bu topiğe adım atmaya bir türlü cesaret bulamamıştım.ilk 11 sayfayı okuyabildim ancak,okuduğum yere kadar en fazla kilo vermeye ihtiyacı olan benim ama benim hamileliğimden önceden geliyor tabi bu durum.kendimi bildim bileli şişmanım.çok rejimle yaptım,kilolar verdim,sonra yine aldım.spor yaptım,aç kaldım anam herşeyi yaptım.en son herbalife kullandım,tam 25 kg verdim 4,5 ayda.süper rakam dimi,evet bencede öyle ama hepsini geriye alınca hiç süper olmuyor.hem verdiğim yığınla para uçtu,ondan daha önemlisi emeğim,sabrım uçtu ve en önemlisi kendime güvemin uçtu gitti.boyum 1.63 ama kilomu yazamıcam kızlar kusura bakmayın.eğer hamileliğinizden önceki kilonuzsa hedefleriniz,demekki benim de 7 kg vermem gerekiyor.ama ben emziriyorum,nasıl olcak,zaten düzenli beslenen biri değilim,kendime öyle kahvaltılar,yemekler filan hazırlamam ben.genelde aç gezerim.bu yüzden de süt olsun diye yüksek kalorili atıştırmalıklar yemeğe çalışırım.hemen ayak üstü 1-2 dilim ekmek+peynir+süt,bazen bu peynis değil de şokella,tereyağ bal,tahin pekmez olabilir.bazen de mısır gevreği veya bebe bisküvisi.doğru düzgün yemeği akşamları yerim sadece.çünkü tek başıma hiç yemek yiyemem.şimdi hem yeme hem uyku düzeni bu kadar bozuk olan aynı zamanda emziren bana nasıl bir diet önerirsiniz.hadi bana bi ışık olun belki sizin sayenizde bende de bir hareket olur:)) bu arada elma kromu ben çok merak ediyorum.nasıl bişey acaba? bir arkadaşım acı cehre kullanıyomuş,1 haftada 5 kg vermiş.netten siperiş vermiş,76 liraymış