Hadi Birlikte Zayıflayalım

valla ne güzel kızlar başlamışınız siz ben bi türlü başlayamadım çok mızmız bu aralar çağan.22 puanlık yemem gerekiyo ama bugün 5 puan bile yiyememişimdir

başladık dünürüm ..senide bekleriz..ama sen olayı aşmışın zaten 22 puanı 5 düşürmüşsünn..alkisalkisalkis

bugün sabah itibariyle 1 kase yağsız yoğurt+1 dilim kepek ekmeği yemiş bulunmaktayım sadece 2 puan ama bu gün çok iradeli gitmem lazım akşama bodruma gidecez..malesef orada çok yenir...mangal falann...klava:kötükedihüso

bende 2 puanlık kahvaltımı yaptım..
gulizim nereye gidiyosun bodrumda? özledim ben bodrumu ya , ne şanslısın harika bi yerde yaşıyosun

bende 2 puanlık kahvaltımı yaptım..
gulizim nereye gidiyosun bodrumda? özledim ben bodrumu ya , ne şanslısın harika bi yerde yaşıyosun

evet güzel yerler gerçekten..memeleketim diye demiyom haa.. andinacım türkbüküne gidiyoz canım.siz tatile bodrumamı geldiniz neresindeyiniz..ve geldiniz de beni görmeden gittiniz..senağlamasenağlama

gulizim senin haberin yok mu? benim kocam bodrumda çalışıyo , ben her ay geliyorum bodurma , tatilde de iki hafta ordaydım , akyarlardaydık.. eylülde yine gelicem kısmetse , uğrayabilirsen bekleriz şekerimmm :)

öyle canımda dengesiz beslenincede olmuyoki yemiyosun ama zayıflayamıyosunda:gitme:

cnm bu puan sistemi sağlıklı beslenmeyide öğretiyomuş iyi bi yöntem yani ama uygulaması zor biraz.

caganım puan sistemi çok kolay , bi başla görüceksin kolaylığını...

alevozturk biz 4-5 kişi puan sistemini uyguluyoruz arkadaşım , başlamışken devam etme niyetindeyiz , aramıza hoşgeldin... başka bir rejim uygulamak istiyorsan diyet ve beslenme topiğinde çeşitli gruplar var oralara da bi bak istersen..

kızlar bu puanlar neye göre? geçmişte yazılanlarla ilgili mi, dönüp bakamadım. kısaca açıklayabilir misiniz?

canım puan dediğin olay kalori hesabı aslında ama oturup da tüm besinler kaç kaloriydi iye hesaplamıyorsun onun yer,ne bi yemek listesi var , kalorine göre puanlandırmışlar puanlarını topluyosun..

önce günde kaç kalori harcaman gerektiğini hesaplıyorsun ( hesap sistemi işte kaldı , geçmişe bakmak istemiyosan pazartesi eklerim buraya tekrardan ) yani bi puanın oluyo mesela benim 22 puan toplamam lazım , sonra günlük yediklerinin puanını toplayıp günde 22 puanı geçmemeye çalışıyosun.. uygulamaya başlayınca kolaylığını görüyosun hayatım :1rolleyes:

Puan felan değilde ben 69 kiloydum en son.
En kısa zamanda kaç gram verdiğimi öğrenmem gerekli:)

bende 69 kiloyum canım hamileyken 80 e kadar çıkmıştım en son belkide daha fazladım.çünkü son kontrolden önce çıkıverdi benimki.doğurunca bi ara 75 oldum ama süt olcak derken bi baktım 79 olmuşum.sonra elma sirkeli suya başladım şimdi 69 um.hamile kalmadan önce 65 dim ama hedefim 60 şimdi.nasıl yaparım bilmiyorum:1no2:

Ben hamileyken 86 ları gördüm:1shok:
Ona göre baya baya verdim yine.
İlk hedefim 65-64 benim.
Eğer o kilodayken göbiş giderse belki severim kilomu :)) Daha vermek için uğraşmam.

Ama bu akşam çok yedim hem ekmek yedim,hem yağlı hemde çokcokacimcoook

Yarın güne nesfitle başlamam lazım:sinifsinif:

caganim elma sirkeli suyu nasıl içiyosun bide ne kadar zamanda verdin o 10 kiloyu şekercim ?

cnm bi su bardğı ılık suya bi tatlı kaşığı bal bi tatlı kaşığı elma sirkesi koyup sabahları aç karnına içiyorum.2-3 aydır falan içiyorum galiba tam tarihini bilmiyorum aslında akşamlarıda içilse daha iyi oluyomuş ama ben unutuyorum yaa.bide biraz diyet yapsam daha çok verirdim belki ama çok dikkat edemedim ben.tavsiye ederim işe yarıyo:teytey:

gulizim senin haberin yok mu? benim kocam bodrumda çalışıyo , ben her ay geliyorum bodurma , tatilde de iki hafta ordaydım , akyarlardaydık.. eylülde yine gelicem kısmetse , uğrayabilirsen bekleriz şekerimmm :)

oo sen buralıymışsın canım ya..ama eşin buralarda sen oralardamısın canım ya..zor olsa gerek..akyarları hiç gitmedim canım ben biz genelde turgutreis, bodrum merkez yada türkbüküne gidiyoz..ama ev sahibi benim sen misafirsin sen bana gel canım benimm..:teytey:

ben içememdim bu karışımı 1 hafta içtim sonunda midem ağrımaya başladı..hemen tabiki bu karışımdan bildim ve bıraktımm..

bu gün itibariyle yine 1 kase yağsız yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği arada üzüm+ yeşil elma+ yeşil çay içtim..yani sadece 2 puan..öğlene ne yesem bilmiyorumm..ha kızlar unutmadan yoğurt göbüş yağlarını eritiyomuşş :)zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…