- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
ama ses yoktu alo alo demesine karşı sadece sesini dinleyen biri vardı nefes sesi geliyordu hırıltılı şekilde...karşı odaya girmeye karar verdi..Emily telefonu masaya bıraktı ve etrafını incelemeye başladı mutlaka bir çıkış yolu olmalıydı. Tam o sırada masanın ustunde duran telefon çalmaya başladı ama emily daha az önce kontrol etmişti, çalışmadığından emindi.içi iyice urperdi masaya doğru urkek adımlarla ilerledi.telefonu açıp kulağına dayadi....
devam sabah olsunartık karşısına çıkan odaya girmekten başka şansının olmadığını bilerek odaya girdi.Bir tane yatak yerde ayı postundan yapılmış bir halı ve bir kitaplıktan başka hiçbirşey yoktu. Cılız sönmek üzere olan mumu izledi bir süre sonra daha fazla dayanamayarak yorgunluktan uykuya daldı...
Günaydın kızlar çok güzel olmuş ama bir çelişki var..küçük bir kulübe sonunda bildiğin 4 odalı uzun koridorlu bir eve dönüştühadi merakla bekliyorum
tatlım o kucuklugunu hatırladı sonra normale döndü kapı açılırken ....sorma canım ben bu konularda pek becerikli değilimdir küçük bir kulübeden baya çıktı bir şeyleramaaaa Kozlenmis patates canım anlamadığım bu emily 6 yaşında değil miydi
valla esim ve kizimda heyecanla bekliyor.tabi bendeGünaydın Kızlar, çok heyecanlı :)
canım şimdiki kulubeler de neler yok ki eskisi gibi değil yani büyüttler işleriGünaydın kızlar çok güzel olmuş ama bir çelişki var..küçük bir kulübe sonunda bildiğin 4 odalı uzun koridorlu bir eve dönüştühadi merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?