Hadi Birlikte Zayıflayalım

bu rejimin yanında spor da yapmak lazımmış
en az 36 dakika yürüyüş, yanında mekik v.b. bir kaç yer hareketi de fena olmaz

aslında sırf tembellikten kilo veremiyormuşuz gibi geliyor bana
ben yediklerime bakınca aman aman bir yemek yemiyorum ama doğumdan sonra oturan kilolar sabit kaldı

tatilde benim de moralim bozuldu açıkçası
sanki hala hamile gibi bir göbekle dolaşmak sinir bozucu

gülizgül canım sen ne zaman başladın bu diyete
nasıl gidiyor faydasını gördün mü

canım bende başlayalı bu ayın 7 sinde 1 ay olacak ..şuan çekilmedim ama herhalde 64 olmuşumdur 70 le başladım.benim puanım 19 ama 1 tanede kendimden koydum 20 puan ettim :)))
hergün 20 puanlık yiyorum ve değişik değişik yiyorum listeden..her gün yarın ne yiyeceğimi ayarlıyorum.ertesi gün ona göre yiyorum..ama arada puanımı geçtiğim oluyor ozamanda önce hüplet sonra gümlet yapıyorum..kendimi cezalandırıyorum. evi temizliyom , ütü yapıyom, her gün akşam işten eve giderken yürüyorum ama eğer kaçırmışsam o gün ekstradan yürüyorum.artı birde ben emdiriyorum.. onunda faydası var sanırsam..

bir ayda 6 kilo mu verdin çok iyiopuyorumnanaktan

evet canım bende inanamıyorum 1 ayda 6 kilo verdiğimi :lepi:çünkü ben doğumdan sonra kilo alanlardandım..ama gerçekten azimle oluyormuşalkisalkisalkis ama bir sorun var göbüşte pek bi değişiklik yok belimden rahatsız olduğum için göbek hareketide yapamıyom. bilmiyorum ne yapacaz göbüşü...:sinifsinif::sinifsinif:

Gülizcim süpersin ne diyim , darısı başımıza..

O zaman yeni bir tablo yapalım kızlar , puan diyetini uygulayacak olanlar ve guliz gibi uygulayanlar ekleyin kilolarınızı , gulizcim sen de yeni kilonu yaz tatlım.. bakalım bir ay sonra ne değişiklikler olacak listede ..

TARıH KıLO HEDEF
Andina222 04.08.09 74 60

canım altına nasıl yazacam banada öğretirmisin.veya sen beni eklermisin kilo 64 hedef 58

bende bol bol algida twister yiyorum çok güselll:lepi:
bende günde 1 top dondurma yiyorum dondurma 1 puannn

hayden kızlar takım ruhu yapalım...1-2-3 kalkıyo andina şöförlüğünde zayıflama otobüsümüz kalkıyo geç kalanlara yer bulamayabilir...

ben öğle yemeğimi yedim , hesapladım şimdiye kadar toplam 16 puan harcamışım , akşama kadar kaldı 6 puanım.. evde çorba var onu içersem yanında da bir dilim ekmek , ben puanlarımı toplar günü kapatırım arkadaşlar sositososito

bende 8 puan harcadım şu ana kadar daha 12 puanım daha var oda akşam yemeğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…