Hadi Birlikte Zayıflayalım

asortiğim valla şuçlu hissetme en azimli biziz galiba öle gözüküo arada kaçamak olucak bişeycik olmaz içim ezilio böle kesiorum yemeyi ama inşallah sütüme bişey olmaz

günaydın arkadaşlar nasılsınız
hepinize kalorısız bir gün diliyorum.

kızlar 7 de kalktım ben elma kıromu kullanıyorum sabah aç karnına 3 bardak suyla nu içtim ve şimdi yeşil çayımı içiyorum..

daha sonrada kepek ekmele peynır domates bir bardakta çay içerim öğlen biliyom

hafta sonu gelince benim düzen bozuluyo of ya
hepiniiz bebişlerin öpyorum.

günaydın kıslar
1 yumurta beyaaz peynir iki dilim ekmek ve bol yeşillikle kahvaltımı yaptım 1 bardak da meyva suyu içtim
dün akşam ısırgan yemeği yemiştim 1 tabak sütüme etki etti baya maşallah aerttı biraz
bugün öğlen de gene ondan yerim heralde
yazarım gene
asorticim pazartesi hem yürüyüşe hem de soğan suyuna başlıyorum ben de
iştahı kesiyor mu hiç?

günaydın şekerler bende biraz önce peynirli yumurta yedim elifçim dediğin gibi haftasonları düzen gidio ama dikkat edersek sorun olmaz heralde hepsinden azar azar gibi

merhaba kızlar
dün girememiştim kilomu yazayım
biraz evel tartıldım toktum ama 75 geldim yani 3 haftada 3 kilo vermişim haftada 1kilo gidiyor bence gayet iyi
sabah 1 yumurta 2dilim peynir 4 zeytin domates salatalık yedim
temizlik yapıyodum içim ezildi 1 paket elma lifli kepekli bisküviden yedim zaten içinde 6 tane var
sonra yazarım görüşürüz

sabah kelem suyumu haşladım limonlu olarak içtim
1 saat sonra da kahvaltı da
1 haşlanmış yumurta
1 bardak (büyük) tatlandırıcılı çay şekersiz...
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin...
bir bardak da tatlandıcılı yeşil çay içtim büyük bardak

kızlar 03/03 cuma günü kelem suyu ile başladım diyeti de ekledim
başladığım da 82 kilo 300 gr dım
şimdi ise79 kilo 200 gr geldim
ama açmısın derseniz...
evet açım....

kelem suyuna önce başladım diyete ise daha geç ...
ama fena değilkim yani...
daha da iyi olmak zorunda kendim için ...

slm arkadaşlar
sabah 3 bardak su içtim
ardından 2 dilimkepek ekmek olmak üzere
domates ve peynır zeytın yedım bir bardak çay

şimdi yeşil çayımı içiyorum
kepeklı çubukla beraber

kızlar dün misafir vardı kayın valıdem le mantı yaptık bir tabak yedım.
ama istemeyerek yedim faka gün içnde pek birşey yemedim .

yarın yenı bir gün baklım kim ne kadar verecek?

sabah kalktım 1 bardak su içtim 1 dilim kepek ekmeği iki dilim kaşar peyniri 1 yumurta salatalık domates yedim saat 10 du
biraz önce acıktığımı hissedince elma lifli kepekli bisküvimi yedim
yediklerimi daha sonra eklerim

slm bitürlü moda girip diete başlayamıyorum kızlar urfalı olduğumuz için yemeklerimiz hep yağlı baharatlı ve salçalı ve genelde ailelerimizle iç içe olduğumuzdan yapılan o güzel ve lezzetli yemeklere karşı kendimi tutamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım istiyorummm cokacimcoook

bu topiğe adım atmaya bir türlü cesaret bulamamıştım.ilk 11 sayfayı okuyabildim ancak,okuduğum yere kadar en fazla kilo vermeye ihtiyacı olan benim ama benim hamileliğimden önceden geliyor tabi bu durum.kendimi bildim bileli şişmanım.çok rejimle yaptım,kilolar verdim,sonra yine aldım.spor yaptım,aç kaldım anam herşeyi yaptım.en son herbalife kullandım,tam 25 kg verdim 4,5 ayda.süper rakam dimi,evet bencede öyle ama hepsini geriye alınca hiç süper olmuyor.hem verdiğim yığınla para uçtu,ondan daha önemlisi emeğim,sabrım uçtu ve en önemlisi kendime güvemin uçtu gitti.boyum 1.63 ama kilomu yazamıcam kızlar kusura bakmayın.eğer hamileliğinizden önceki kilonuzsa hedefleriniz,demekki benim de 7 kg vermem gerekiyor.ama ben emziriyorum,nasıl olcak,zaten düzenli beslenen biri değilim,kendime öyle kahvaltılar,yemekler filan hazırlamam ben.genelde aç gezerim.bu yüzden de süt olsun diye yüksek kalorili atıştırmalıklar yemeğe çalışırım.hemen ayak üstü 1-2 dilim ekmek+peynir+süt,bazen bu peynis değil de şokella,tereyağ bal,tahin pekmez olabilir.bazen de mısır gevreği veya bebe bisküvisi.doğru düzgün yemeği akşamları yerim sadece.çünkü tek başıma hiç yemek yiyemem.şimdi hem yeme hem uyku düzeni bu kadar bozuk olan aynı zamanda emziren bana nasıl bir diet önerirsiniz.hadi bana bi ışık olun belki sizin sayenizde bende de bir hareket olur:)) bu arada elma kromu ben çok merak ediyorum.nasıl bişey acaba? bir arkadaşım acı cehre kullanıyomuş,1 haftada 5 kg vermiş.netten siperiş vermiş,76 liraymış

herkeze mrb benide aranıza alırmısın listeye benide akleyin lütfen biraz geç kaldım ama görmedim boyum 1.65 kilom 80 68 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğuma girdim şuanda 80 kiloyum ve idealim 62 yani 18 kilo sizce olurmu yada en kötüsü tekrar 68 kiloma ulşmak yardımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…