Hadi Birlikte Zayıflayalım

kelem suyu lahana suyu canım
bensde soğan lahana suyumu haşladım ılınmasını bekliyorum bugün başladım düzenli içicem bakalım 1ay sona nolcak
ben de geçen hafta uyguladım bu lahana suyunu ama bugüne kadar gaz sancısı olmayan bebeğim 1 gün boyunca kıvrandı sancıdan, sende birşey olmadı mı?

bundan 7 yıl önce yine kilom böyle almış başını gidiyorken (o zaman 90 a doğru gidiyordum) bir anda verdiğim kararla klasik ama bende oldukça etkili olan bir diyete başlamıştım ve 6 ay içinde 52 kiloya kadar da inmiştim, selülitler de yok olmuştu tabi o zaman genciz metabolizmanın hızlı çalışması da önemli
baktım hiçbir şekilde kilo veremiyorum ben bugün bu diyete başladım
neyse diyet şöyle:
sabah:
2 dilim kepek ekmeği
diyet peynir, diyet süt, domates, salatalık
öğlen :
haşlama yada ızgara tavuk, salata
yada sebze yemeği yada salata
akşam:
öğlenin aynısı yada farklı olarak 4-5 adet ızgara köfte
bu diyette en önemli unsur ekmek ve tatlı, şekerli gıdanın kesinlikle vücuda girmemesi ve 1 gün bile bu diyeti bozmamak

Derin sen anlatırken sanki kendi hikayemi dinledim gibi oldum. Hiç üzülme, moralini bozma eğer seni iyi hissettirecekse söyliyim ben de senin gibiyim :)) Hatta evlenirken bile aynı kilodaydım ben de 55 tim :)

saol canım ama üzülmemek elde değil.tamam şükrediyorum halime ama yinede zayıflamak istiyorum.dediğim gibi düşük şeker ve tansiyon düşüklüğü olunca ben fazla rejim yapamıyorum bayılcak gibi oluyorum.e nasıl gidecek bu kilolar.off offf .eskiden spora giderdim şimdi ona da gidemem evde oğluş beni beklerken nasıl gideyim.zaten çalıştığıma lanet ediyorum oğlumun büyümesine şahit olamıyorum diye :çok üzgünüm:

geçmişe bakamıyorum varmı zayıflayan kilo veren ben hala aynıyım,annemdeydim diyet miyet yapamaadım kendi evinde yap sen diyetini diyo habire yediriyo:)
sabah bi tane küçük tost yedim,arada küçük bi parça çikolata yedim tatlı bişey yemessem yarım hissediyorum kendimi napıyım yaa,öğlen çorba ve salata yedim

kelem suyu lahana suyu canım
bensde soğan lahana suyumu haşladım ılınmasını bekliyorum bugün başladım düzenli içicem bakalım 1ay sona nolcak

cnm teşekürederim soğanla lahanayı suyunu karştırıpdamı içiyosun tatalım.

cnm ben bunu kullanalı bir aya yakın olcak
sadece bel ve kalçamda incelme oldu benim derdim göbüşüm
ama su içmezdi acayıp su içiyorum birde tokluk hizsi veriyo

kızlar bugünübiraz kaçirdim ofya
öylen baya yedim ama akşama sadece 6.30 da bir şimit yemeyi düşünüyorum .
akşam meyva ve bol su içmek istiyorum
kendimi çok suçlu hisediyorum

birde arkadaşlar sabah aç karnına dartıldığımız kilomuz doğru değilmi?

oh afyet olsun cnm ama sen emzryosun cnm
yediklerine dikket etmen gerek
inşalalh veririz bu kılolar hep beraberkaydirigubbakcemile

cnm teşekürederim bende kızdım ban niye cevap yazmıyo diye
baktım ya ben biliyodum nasıl aklımdan gitmiş delikafadulden

ay evt frezyacım telafi edicem artık akşama napiim ya iki gündür de annemdeydim sağolsun diyet yapmama
izin vermedi az yemeye çalıştım ama napiim tüm şevkimi kaybettim bi de nedense

cnm moralın bozma eve gelince denğelersın
ah şu anaeler yokmu allah başimizdan eksık etmesın ne güzel ananene gitmişin ya çok özendim
keşke bende annemin evi olsad gitsem :çok üzgünüm:senağlama

kızlar ben öğlen tavuk füme sandviç ve bir fincan kahve içtim , öğleden sonra dereotu yedim , sabah aç karnına metabolizma hızlandırıcı çay içtim , şimdi yine m.h.çay içicem , sabah kahvaltısında ne yediğimi söylememmmmmm kaydirigubbakcemile3

metabolizma hızlandırıcı çay nasıl bişiiki

canım ender saracın tavsiyesi , ben bunla fi tarihinde bir haftada 4 kilo vermiştim ve emzirirken de içilebilen bişey :)

hemen verim tarifi , bunu yemeklerden yarım saat önce içiyoruz..

1 elma
4 tane çubuk tarçın
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber

elma ile limonu kabuklarını soymadan dörde böl , tüm malzemeleri bir litre suyun içine at ve kaynat sonra da süz ve iç
tadı da mükemmel kokusu da , hem gaz da yapmıyo , tarçın da sütü arttırıyoooo

sabah yarım dilim kepek ekmeği ile 1 dilim peynir yedim yanlızca çünkü okula geç kalıyodum
öğle ıspanak yemeği ve 2 tane köfte yedim
saat 3 te 1 paket elma lifli bisküvimi yedim
akşama ıspanak yerim bide meyve ama bu aralar canım çok tatlı istiyo

teşekkür ederim canım bu tarifi biliyorum ama hiç denemedim aynı zamanda hazmı kolaylaştırıcı olsa gerek

oh afyet olsun cnm ama sen emzryosun cnm
yediklerine dikket etmen gerek
inşalalh veririz bu kılolar hep beraberkaydirigubbakcemile

evet cnm emziriyorum zaten sütüm azaldı çok kısmıyorum yediklerimden aburcuburu kesmeye çalışıyorum,zayıflarız inş canımcım tığ gibi oluruzkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…