Hadi Birlikte Zayıflayalım

canım makarna yedim krema ile bakamadım puanına , kendimi halsiz hissediyorum bi bakim puana da yazim bende

ne oldu andinacım ya neden halsizsin..şöyle bi silkin bakem kilo vercez tatile kadar..hadi tey tey hoppala...:teytey::lepi:hihoyyyt

evet canım sana izin verdik biran önce iyileş katıl aramıza...senden önce yağız oğlan başlamış bakıyom spora..hihoyyyt

7 puan öğlen almışım , akşama 10 kaldı , bugün babamın doğumgünü akşam bi dilim pasta yiyebilirim sanırım

babanın doğum günü kutlu olsun canımcım..şimdiden afiyet olsun ..zemuszemus

darkcım gayet iyi gidiyosun valla süper..

gliz canım çok teşekkür ederim , 60 oldu artık babam Allah daha uzun ömürler versin hepimizin ailesine :Saruboceq:

Ben bu sabah çok hafif bi kahvaltı yaptım.
Öğlen Çorba.
İkindi 1 şeftali yarım elma
Akşam taze fasulye ve pilav.1 er porsiyondan az.

dark çok iyi gidiyon canım ya..hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden..motive olsun bizede..

gliz canım çok teşekkür ederim , 60 oldu artık babam Allah daha uzun ömürler versin hepimizin ailesine :Saruboceq:

amin canımm..bugün nasılsın iyisindir inşallah...kaydirigubbakcemile5

Ben sabah 3 puan aldım ÖĞlende 2 puan ettı 5 puan canım..akŞama 15 puan varr..haı ıyı gıdıyoruz bakalım 1 ayda kaÇ kılo verecez ben geÇen ay 5 kılo vermıŞtımm. Ama ılk 5 kılo kolay gıdıyo dıyorlar Önemlı olan sonrakı kılolarmıŞŞ canımcımm

Sağol canım sende iyi gidiyorsunzemuszemus

dark çok iyi gidiyon canım ya..hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden..motive olsun bizede..

amin canımm..bugün nasılsın iyisindir inşallah...kaydirigubbakcemile5
Ahh inşallah verirrim iyi haberler.Dışarı çıkarsam kilomu öğrenirim.
Ben illa da şu hem boy hem kilo hem tansiyon ölçen aletlerle tartılcam.Hep de aynı yer olcak.O zaman güneniyorum :)))

Süper gidiyosun.

Walla haklılar galiba.İlk diyete spora başlayınca haftada 1 kilo verdim şıp şıp.Şimdi takıldım gibi geliyo.Göbekde hiç erimez mi yaa hu

Bugün nesfit 1 kase yedim.

Sonra meyva. biraz üzüm 1 şeftali

Bir kase yoğurtlu dövmeli çorba.

1 bardak nefcafe

Akşam abarttım 4 içli köfte yedim.

Şimdi çay içiyorum :))

Ekmeksiz makarna yada pilav bile yiyemeyen bi Dark vardı.

Bugün sıfır ekmek yemişim.Ben bile hayret ediyorum.
Maşallah bana :)))

Dün akşam sporda yaptım bu akşamda yapsam süper olacak.

darkcım harika gidiyosun , sayende bende motive oluyorum , yanlız dün akşam abarmışsın guzum nedir o öyle 4 içli köfte
cızzzzzzz bi daha yok ona göre

bende sabah açma yedim offf akşama bişey yiyemiycem :1no2:

günaydın kızlar 3 puanlık kahvaltı hakkımı kullandımm..öğlene 3 puanlık menü hazırladım..akaşam yoldayız..fazla kullanamam her halde..kızlar 15 gün yokum..inşalalh gelince sizden güzel haberler bekliyorum..inşallah bende güzel haberlerle dönerim..ama adanada biraz zorya bakalımmm..

Bidaha ağzıma sürmedim köftelerden zaten :))
Sağol canım,inşallah gidecek kilolar, göbişler

Ben yine accuk accuk yiyorum.Açım aç :)))

Hadi bakalım döndüğünde bizde güzel haberler bekliyoruz.

Kızlar kul açılana kadar ben 64 olmak istiyorum en azında.

5 kilo daha vermem lazım.

Dün bi süredir görmediğim bi komşumuz ve eşim kilo vermişsin dedizemuszemus
Ama kilomu örenmem lazım tabi

sadece ekmek makarna pilav ve tatlıyı keserek 1 ayda 4 kilo verdim 56 yım kaldı 4 kilom.. eski kotlarımmın hepsine giriyorum şükürki valla kendime güvenim geldi butun gün kilolarımı kapatmak için bol bol eşortmanlarla gezen ben şimdi kısacık şortlarımı giyip geziyorum evin içinde kocamdan bu durumdan çok memnun manken gibi oldun diyip beni motive ediyo:))ama suda kötü bi gercekki sütüm baya bi azaldı rejimden olsa gerek(

cnm küçük bi şişem var onu sürekli doldurup en az 3 lt su içiyorum zaten buarada lahana suyuna başlıycam sırf günde 2 kere onu içerek rejimsiz 2 kilo vermiştim 3 haftada yine baslıycam tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…