- Konu Sahibi Strawberry_83
-
ben de geçen hafta uyguladım bu lahana suyunu ama bugüne kadar gaz sancısı olmayan bebeğim 1 gün boyunca kıvrandı sancıdan, sende birşey olmadı mı?kelem suyu lahana suyu canım
bensde soğan lahana suyumu haşladım ılınmasını bekliyorum bugün başladım düzenli içicem bakalım 1ay sona nolcak
Derin sen anlatırken sanki kendi hikayemi dinledim gibi oldum. Hiç üzülme, moralini bozma eğer seni iyi hissettirecekse söyliyim ben de senin gibiyim :)) Hatta evlenirken bile aynı kilodaydım ben de 55 tim :)
kelem suyu lahana suyu canım
bensde soğan lahana suyumu haşladım ılınmasını bekliyorum bugün başladım düzenli içicem bakalım 1ay sona nolcak
bende yeni başladım bu elma kroma inş işe yarar.sen nezmandır kullanıyosun işe yaradımı? saphıra emziriken hiç bir ilaç içemezsin hiç boşuna heveslenme.iç diyen olsa bile sakın içme.emzirmen bitsin yaparsın bişeyler şimdi takma kafana canım yaa.hayatında bu bi dönem. kızın için tombik oluver ne olmuş yani sengözlerimebaksanab
geçmişe bakamıyorum varmı zayıflayan kilo veren ben hala aynıyım,annemdeydim diyet miyet yapamaadım kendi evinde yap sen diyetini diyo habire yediriyo:)
sabah bi tane küçük tost yedim,arada küçük bi parça çikolata yedim tatlı bişey yemessem yarım hissediyorum kendimi napıyım yaa,öğlen çorba ve salata yedim
kusura bakma görmemişimdir... özür dilerim..
kelem suyu şu oluyor canım
bu ibrahim adnan saraçoğlu tavsiyesi
her sabah taze olarak hazırlanıyor
750ml yani hemen hemen 4 bardak suyu kaynatıyorsun içine 6-8 adet beyaz lahana yada bizim buralarda kelem denir onu katıyorsun
7 dakika kaynatıyorsun ve sabah akşam 1-2 bardak istersen yarım limon sıkarak içiyorsun
haftanın beş günü sonra
iki dinleniyorsun
bak burda nasıl uygulanacağı anlatılıyor...
tavsiye ederim memnun kalan çoook...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...une-var-misiniz-ibrahim-saracoglu-tarifi.html
yaa bende öğlen kaçırdım biras çünkü lahana sarması vardıı pufff
metabolizma hızlandırıcı çay nasıl bişiiki
oh afyet olsun cnm ama sen emzryosun cnm
yediklerine dikket etmen gerek
inşalalh veririz bu kılolar hep beraberkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?