- 17 Mart 2019
- 25
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi Basicblack
-
Oops ben bilmiyordum. Bugün böyle dil kullanan insanlar görünce ne düşünüldüğünü merak ettim. Ne yapmam lazımYani baya yanlış yere tartışmaya gelmişsiniz ama böyle konular yasak.
Bu mezhep farklılığı cidden bu kadar önemli mi? Bana ayrıştırmak çok saçma geliyor. Hatta Sünni ve Aleviler arasında kavga olduğunu üni 1 de duymuştum. Oysaki Müslüman mısın? Müslümanım. Yani olması gereken bence böyle olmalı.
Bu arada tüm inançlara saygım var. Normalde Müslüman mısın tarzı bir soru bile sorulmamalı sadece hani Allah'a inanıyorsan Allah'a inanıyorsundur.Şu şöyle bu böyle demek mantıksız.
ne demek istiyor konu sahibi??Konu kilit.
Konuyu sildim bakalım ban yersem de yerim belki kavga açıcı bir insan olarak görünüyorumdur kavga çıkmasındansa banlanmak en iyisiHaklısınız. Ama konu yanlış yerde ve bu tür konuların açılması yasak. Ban yemezsiniz inşallah
DoğruBazi seylerin tartisilmasi gereksizdir tipki konunuz gibi.
Alıntı yapan insanları seviyorumHaklısınız. Ama konu yanlış yerde ve bu tür konuların açılması yasak. Ban yemezsiniz inşallah
Tatlışdan kastım kimseyi kırmadan tartışılmasıydı. Sevilmeyebilir saygı duyarım ban yemekte hayatımı etkilemezYalnız bizim cımbızlı müdire hiç sevmez böyle tatlış! konuları
İçeriği sildiğin için ban yiyeceksin zaten o Allahın emri :)Konuyu sildim bakalım ban yersem de yerim belki kavga açıcı bir insan olarak görünüyorumdur kavga çıkmasındansa banlanmak en iyisi
Silmiş konuyu ama yukarıda bir üye alıntı yapmış.ne demek istiyor konu sahibi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?