- Konu Sahibi Strawberry_83
-
valla ne güzel kızlar başlamışınız siz ben bi türlü başlayamadım çok mızmız bu aralar çağan.22 puanlık yemem gerekiyo ama bugün 5 puan bile yiyememişimdir
bende 2 puanlık kahvaltımı yaptım..
gulizim nereye gidiyosun bodrumda? özledim ben bodrumu ya , ne şanslısın harika bi yerde yaşıyosun
başladık dünürüm ..senide bekleriz..ama sen olayı aşmışın zaten 22 puanı 5 düşürmüşsünn..alkisalkisalkis
bugün sabah itibariyle 1 kase yağsız yoğurt+1 dilim kepek ekmeği yemiş bulunmaktayım sadece 2 puan ama bu gün çok iradeli gitmem lazım akşama bodruma gidecez..malesef orada çok yenir...mangal falann...klava:kötükedihüso
ya bende varım durun benı de bekleyın. ben de 56 kıloyum ama 50 olmam lazım :) ama ramazanda ne yapıcaz
ya puan degılde gusel bı lıste uygulasak . bole cok karmasık geldı bana.
cnm bu puan sistemi sağlıklı beslenmeyide öğretiyomuş iyi bi yöntem yani ama uygulaması zor biraz.
kızlar bu puanlar neye göre? geçmişte yazılanlarla ilgili mi, dönüp bakamadım. kısaca açıklayabilir misiniz?
Puan felan değilde ben 69 kiloydum en son.
En kısa zamanda kaç gram verdiğimi öğrenmem gerekli:)
Ben hamileyken 86 ları gördüm:1shok:bende 69 kiloyum canım hamileyken 80 e kadar çıkmıştım en son belkide daha fazladım.çünkü son kontrolden önce çıkıverdi benimki.doğurunca bi ara 75 oldum ama süt olcak derken bi baktım 79 olmuşum.sonra elma sirkeli suya başladım şimdi 69 um.hamile kalmadan önce 65 dim ama hedefim 60 şimdi.nasıl yaparım bilmiyorum:1no2:
caganim elma sirkeli suyu nasıl içiyosun bide ne kadar zamanda verdin o 10 kiloyu şekercim ?
gulizim senin haberin yok mu? benim kocam bodrumda çalışıyo , ben her ay geliyorum bodurma , tatilde de iki hafta ordaydım , akyarlardaydık.. eylülde yine gelicem kısmetse , uğrayabilirsen bekleriz şekerimmm :)
cnm bi su bardğı ılık suya bi tatlı kaşığı bal bi tatlı kaşığı elma sirkesi koyup sabahları aç karnına içiyorum.2-3 aydır falan içiyorum galiba tam tarihini bilmiyorum aslında akşamlarıda içilse daha iyi oluyomuş ama ben unutuyorum yaa.bide biraz diyet yapsam daha çok verirdim belki ama çok dikkat edemedim ben.tavsiye ederim işe yarıyo:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?