkmak istemiyordu çünkü tekrar diegoyu görmek onu çok üzüyordu.

Marc samanta duşa girince odadan çıktı çalışanlara çok güzel bir kahvaltı hazırlamalarını tembihledi ve diegonun odasına gitti kapıyı çaldı ama cevap gelmedi hala uyuduğunu düşündü ve bir daha vurdu tekrar cevap gelmeyince kapıyı açtı

-Hadi çocuk uyan tembelliğin vakti değil" diyerek girdi ama yatağın boş olduğunu görünce şaşırdı diego kalkmıştı ilk başta bahçede olabileceğini düşündü ama cantasınında orda olmadığını görünce yatağına yaklaştı ve orda küçük bir not buldu

"Sevgili abiciğim marc;
Sana sevgili eşinle çok mutlu bir ömür diliyorum üzgünüm sizi görmeden gidiyorum ama yetişmem gereken dersler var malum okulu uzatmamı istemezsin değil mi? Hoşçakal marc

DİEGO

Marc gülümseyerek içinden mırıldandı " seni kerata kaç bakalım dersler mi yoksa seni bekleyen hatunlar mı var"
diye güldü odasına gerdi döndü samanta duştan çıkmış saçlarını kurutuyordu

-sevgilim bitmiş duşun hadi kahvaltıya inelim öyleyse
Dedi ama samanta diegoyu görmek istemediği için bir bahane uydurdu

+Siz inin ben az sonra size katılırım sanırım üstümü tekrar değiştireceğim bunu giymek istediğime emin değilim" dedi marc cevap verdi

-Biz inelim mi sen ve benden başka kimse yok ki diegoyu kast ediyorsun çoktan gitmiş kerata zaten o hep böyledir aniden kaçıp gider (güldü) neyse hadi sevgilim seni bekliyorum giyin gel

+Ö öyle mi diego gitmiş mi keşke daha uzun kalsaydı hasret giderirdiniz
Neyse inelim sonra değiştiririm üstümü"
Dedi ve kahvaltı yapmak için veranda ya indiler.

Ve hikayenin başında anlatıldığı gibi yılar geçer diego döneceğini söyler filan ordan yeniden yakınlaşacaklar demiştik :))
Artık aşk-ı memnu mu olur marc ortadan kaybolur müge anlı mı girer devreye görelim beraber

Kızlar çok özür dilerim uzunca şeyler yazacak bir beynim bu aralar yok kafamı toparlyamiyorum .kızım hastaydi devamında ben ghasta idimisafir geldi gitti ben yın hastalandi şiddetli karın ağrım var anekoik kist oluşmuş yumurtalıkta ve sıvı varmış suan yatıyor olmama lazım hastanede ama kızımı bırakacak kimse yok eşimi bekliyorum şehir dışındaydi suan yolda .inanin kivraniyorum iki gündür bende herhalde kürtaj sonrası böyle ağri olur diye düşündüm .muhtemel kist patladı bir değerim 0 5 arasi olmasi gerekirken 100 lu bir rakam ve diğer iki değer neu lar yüksek lym düşük .kızlar korkuyorum çok bana dua edin kanımda mikrop var ciddi bir enfeksiyon var canım çok acıyor .ne güzel yazmışsınız okumadım okuyacak durumda bile değilim en kisa zamanda okuyacağım öpüyorum Sizleri Allâh a emanet olun.

çok geçmiş olsun canım.sağlık herşeyden önemli,sen iyileş,daha yazacak çok hikayeler var

güzel toparlamışsın,acele etmemin nedeni,bir an önce entrikalara başlanmasıydı.daha Diego dönecek,yasak aşk başlayacak,oooo daha çok uzar bu hikaye.

Çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin

Tatlım çok ama çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Hannaz Jan-da @tkglcn çok teşekkür ederim kızlar çok şükür ağrılarim çok hafifledi kurtajla alakası var mı yok mu diyen yok olabilir enfeksiyon denildi .a
Antibiyotik kullandım crp ve sedimantasyonun dusmesi gerekiyor henüz düşmedi yavaş yavaş düşermis.bu yüksek değerler inanılmaz halsizlik ve vücut ağrısı yapıyor.

hunter7 abla çok sağol kaldığımız yerden devam ederiz tabiki
canım daha önce de yazdığım gibi,önce sağlık.sen iyi ol çok hikaye yazarız.ayrıca yıllarca sedimantasyon ve crp si düşmeyen bir insan olarak ,bilirim ne olduğunu.benim ki safra kesesine bağlı bir enfeksiyondan dolayı yüksekti.

Kozlenmis patates nasıl oldun bacım?valla ben bu hikayeye adapte olamadım.sonra ki hikayeyi bekliyorum.uzun bi sure giremeyince hikayeye alışamadım.bi sonrakinde sizinle olcam inşallah.sen nasılsın durumun nasıl?

Canın Sağol Msj Yeni okudum iyiyim ağrılar geçti şükür değerler normale döndü. Sen nasılsın hikayeyi sonlandirabiliriz ki başlamıştı bu hikayeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…