Hadi Birlikte Zayıflayalım

Benim de sabahtan beri yediklerim:

2 bardak şeftalili ice tea
1 tane beyaz peynirli kepekli tost
2 dilim ekmeğe bal-reçel-tahin-pekmez
4 zeytin

Bu arada benim rejim falan yaptığım yok, sizden özenip de yazdım :)
Bu aralar sütüm zaten az, öğlen az yesem akşama sütüm iyice gidiyo... Rejim yapıcam diye kızı aç bırakmaktansa 1-2 ay daha fazlalıklarımla gezerim. Kızımın canı sağolsun :)

yaa kızanlar dün anama gitmiştim ya sağolsun mantı yapmış bir tabak ondan yedim ekmek yemedim salata ıspanak kavurma yedim
ama mantıyı yediğim için çok suçlu hissediyorum kendimi
sabahta kalktım soğan suyumu içtim çay 1 dilim ekmek yumurta ve peynir yedim şekeri azalttım çayda ki ama bırakamıyorum şekersiz
çay içemem bu arada sabah bi tartıldım 400 gr vermişim lo ne iş iki günde ben ayın 7 sinin sabahı başlamıştım
bir de bende ki de dijital tartı bir senedir kullanıyorum ama pili neyim bitmedi juli kız sinbonun hemde

asortie bendeki de sinbonun 1 senedir var hamile kaldığımda almıştım daha hiç pili bitmedi benimkininde...ya kıyafetle tartılınca 1 kilo farkediyoo yaa çıplak 65 kıyafetle 66 yımkaydirigubbakcemile3

Dijital tartı demişsiniz de; bendeki de philips 4 yıldır kullanıyoruz daha pili falan bitmedi. Hem de sabah akşam demeden zırt pırt tartılmaya!

yaaaa midem kazindi iki dilim kakaolu kekle yedim ben bide cay ictim

off offfff essek bogazim benim.

sabah 3 dilim ekmek yarım yumurta peynir zeytin domates salatalık ve havuç yedim.. 2 kupa şekersiz çay içtim bugün bal reçel yemedim..
şimdide bir kase cacık yedim..

Selam ben de bir kasım annesiyim, 5 aylık bir Aras'ım var. Doğumu atlattık ama kiloları henüz atlatamadık, ben de sizlerle zayıflama sürecini paylaşmak isterim. Lahana suyunu denemeyi aklından geçirenlere sesleniyorum, ben 5 gün denedim evet 1 kilo gitti fakat hem sütüm azaldı hem de bebeğimde bugüne kadar hiç gaz sancısı olmamasına rağmen sancılandığını gördüm. Lahana suyunu eliyoruz. Soğan suyunu deneyen var mı? neler oluyor bebeklerde?

Sedacım süper olmuş konuyu açtığın sanırım aranızda en kilolu beni okuduğum kadarıyla. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Gitsin artık şu kilolar BOY:1.68 KıLO: 74 (malesef) HEDEF: ne kadar çok verirsem okadar iyi :) Bu arada paylaşmak istediğim bir şey var rejim yaparken mutlaka 3 litre su içmek lazımmış yoksa cilt kilo verince buruşuyormuş diyetisyene gitmiştim o söyledi yani kızlar günde 3lt yi de ekleyin listenize kilo verelim derken cildimizden olmayalım süprizzzzz bende başlıyorum 3 - 2- 1 sıfıııırrrr başladım

ben öğlenleyin
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak makarna
biber patates kızartması yedim
şimdi çay içip cigara içecem
takılın peşime kaydirigubbakcemile :lepi:

Bu arada daha 2 yıl önce 53 kilo iken nasıl bi salmışsam kendimi 82 ye kadar çıkmışım asıl yazın beni en kiloluya boy 178 kilo 80
ama çok azmettim bir şekilde vereceğim (vereceğiz hepberaber) inşallah:sm_confused:

sabah bır porsıyon su boregı
bır fıncan cay

arada 5-6 tane beyaz lahana sarması
1 adet ekler

ogle bır porsıyon ızgara kofte
tursu ve bol bol su

gırtlagım durmuyor sımdıde cay eslıgınde susamlı kandıl sımıtı

seda1983 (72/
mmmf27 (65/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/
elifdem(75/
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/
gülbeşeker(82/
funny85(74/
sonmucizem(80/

ekledim sizi kızlar

sağol nazlı melek bakalım hep beraber kaç kg vercez. Birbirimize destek olursak hepimiz veririz işallah. Bende boğazına düşkün bir koca varken biraz zor olacak sabretmek ama yılmak yok KıLOYA HAYIIIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…