Hadi bir hikayemiz olsun :)

leo yu mu,aşık etsek ne yapsak?yaşı da küçük ama.alex'le emily'nin aşkı çok sıradan olur.olaya entrika katmak lazım.

hahahaaa ben gerilim romanlarını seviyorum ya.aşk ,meşk beni zorluyor.ama siz aşktan devam edin,ben de uyarım.
sanki gerilim tarafın yoktu tkglcn kandan bir gir eyvah dedim çok heyecanlı ilerliyor da şu leo sıpasını napcaz kızım ve eşime bile okuyorum.tkglcn de gerilim seviyor sende öyle gerilim devam edelim ama aşk araya kaçabiliyor

bizde alex hastalıklı bir aşık yaparız emily kaçamaz hiç oradan.ama şu da var ben en başında yazdım ya mektubun peşine takılıp çıktı yola o mektup kimden bu kızın ana babası yokmu oralara giremedik bu deli leo yuzunden

kız sadece bir dönem kendide küçükken bırakılmış ya bebeğe acıdığı için biraz kalsa alex bırakmsa saplantılı olsa ne biliyim aklımıza ne gelirse

alex'in bağırışlarından,korkan bebek bir anda ağlamaya başladı.leo, bebeği sıkıca göğsüne bastırdı.tıpkı bir annenin, evladına şefkat duygusuyla sarılışı gibiydi bu.emily,leo hakkında ki düşüncelerinden,pişmanlık duydu.küçücük masum bir çocuk,koskaca bir kadına ne yapabilirdi ki.

emily'nin kafasından bu düşünceler hızla geçerken,alex'in sesiyle bir kez daha irkildi.alex,kadını saklandığı yerden,çıkartmaya çalışıyordu.kadın,emily'nin ilk gün saklandığı,zemindeki kapağın içine saklanmıştı.yüzünde korku dolu bir ifade vardı.üstü başı hırpalanmış,elbisesi yırtılmıştı.ama konuşmuyor,şaşkın bakışlarla,alex'e ve emily'e bakıyordu.

alex.emily'den su getirmesini istedi.emily mutfağa doğru gideken,leo'da kucağında çocukla,evin kapısına dikilmiş,dikkatlice babasını izliyordu.emily,mutfaktaki çeşmeden,bir bardak su doldurdu.elleri titriyordu.korkuyla,merak arasında,karmakarışık duygular yaşıyordu.bardağı alex'e uzattı.o anda,alex'in elleri ,ellerine değdi.emily,birkez daha iliklerine kadar titredi ama bu kez korkudan değildi,bu titreme.

Baştan sona okudum kulübe oldu müstakil ev 6 yaşında kı kız çam yarması bi adama aşık oldu adam gölde sandal izi yok dedi birden kız korku duygusundan evin hanımına dönüştü Ama yinede güzel gidiyor naçizane tavsiyem bundan sonra yaş belirtmeyin

Devamını getireyim bende katılmış olayım.

Titrediğini hisseden emliy şaşkınlık içindeydi neden yine böyle hissetti ki genç kız kendine şaşırıyor ama yinede hislerinden alıkoyamıyordu kendini Alex iyi bir adama benziyordu eğer kötü olsa ona yardım edermiydi diye kendini sakinleştirmeye çalıştı emily.
O sırada Alex bardağı kadına uzatıp biraz su içmesini istedi kadın korku dolu gözlerle baktı bardağa sonra titreyen ellerini uzatıp bardağı aldı ve suyu içti .
alex kadına sordu daha iyi hissediyorsan şimdi lütfen bize neler olduğunu anlat dedi ama nafile kadın hala susuyor arada bir kapı eşiğinde duran leo ya bakıyordu göz ucuyla.....

O da nee? Alex kadının kolunda bir yarık olduğunu farketti. Kadına eğer herşeyi anlatmazsa onu ve bebğini kulübüden atacağını söyledi. Kadın ürkek bakışlarıyla bir anda alnından boncuk boncuk terler dökmeye başladı. Nefesi kesildi ve ne diyeceğini bilemedi. Ama alex ısrarcıydı onu kulübedn atabilirdi. Ve hava iyice kararmıştı ne yapardı bu saatte ormanda sabaha kadar burda kalması gerekiyordu. Ve çaresizce alexi dinleyip anlatmalıydı gerçekleri. Kadın - ben ben çok üzgünüm sevgilimle pikniğe diye çıkdık bu bebek ikimizn biz evli değiliz. ben bebğimz oldukdn sonra evlenelim diye çok ısrar ettim yoksa bebği alıp izimizi kaybettirirm dedim. Oda ciddiyetimi anlayıp birlikde pikniğe çıkalm orda evlilk pilanımzıı yaparz dedi. Ve geldk kahvaltımız yaptk birlikde güzel vakit geçiriyork. Birdn arkadn biri geldi boynuma vurdu ve kendimdn geçtm. Ayıldığmda ne sevgilim ne bebğim yoktu. Hızlıca ertafa bakındm koşuşturdm ve biraz daha kaçtıkdn sonra sevgilimi gördm yanında bir adam adamın kycağında bebğim vardı asfalta gidiyorlardı. Arabamızın olduğu yere sonra elime yerde bulduğm bir dalı kaptm ve adama koştum kafasına vurdum. Kafasndn kanlar gelmeye başladı sevgilim o sırada üzerime geldi ve - aptal o çocuğu satın aldı çok iyi bakacakdı ona ndn onu bayılttın belkide ölmüştr dedi. Ve sonra bebeğimi alıp uzaklaşmaya çelıştm sevgilim peşimdn geldi ve elindeki çalıyla kolumu yardı... ( ay ne yazdım bea

Canım kız çocukluğunu hatırlıyor en başta kolu kırıldığı kısımda ve korktuğu zaman babası gözünü kapatıp sayı say diyor geçecek anlamında ve büyük haliyle korktuğunda gözünü kapatıp sayı sayıyor korku geçsin diye.yani kız 20 li yaşlarda bir kız ayrıca adam iri yapılı çam yarması tanımı yok.sonuçta tek ağızdan yazılmıyor eğleniyoruz ve evet kulube iken odalı kulubeye dönüştü.adama henüz aşık değil sadece güven duygusu ve heyacan var

Işte o nokta pek anlaşılır olmadığı için kafam karıştı küçük mü yoksa hayal mi ediyor diye Çam yarması tabiri yok canım iri dediğinize enstantane olsun diye yazdım.
Merakla devamını bekliyorum keşke yorumdan sonra devam etseydiniz çok güzel valla

Alex peki 'sevgilin nerede nasıl inancağım sana 'diye sordu kadın bebek ağlayınca susadığını söyledim piknik yaptığımız alana gidip su getirmesini istedim o gidince bende kaçmaya başladım bebeğimi satmasına izin veremezdim diye ağlamaya başladı..

Sevgiliside amma salakmış bea tahmin edemiyormu kız kaçar diye

Ama Alex hala inanmıyordu kuşkuyla yaklaşıyordu kadının sözlerine nede olsa onu henüz bir kaç saat önce tanımıştı ve içi hiç rahat değildi sesiz sakin ve yanlız hayatı bu gün hiç olmadığı kadar karmaşık ve kalabalık geçiyordu bu duruma alışkın değildi yanlız yaşayan avcı Alex bir günde iki yabancı kadınla karşılaştı hemde kendi evinde üstelik eski eşinden sonra ilk defa kendi evinde ağırlamak zorunda kalmadı canını iyice sıkmıştı çünkü kadınlara güvenemezdi eski karısından sonra...

Alex kadına inanmaya başladı Emily konuşmaları dinlemişti ve üzülmüştü annesizlik Emily için çok zor geçmişti doğum günlerinde, okul dönemlerinde, ağladığında. güldüğünde düşüp dizini kanattığında .kolu kırıldığında annesi yanında değildi ...

haha bak aynı anda yazdık ben inanmaya başladı dedim sen kuşkulu dedin bncede kuşkulu olmaya devam kadınalrda herşey beklenebilir

Eeee şimdi karar verelim ama inandı mı inanmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…