Hadi bir hikayemiz olsun :)

Kapıyı açtı kapıda yaralanmış bir kadın ve kucağında minicik bir bebek vardı .kadının yüzü kan içindeydi kadın" lütfen yardım edin "cigliklariyla kulubeyu inletirken yalvaran gözlerle Alex e bakıyordu. Alex ne kadar huzursuz olsa da eve almaya karar verdi.Emily kayıtsız kalmadı duruma hemen ayağa kalktı. ..

Emily güzel bir kadındı uzun boylu saçları ateş kırmızısı gözleri yeşil .Yaralı kadının kucağında ki bebek aglamaya başladı kadın biraz tedirginliği olsa da bebeği Emily e verdi Alex de bu sırada kadına neler olduğunu sorup yaralarını temizlemeğe çalışıyordu. ...

Annesi küçükken emily e hansel ve grathel hikayesini anlatmamış işte hep ondan oldu bunlar

Emily bebeği kucağına aldığında bebek annesine gitmek için ağlıyordu... .Emily annesinden koparilirdigini gunu hayal meyal hatırladığı güne döndü .Annesinin arkasından nasıl ağladığını minik ellerini nasıl annesine doğru uzattığı hatırladı ve gözleri doldu.......

...ve tanımadığı insanları nasıl buraya korkmadan getirme cesaretini bulduğunu sordu. Leo ağlamaklı ve titrek bir sesle kadını bebeğiyle ornanın derinliklerinde büyük bir ağacın dibinde ağlayıp otururken bulduğunu söyledi. Kadın adının Sue olduğu öğrenmiş Leo. Ailecek kocasıyla ve bir bayan ve eşiyle sehirden uzak bir haftasonu geçirmek için orman gezintisine çıktıklarını anlatmış. Sonra eşi ve arkadaşları orada bulanan küçük bir gölet görmüşler ve eski çürümekte olan tahtadan bir tekne bulmuşlar. Şakayla tekneye binmiş eşi ve arkadaşları ve git gide gölete açılmışlar ve git gide uzaklaşmaya başlamışlar ve hava kararmaya başlamış ancak geri dönen olmadığını anlatmış ve de ağacın dibinde uyuya kalmış...
Alex eşi ve arkadaşları hakkında Sue ya sorular sormaya başlamış ve o gün tam neler olduğu anlatmasını istemiş...

Emily bayan sue'nun anlattığı hikayeyi fazla gerçekçi bulamamıştı.ustelik bakışlarında kendisini ürperten birşeyler vardı.Alex kadına gidip eşi ve arkadaşlarına bakacağını söyledi.Emily ;
-Bende geliyorum,yanlız gitmeni istemiyorum
Dedi.Alex;
Bunun doğru olduğundan emin değilim Emily,burada kalman senin için daha doğru.Ustelik bayan sue ya bebeğin yaralarını temizlerken yardımcı olursun.
Dedi
fakat Emily elbette onu dinlemeyecekti...

Alex sandalyenin üstünde duran paltosunu alıp hızla çıktı evden.Emily camdan baktı arkasından ,Alex iyi bir adamdı zarar gorsun istemezdi.hiç düşünmeden arkasından çıktı bir hışımla. Alex ormanın içinde ilerliyordu.yolu yarilamisti ki Emily nin ayakları altında ezilen çalıların sesini duydu.arkasına baktığında Emily orada duruyordu.Alex;
Ne ariyorsun burada. Sana orada kalmanın daha güvenli olacağını söylemiştim
Dedi.
Emily madem gittiğin yerin güvenli olmayabilecegini dusunuyorsun peki sen neden gidiyorsun ?
Diye sordu
Alex,
Kadının halini gordun,yardım etmeliyiz,en azından o bebek için
Emily;
O kadına hiç güvenmiyorum, söyledikleri de inandırıcı gelmedi.ve işte tamda bu yüzden seninle geliyorum.
Alex onu ikna edemeyeceğini anlamıştı.
-pekala öyleyse çok dikkatli ol, elimi tut ve lutfen bırakma.orman bu saatlerde hiç tekin değildir.
dedi.
Emily Alex in uzatmış olduğu elini biraz çekimser de olsa tuttu.Emily nin avuç içleri terlemeyle başlamıştı.kalbi hızlı atıyor Alex in avuclarinin sıcaklığı onu heyecanlandırıyor ve gulumsetiyordu.Emily bu duyguları ilk kez yaşıyordu.

Emily bu duyguları ilk kez yaşarken bir taraftan da yanlış yaptığının farkındaydı .Alex evliydi ve oğlu vardı tanımadığı bir adamın elinden tutmuş ne yapıyordu? bir bilinmezliğe doğru gidiyordu ama elinden tutunca hissettiği his kendini huzurlu ve güvende hissetmesine yetiyordu .Alex de Emily e ait hiçbirşey bilmiyordu sadece evinde karşılaştığı neden orada olduğunu bile bilmediği bir kızdı.

Yaaa yapma ben Alex i dul tasarlamistim kafamda.karısı yok piyasada sadece oğlu vardı.evliliği nye ckardin deli kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…