Hadi Birlikte Zayıflayalım

kızlar kendimi aştım
öğlen yediklerimi sayıyorum
4 tane mercimek köftesi
2 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna
1 adet ıspanaklı börek
1 adet ıspanaklı köfte

acaba kaç puan yaptı , bi bakim listeye :sinifsinif:

andiana nasıl gidiyo canım ya..malesef benimki biraz kaçtı..arkadaş gelirken dondurma almış gelmiş.malesefki yedim onuuu yesem o değil yemesem o değillll

yaa kızlar nasıl olcak bu iş. düzenli spor da şart ama nerde. kızıma kendim bakıyorum ve aileleririmiz de başka şehirde yaşıyor. bırakacak birleri olsa hergün 1 saat düzenli yürüyüş yapardım.gerçi akşam eşimle kızımızıda arabasına koyup yürüyüş yaptık, eşimde zayıflamaya çalışyor ama o birde ilaç içiyor. zaten kilolarımı veremememin sebeplerinden biri de eşim çok homini gırtlak çünkü bende ona uyunca kilolar kaldı. inş bi şekilde veririz.
bu arada benim öğle yemeğim 1 tabak zeytin yağlı taze fasulye biraz yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği olacak. birde ebru şallının göbek eritme egzersilerine internetten bakıp yapmaya çalışacağım. inşallah yavaş da olsa kurtuluruz şu kilolardan.

ben bu hafta başlayamayacağım
öğlende söylemesi ayıp iskender yedim 100.000 puan yapıyor galiba:kedi:
kendimi önümüzdeki haftaya adapte etmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
gülizim müşterideydim , öğlen yemeğinden beri su bile içmedim daha ..

offf çok iyi arkadaşımm. iyi gidiyoz...

ben bu hafta başlayamayacağım
öğlende söylemesi ayıp iskender yedim 100.000 puan yapıyor galiba:kedi:
kendimi önümüzdeki haftaya adapte etmeye çalışıyorum

remedios canım benim ilk önemli şart kendini hazır hissetmen beyini inandırdınmı gerisi geliyo..hem iskender o kadar etmez:lepi:bekliyoruz senide aramıza...gelive gari aramıza..( bu dil Molalıca muğlalıca kızlarr)

bu gün sabah itibariyle kahvaltı yapamadım..çünkü uyanamamışım. onun için 30 adet çubuk kraker+1 adet salatalık+1 bardak şekersiz yeşil çay içmiş bulunmaktayımmm:lepi:delikafadulden

gülizciğim inşallah başlayacağım
bu sabah kahvaltı mı yaptım 6 puan
kahvaltı en sevdiğim öğün bu yüzden kısıtlama yapamayacağım
peynirimi zeytinimi yanında azıcık bal ya da reçelimi yemeden çıkmam evden

dün almanya'da yaşayan arkadaşım bana geldi
abisi bu yöntemle 30 kilo vermiş
aslında zamanla alışınca yediklerinden çok kısmadan tamamen sağlıklı beslenmeye alıştırıyormuş

bu gün sabah itibariyle kahvaltı yapamadım..çünkü uyanamamışım. onun için 30 adet çubuk kraker+1 adet salatalık+1 bardak şekersiz yeşil çay içmiş bulunmaktayımmm:lepi:delikafadulden

süpersin canım , ben de sabah evdeydim süt iznimi kullandım , batudan vakit bulup da kahvaltı yapamadım , kahvaltım 1 puan , şimdi öğlen yemeği yiyorum hesaplamadım daha , hesaplayım yazarım...yerimseniben

seninki kaç puandı canım.iyi yapmışsın kahvaltı gün için önemli, ama ben pek yapamıyorum.ben kendimi daha çok akşama bekletiyorum asıl puanlarımı akşam kullanıyorum ama en son saat 19:00 da yemeyi içmeyi kapatıyorum. gecede emzirince iyi oluyo..

süpersin canım , ben de sabah evdeydim süt iznimi kullandım , batudan vakit bulup da kahvaltı yapamadım , kahvaltım 1 puan , şimdi öğlen yemeği yiyorum hesaplamadım daha , hesaplayım yazarım...yerimseniben

offf sen benden de iyisin canım ben şu saat itibariyle 4,5 puan aldım..evde misafir olunca akşam yemekleri güzel oluyo onun için bende yemiyom fazla..zemuszemus

18 puan günlük hakkım var
6 puan kahvaltı tuttu
6 puanlık da öğlen yemeği yedim(yoğurtlu ıspanak, salata ve artı olarak 2 adet tavuk şiş kuşbaşı ve bir dilim patates kızartması tattım yanında. hepsini yağları ve salçaları dahil olmak üzere 6 puan hesaplıyorum.
kaldı akşama 6 puan

çok iyi canım..çok iyi gidiyon ..bide diyon hazır olunca yapacam bak hazırmışsın bilem...:lepi:hihoyyytalkisalkisalkis

valla ne güzel kızlar başlamışınız siz ben bi türlü başlayamadım çok mızmız bu aralar çağan.22 puanlık yemem gerekiyo ama bugün 5 puan bile yiyememişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…