- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
sanki gerilim tarafın yoktu tkglcn kandan bir gir eyvah dedim çok heyecanlı ilerliyor da şu leo sıpasını napcaz kızım ve eşime bile okuyorum.tkglcn de gerilim seviyor sende öyle gerilim devam edelim ama aşk araya kaçabiliyorhahahaaa ben gerilim romanlarını seviyorum ya.aşk ,meşk beni zorluyor.ama siz aşktan devam edin,ben de uyarım.
haha leoun okul dönemi başladı galiba yatılı okula gidiyorrleo'yu işin içine ben soktum,ben çıkarayım bari.ama biraz düşüneyim,hikaye devam etsin. azıcık dram da mı katsak ki?
Canım kız çocukluğunu hatırlıyor en başta kolu kırıldığı kısımda ve korktuğu zaman babası gözünü kapatıp sayı say diyor geçecek anlamında ve büyük haliyle korktuğunda gözünü kapatıp sayı sayıyor korku geçsin diye.yani kız 20 li yaşlarda bir kız ayrıca adam iri yapılı çam yarması tanımı yokBaştan sona okudum kulübe oldu müstakil ev 6 yaşında kı kız çam yarması bi adama aşık oldu adam gölde sandal izi yok dedi birden kız korku duygusundan evin hanımına dönüştüAma yinede güzel gidiyor naçizane tavsiyem bundan sonra yaş belirtmeyin
Işte o nokta pek anlaşılır olmadığı için kafam karıştı küçük mü yoksa hayal mi ediyor diyeCanım kız çocukluğunu hatırlıyor en başta kolu kırıldığı kısımda ve korktuğu zaman babası gözünü kapatıp sayı say diyor geçecek anlamında ve büyük haliyle korktuğunda gözünü kapatıp sayı sayıyor korku geçsin diye.yani kız 20 li yaşlarda bir kız ayrıca adam iri yapılı çam yarması tanımı yok.sonuçta tek ağızdan yazılmıyor eğleniyoruz ve evet kulube iken odalı kulubeye dönüştü.adama henüz aşık değil sadece güven duygusu ve heyacan var
Sevgiliside amma salakmış bea tahmin edemiyormu kız kaçar diyeAlex peki 'sevgilin nerede nasıl inancağım sana 'diye sordu kadın bebek ağlayınca susadığını söyledim piknik yaptığımız alana gidip su getirmesini istedim o gidince bende kaçmaya başladım bebeğimi satmasına izin veremezdim diye ağlamaya başladı..
haha bak aynı anda yazdık ben inanmaya başladı dedim sen kuşkulu dedin bncede kuşkulu olmaya devam kadınalrda herşey beklenebilirAma Alex hala inanmıyordu kuşkuyla yaklaşıyordu kadının sözlerine nede olsa onu henüz bir kaç saat önce tanımıştı ve içi hiç rahat değildi sesiz sakin ve yanlız hayatı bu gün hiç olmadığı kadar karmaşık ve kalabalık geçiyordu bu duruma alışkın değildi yanlız yaşayan avcı Alex bir günde iki yabancı kadınla karşılaştı hemde kendi evinde üstelik eski eşinden sonra ilk defa kendi evinde ağırlamak zorunda kalmadı canını iyice sıkmıştı çünkü kadınlara güvenemezdi eski karısından sonra...
Eeee şimdi karar verelim ama inandı mı inanmadı mıAlex kadına inanmaya başladı Emily konuşmaları dinlemişti ve üzülmüştü annesizlik Emily için çok zor geçmişti doğum günlerinde, okul dönemlerinde, ağladığında. güldüğünde düşüp dizini kanattığında .kolu kırıldığında annesi yanında değildi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?