Hadi Birlikte Zayıflayalım

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum

daha kahvaltı yapmadım bel normal hergün yediğim gibi olacak kepek ekmeği ve domates peynırı buğün yumutta olacak.şimdilik bu daha sonra eklerim ne yediklerim
hepinize bol kalorısız bir hafta diliyorum

bu arda yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniza.s.a.s.a.s.

bende bugün dieti patlattım ama olsun haftada birgün aile izini
bacım arada bir patlatılır diyet ... o patlamazsa biz patlarız ayol... hiç bize göre değil ...

ayyy urfalı mısın bacım... çok seviyorum ben urfayı... 2 defa geldim çoook beğendim... televizyonlarda gördüğüm zaman hala yine içim gidiyor ve dua ediyorum Allahım ne tekrar nasip et bana urfayı diye...

ya ben ekim annelerinden bişey sorcam bu elma kromu emzirenler kullanabiliyomu siz içiyosunuz galiba öyle okudum ya ne zor kilo vermek demi kızlar

bacım ben annem ve bacım üçlü koalisyon hükümeti olaraktan bu elma kromu aldık... hepimiz beraber başladık... benim kısçe..(yani nezirem muazzezim) çok azıcık ta olsa emiyor... ve hemen bebişimin kakasında (ayıptır söylemesi)kendini gösterdi... zaten uzmanlarda emziren annelerin kullanmaması gerektiğini söylüyorlar...bu ilaç benim bacım da işe yaradı ... aşırı derece de bir kilo vermemesi olmamasına rağmen bedeninde sıkılaşma ve küçülme oldu....

sabah kelem suyumu içtim saat 6:30 gibi
şimdi de 1 bardak şekersiz çay
5 zeytin
1 yumurta
2 dilim kepekli ekmek
ne dersiniz yeterli mi
açım gene ama olsun za-yıf-la-ya-ca-ğım o kaddar...

günaydın cnm kahvaltın süper eh daha ne olsun
afyet olsun şekercim
bende aynısın yaptım ama aç karnına 3 bardak su içtim

birde bu kelem suyu ne caba dünde yazdım sana ama cevap yazmadın?

kelem suyu lahana suyu canım
bensde soğan lahana suyumu haşladım ılınmasını bekliyorum bugün başladım düzenli içicem bakalım 1ay sona nolcak

günaydın millet
sayımız biraz daha artmış ne güzel
bugün soğan suyuna başladım
mmmf senin tarif ettiğin gibi yarım limon sıkıp içtim cok da kötü değilmiş
kahvaltı klasik diyet kahvaltısı
2 dilim kepekli ekmek
peynir biber salatalık 2 tane zeytin ve meyva suyu
doyduğumu hissediyorum
öğlene de mısırçorbası
karadenizliler bilir yoğurtla soğuk yeniyo
akşamda 45 dk yürüyüş

canım ölçülerimiz hemen hemen aynı
evlendiğimde 59 kiloydum 2007 temmuzunda yani
6 ay içinde doğum kontrol hapları yüzünden 8 kilo aldım ve 67 kiloda haplaı bırakır bırakmaz hamile kaldım
doğumdan sonra da 7-8 kilo kaldı üstümde
hala emziriyorum zayıflama ilaçları falan da alamam
birbirimize destek olarak 100 gram bile olsa zayıflasak kardır
gel katıl sen de aramıza
ben de 18 kilo birden vereceğimi düşünmüyorum ama bi yerden başlamak lazım değil mikaydirigubbakcemile5

canım benim üniv den bi arkadaşım da heballife la 20 kilo vermişti ama o geri almadı henüz bebk yapmadı gerçi hamile kalınca alır gibime geliyo

bence yapamam edemem deme
kendi kendine öğünler hazırla
geçiştirdikçe iyice şişiyor insan hep aç hissediyor çünki kendini
hembişe söyleyeyim mi
ben de senin gibi acıktıkça helva tahin pekmez falan yiyodum süt olsun diye sadece kilo yaptığını anladım
şimdi diyetteyim ve yoğurt bol yeşillik ve bol su içiyorum inan bana sütüm daha da arttı
keşke hiç süt olsun diye kalorili şeylere yüklenmeseydim
ha bide ben acı cehre herballife gibi seylere karşıyım
bunlarla kalıcı kilovereceiğimi düşünmüyorum hem emzirdiğim için sütümede etki edebilirler
midenin küçülmesi lazım bence en başta beslenme alışkanlığı meselesi
neyse bu böyle uzar gider
ne versek kardır gel sende başla diyete

bende bugün dieti patlattım ama olsun haftada birgün aile izini

bacum çok pişman oldum valla ben dün
o kadar günün emeği boşa gitti sanki
bi daha patlatma falan yok
çok kızdım valla kendime:mymeka:

cnm ben kullanıyorum fakat emziren ve hamileler kullanamaz.

bende yeni başladım bu elma kroma inş işe yarar.sen nezmandır kullanıyosun işe yaradımı? saphıra emziriken hiç bir ilaç içemezsin hiç boşuna heveslenme.iç diyen olsa bile sakın içme.emzirmen bitsin yaparsın bişeyler şimdi takma kafana canım yaa.hayatında bu bi dönem. kızın için tombik oluver ne olmuş yani sengözlerimebaksanab

kk da biraz araştırma yaptıktan sonra acı cehre nin güvenilir olmdığına karar verdim.zaten emzirdiğim için de kullanamam.
tatlım benim herbalife tan sonra kg alımım bebekten dolayı olmadı,çok önceydi o.o mamaları içmekten bay gelmişti artık,midem bulanıyordu.halbuki onun bi başlama düzeni olduğu gibi bırakılma düzeni de var ama ben bu bırakma düzenini uygulamadım.ona rağmenb 1 sene de aldım kiloları geriye.4,5 ayda vermiştim.bence herbalife güzel ve sağlıklı bir yöntem bence ama ben tekrar uygulayamam.bay geldi dedim ya :) ama merak eden ve kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.şunu da ekliim herbalife zayıflatıcı bir ilaç değil,gıda takviyesidir,kilo almak isteyenlerinde çok işine yarayan bir ürün

şu anda regliyim ve hiç rejim yapabilecek gibi hissetmiyorum kendimi.ben daha sonra aranıza katılma hakkımı saklı tutuyorum :))

günaydın cnm kahvaltın süper eh daha ne olsun
afyet olsun şekercim
bende aynısın yaptım ama aç karnına 3 bardak su içtim

birde bu kelem suyu ne caba dünde yazdım sana ama cevap yazmadın?

kusura bakma görmemişimdir... özür dilerim..
kelem suyu şu oluyor canım
bu ibrahim adnan saraçoğlu tavsiyesi
her sabah taze olarak hazırlanıyor
750ml yani hemen hemen 4 bardak suyu kaynatıyorsun içine 6-8 adet beyaz lahana yada bizim buralarda kelem denir onu katıyorsun
7 dakika kaynatıyorsun ve sabah akşam 1-2 bardak istersen yarım limon sıkarak içiyorsun
haftanın beş günü sonra
iki dinleniyorsun

bak burda nasıl uygulanacağı anlatılıyor...
tavsiye ederim memnun kalan çoook...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...une-var-misiniz-ibrahim-saracoglu-tarifi.html

Son düzenleme:
kızlar ya birazdan sohbete gideceğim
çok güzel mamalar hazırlanıyor
ne olur azıck yiyem daha cokacimcoook
söz veriyorum gelince spor yapacağım ...hihoyyyt

günaydınn bende saphıre gibi regli dönemindeyim birde bu ara kocamın evde oluşu misafir üstüste gelince börek pasta yedim yani..bende hast.geçince tartılıp yazacağım..
gülbeşeker kelem diye yazında okuyunca nereden aacaba diye iline baktım samsunu görünce güldüm.. benim kayınvalidemlerde samsunda hep lahanaya kelem derler o aklıma geldi.. söyleyiş yöre yöre değişiyor sanırım..

kaydirigubbakcemile5
evet canım samsunluyum
karadenizin incisi güzel samsunum...

sağolun kızlar ben 53 ile hamile kaldım 65 ile doğumdan çıktım sonrada sütüm yoktu yedim yedim 71 oldum şimdi 63üm gitmeye başladı yeni yeni 60ın altını bi görsem

canım aynen bütün bir gardrop beni bekliyo ama ben sadece eşofmanlarımı giyebiliyorum((( onları da sonradan aldım zaten. eski eşfmanlarım bile olmuo şu anda

Son düzenleme:
Derin sen anlatırken sanki kendi hikayemi dinledim gibi oldum. Hiç üzülme, moralini bozma eğer seni iyi hissettirecekse söyliyim ben de senin gibiyim :)) Hatta evlenirken bile aynı kilodaydım ben de 55 tim :)

ayy sabah bir ymurta yedim çay zeytin peynir bazlamanın 4 te 1 ini yedim
arada elma yedim şimdi de kabak pişirdim tere roka ve yoğurt eşliğinde onu yicemm
soğan suyuna devammm bol su içiyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…