odanın kapısına geldiğinde,tekrar durakladı.şimdi ne yapmalıydı?aralık duran kapıdan,tekrar içeriye baktı.mark ve kadın,sevişmenin en heyecanlı yerindeydiler.nefes alıp,verişleri  daha da hızlanmış,iniltileri,odayı çınlatıyordu.
emily,şimdi kadının sırtını görebiliyordu.oldukça düzgün fiziği olan,genç bir kadına benziyordu.uzun düzgün bacakları,küçük bir poposu vardı.

kızıl kahve saçları,mark'ın yüzünü kapatmıştı.ama Mark'ın bu işten,büyük zevk aldığı,çıkardığı seslerden belli oluyordu.içini tarifsiz bir kıskançlık kaplamıştı.mark'la ilişkilerinde,hiç böyle şeyler yaşamıyorlar,arada sırada,ilişkiye girdiklerinde,mark bu işi görev gibi yapıp,işi bitince,sırtını dönüp uyuyordu.
 
aniden alex'le kendisini,bu pozisyonda hayal etti.sonra da bu haylinden utanarak,hemen kafasından atmaya çalıştı.neler geçiyordu,kafasından böyle?ne zaman bu kadar utanmaz bir kadın olmuştu?
