Hadi Birlikte Zayıflayalım

opuyorumnanaktanakşam menümü yaptım 8 puan eğer uyarsam 4 puan alacaklı kalacam...alkisalkisalkis:lepi: akşam menüm taze fasülye+piriç pilavı+yağsız yoğurt+kiraz

Son düzenleme:
bende yarın başlıycam benide ekleyinnn
kilom 70 hedefim şimdilik 65 olsun ama daha çok inmeyi düşünüyorum
doğum yaptığımda 79dum zorla 70 e düştüm

kızlar benimde artık bi dur deyip zayıflamam lazım beni de ekleyin listeye, 65 kiloyum 55e düşmem lazım. bakalım bu iş nasıl olacak.zaten artık emzirmiyorum sütüm bitti. irademe sahip olup birazda yürüş yapsam olur biraz biraz veririm. hadi bakalım hepimize bol iştahsız günler :)

..............................TARİH............... KİLO................. HEDEF
Andina222.............. 04.08.09............ 74..................... 60
Gulizgul.................. 04.08.09............64...................... 58
Cagancuk................04.08.09............70.......................65

..............................TARıH............... KıLO................. HEDEF
Gulizgul.................. 04.08.09............64...................... 58
Cagancuk................04.08.09............70.... ..................65
Muslukum...............04.08.09............65........................55

Kızlar bilgilerinize sunulurrrr

Öğün disiplinine uyulmalı

Zayıflamak isteyen herkes, bu işi en kolay, zahmetsiz ve en kısa zamanda halletmek ister. Oysa alınan kilolar bir haftada alınmadığı gibi bir haftada da verilemez. Aç kalmak, şişmanlamanın bir başka yoludur; çünkü bedenimiz açlığa göre değil, sık aralıklarla beslenmeye göre programlanmıştır. Bunun için de öğün disiplinine çok iyi uymak gerekiyor. Yemeklerimizi aralıklı olarak yediğimizde, beden aç kalma tehdidi içinde olduğunu düşünüyor. Böylece yenilen tüm yiyecekleri depolayıp, kıtlık dönemlerinde kullanmak üzere yağa dönüştürüyor. Bunu yaparken de metabolizmayı yavaşlatıyor. Dolayısıyla tek öğünle beslenmek ve öğün atlamak şişmanlığın nedenlerindendir.

Egzersiz olmadan zayıflamak hayal
İncelmek için türlü çareler öneriliyor. Bunlar arasında yeşil çay içmekten, sıkılaştırıcı kremler sürmeye, keten tohumu yemekten elma sirkesi içmeye kadar pek çok kanıtlanmamış öneri var. Oysa dengeli beslenmeye başlayıp, bununla birlikte egzersiz uyguladığınızda, hem zayıflamanız kesinleşir, hem de kalıcı olur. Egzersizi hayatınıza çeşitli şekillerde katabilirsiniz. Asansör yerine merdivenleri kullanıp, otobüsten bir durak önce inebilir, arabayla gittiğiniz yakın yerlere yürümeyi deneyebilirsiniz. Yeni bir şeyler denemek adına yoga gibi spor dallarına başlayabilir, ya da bir spor salonuna kaydolabilirsiniz. Önemli olansa bunları hayatınızın bir parçası haline getirerek düzenli uygulamaktır

Netten alıntıdır..

..............................TARıH............... KıLO................. HEDEF
Gulizgul.................. 04.08.09............64...................... 56
Cagancuk................04.08.09............70.... ..................65
Muslukum...............04.08.09............65..... ...................55
Remedios...............04.08.09............62..... ...................52

canımsın yaa.. arife tarif gerekmezmiş dedikleri bu olsa gerekkk:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar günaydın , sabah kahvaltıda bir bardak corn flakes ve bir bardak yağsız süt yiyorum yani 2 puan alkisalkisalkis

artık 2 saat sonra acıkır meyva tarzı bişeyler atıştırırım , sizler naptınız?

günaydın canım..ben bugün layt yoğurt yedim 1 kase, 1 dilimde kepekli ekmek..saat 11 gibi kiraz yiyecem..akşamada listeden yapacam bakalım..dünden 4 puanı arttırdım bakalım..bugün ne olur..:lepi:

ben bu sabah peynir 2 puan
zeytin 1 puan
ekmek 2 puan
reçel 1 puan
toplam 6 puan yedim biraz fazladan gidiyorum galiba
bugün de kandil
kandil simiti de yemeden olmaz şimdi:sinifsinif:

canım fazla almışın 6 puanı , neyse akşam falan dengelersin artıkın...sorma ya kandil dimi , off bi tane simitten bişey olmaz herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…