- Lorenna !! Lanet kadın yine ne yaptın sen" dedin Alex gözleri dolarak.
Hemen içeri koşup av kıyafetlerini giyindi tüfeğini aldı ve kendini hiç düşünmeden dışarı ormanın derinliklerine attı.
Duramazdı Emliy nin başına birşey gelmiş olabilme düşüncesi onu korkutuyor kalbi deli gibi atıyordu bedeni ruhuna dar geliyormuş gibi hissediyordu, bu karmaşık hislerle ormanın her yerini aradı balta girmemiş ormanın her karışını avucunun içi gibi biliyordu çünkü yıllarca burada avlanmaya gelmişti.
Aradı ... Aradı ... Aradı... 
Ama en ufak bir iz yoktu oysa kulübenin kapısının önünde ki lastik izleri ormana girmişti bir süre sonra izleri kaybolmuştu bir hile yapmış olmalıydı ya hiç ormana girmediyse beni oylamak için böyle bir oyun oynadıysa" diye düşündü lorena bu herşey beklenirdi ondan yapabileceklerini düşündükçe dehşete düşüyor, korku kaplıyordu her yanını ama pes edemezdi Emliy'i bulmak zorundaydı asla onsuz yaşayamazdı daha dün bedenleri birbirine karışmışken , aşkın en coşkulu halini bulmuşken ondan vazgeçemezdi.
Aslında Alex'in babası çok zengin saygın bir iş adamıydı ve yıllar önce lorena yı istemediği için babasıyla arası bozulmuş, lorena onu terk ettikten sonra da babasıyla yüzleşme cesareti bulamamış ve hiç babasını ziyarete gitmemişti ama buna rağmen babası daima onun adına açılmış olan hesaba düzenli para yatırıyor ne kadar o kadını sevmesem de o benim oğlum ve onların çocuğu benim torunum nasıl görmezden gelebilirim ki demiş ve desteğini çekmemişti.
Ama malesef Alex yıllarca gurur yapmış ve hesabına hiç dokunmamıştı kendi imkanlarıyla yaşamaya çalışmıştı . 
Yıllarca hesabında biriken para belki bir işe yarayabilirdi artık.
Alex: 
- sanırım zamanı geldi artık yıllarca hiç yapmadığım şeyi yapmam gerekeçek bunu Emliy için yapmalıyım gururum yüzünden aşkımı kaybedemem paranın gücünü bende kullanmalıyım artık tıpkı lorena parasının gücüyle Emliy'i benden aldığı gibi" diye düşündü.
Alex haklıydı lorena parasının gücünü kullanıp iki iri yapılı adam tutmuş ve Emliy kaçırmayı çocuk oyuncağına çevirmişti zaten tek başına Emliy ile baş edemezdi çünkü Emliy ondan daha yapılı bir vücuda sahipti bu yüzden tuttuğu adamlara bütün planlarını hayata geçirdi