- Konu Sahibi Strawberry_83
-
ya ben ekim annelerinden bişey sorcam bu elma kromu emzirenler kullanabiliyomu siz içiyosunuz galiba öyle okudum ya ne zor kilo vermek demi kızlar
bacım arada bir patlatılır diyet ... o patlamazsa biz patlarız ayol... hiç bize göre değil ...bende bugün dieti patlattım ama olsun haftada birgün aile izini
slm bitürlü moda girip diete başlayamıyorum kızlar urfalı olduğumuz için yemeklerimiz hep yağlı baharatlı ve salçalı ve genelde ailelerimizle iç içe olduğumuzdan yapılan o güzel ve lezzetli yemeklere karşı kendimi tutamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım istiyorummm cokacimcoook
ya ben ekim annelerinden bişey sorcam bu elma kromu emzirenler kullanabiliyomu siz içiyosunuz galiba öyle okudum ya ne zor kilo vermek demi kızlar
herkeze mrb benide aranıza alırmısın listeye benide akleyin lütfen biraz geç kaldım ama görmedim boyum 1.65 kilom 80 68 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğuma girdim şuanda 80 kiloyum ve idealim 62 yani 18 kilo sizce olurmu yada en kötüsü tekrar 68 kiloma ulşmak yardımmmmm
bu topiğe adım atmaya bir türlü cesaret bulamamıştım.ilk 11 sayfayı okuyabildim ancak,okuduğum yere kadar en fazla kilo vermeye ihtiyacı olan benim ama benim hamileliğimden önceden geliyor tabi bu durum.kendimi bildim bileli şişmanım.çok rejimle yaptım,kilolar verdim,sonra yine aldım.spor yaptım,aç kaldım anam herşeyi yaptım.en son herbalife kullandım,tam 25 kg verdim 4,5 ayda.süper rakam dimi,evet bencede öyle ama hepsini geriye alınca hiç süper olmuyor.hem verdiğim yığınla para uçtu,ondan daha önemlisi emeğim,sabrım uçtu ve en önemlisi kendime güvemin uçtu gitti.boyum 1.63 ama kilomu yazamıcam kızlar kusura bakmayın.eğer hamileliğinizden önceki kilonuzsa hedefleriniz,demekki benim de 7 kg vermem gerekiyor.ama ben emziriyorum,nasıl olcak,zaten düzenli beslenen biri değilim,kendime öyle kahvaltılar,yemekler filan hazırlamam ben.genelde aç gezerim.bu yüzden de süt olsun diye yüksek kalorili atıştırmalıklar yemeğe çalışırım.hemen ayak üstü 1-2 dilim ekmek+peynir+süt,bazen bu peynis değil de şokella,tereyağ bal,tahin pekmez olabilir.bazen de mısır gevreği veya bebe bisküvisi.doğru düzgün yemeği akşamları yerim sadece.çünkü tek başıma hiç yemek yiyemem.şimdi hem yeme hem uyku düzeni bu kadar bozuk olan aynı zamanda emziren bana nasıl bir diet önerirsiniz.hadi bana bi ışık olun belki sizin sayenizde bende de bir hareket olur:)) bu arada elma kromu ben çok merak ediyorum.nasıl bişey acaba? bir arkadaşım acı cehre kullanıyomuş,1 haftada 5 kg vermiş.netten siperiş vermiş,76 liraymış
bende bugün dieti patlattım ama olsun haftada birgün aile izini
cnm ben kullanıyorum fakat emziren ve hamileler kullanamaz.
canım ölçülerimiz hemen hemen aynı
evlendiğimde 59 kiloydum 2007 temmuzunda yani
6 ay içinde doğum kontrol hapları yüzünden 8 kilo aldım ve 67 kiloda haplaı bırakır bırakmaz hamile kaldım
doğumdan sonra da 7-8 kilo kaldı üstümde
hala emziriyorum zayıflama ilaçları falan da alamam
birbirimize destek olarak 100 gram bile olsa zayıflasak kardır
gel katıl sen de aramıza
ben de 18 kilo birden vereceğimi düşünmüyorum ama bi yerden başlamak lazım değil mikaydirigubbakcemile5
benimde ölçülerim aynı sizinle:) 2007 de evlenirken bende 55 kiloydum boyum 1,66 çok zayıftım yani çok güzel görünüyodumsonra sigarayı bıraktım baya kilo aldım.evlendiğim ev işime 50 mt.yürüyüş falan da kalmadı.işyerinde de otur otur sürekli.birde yeni evlisin mutfakta döktürdük e yedik haliyle.sonra da hamile kalmaya çalıştım 2-3 ay biraz yıprandım ama sonunda oldu .şükrederek hiç bişey düşünmeden yedim gitsin.bende eskiden beri aşırı düşük şeker ve düşük tansiyon+kansızlık var.hamileykende doktor bana asla yeme demedi.şekerim bile sürekli düşük çıkıyodu ve benim elim ayağım çok titriyodu yemeden ayakta durmama imkan yoktu.zaten ani şeker düşüşü de hamileyken bebeği strese sokuyo çok tehlikeli.yani bazıları dikkat eder hamileyken ama edemezdim neyse çoook da yemedim ama kasmadım kısacası.neyse çok kilo aldım.66 ile hamile kalmıştım oldum 93 offf rakama bak yaa.doğumdan bi çıktım 86 olmuşum. sonra 83 oldum şimdi de 79-80 arası.ama bana çok bu kilo taşıyamıyorum kendimi bütün gardrop bekliyo herşeyi yeni aldım. delircem artık.herkes zayıfla artık diyo. şu elma krom işe yarasa yaa.az da yemeye çalışıyorum ama bakalım. :çok üzgünüm:
günaydın cnm kahvaltın süper eh daha ne olsun
afyet olsun şekercim
bende aynısın yaptım ama aç karnına 3 bardak su içtim
birde bu kelem suyu ne caba dünde yazdım sana ama cevap yazmadın?
benimde ölçülerim aynı sizinle:) 2007 de evlenirken bende 55 kiloydum boyum 1,66 çok zayıftım yani çok güzel görünüyodumsonra sigarayı bıraktım baya kilo aldım.evlendiğim ev işime 50 mt.yürüyüş falan da kalmadı.işyerinde de otur otur sürekli.birde yeni evlisin mutfakta döktürdük e yedik haliyle.sonra da hamile kalmaya çalıştım 2-3 ay biraz yıprandım ama sonunda oldu .şükrederek hiç bişey düşünmeden yedim gitsin.bende eskiden beri aşırı düşük şeker ve düşük tansiyon+kansızlık var.hamileykende doktor bana asla yeme demedi.şekerim bile sürekli düşük çıkıyodu ve benim elim ayağım çok titriyodu yemeden ayakta durmama imkan yoktu.zaten ani şeker düşüşü de hamileyken bebeği strese sokuyo çok tehlikeli.yani bazıları dikkat eder hamileyken ama edemezdim neyse çoook da yemedim ama kasmadım kısacası.neyse çok kilo aldım.66 ile hamile kalmıştım oldum 93 offf rakama bak yaa.doğumdan bi çıktım 86 olmuşum. sonra 83 oldum şimdi de 79-80 arası.ama bana çok bu kilo taşıyamıyorum kendimi bütün gardrop bekliyo herşeyi yeni aldım. delircem artık.herkes zayıfla artık diyo. şu elma krom işe yarasa yaa.az da yemeye çalışıyorum ama bakalım. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?