- Konu Sahibi Strawberry_83
-
canım makarna yedim krema ile bakamadım puanına , kendimi halsiz hissediyorum bi bakim puana da yazim bende
ben izinliyim kızlar
bu ay böyle geçecek galiba
1 eylül itibari ile puan puan gideceğim inşallah
bu arada ben de internetten delta twister aldım ama ona da daha başlayamadım
yağız'ın çok hoşuna gitti
ayaklarıyla döndürüyor twister'ı vallahi
7 puan öğlen almışım , akşama 10 kaldı , bugün babamın doğumgünü akşam bi dilim pasta yiyebilirim sanırım
Ben bu sabah çok hafif bi kahvaltı yaptım.
Öğlen Çorba.
İkindi 1 şeftali yarım elma
Akşam taze fasulye ve pilav.1 er porsiyondan az.
darkcım gayet iyi gidiyosun valla süper..
gliz canım çok teşekkür ederim , 60 oldu artık babam Allah daha uzun ömürler versin hepimizin ailesine :Saruboceq:
Sağol canım sende iyi gidiyorsunzemuszemusdarkcım gayet iyi gidiyosun valla süper..
gliz canım çok teşekkür ederim , 60 oldu artık babam Allah daha uzun ömürler versin hepimizin ailesine :Saruboceq:
Ahh inşallah verirrim iyi haberler.Dışarı çıkarsam kilomu öğrenirim.dark çok iyi gidiyon canım ya..hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden..motive olsun bizede..
amin canımm..bugün nasılsın iyisindir inşallah...kaydirigubbakcemile5
Süper gidiyosun.Ben sabah 3 puan aldım ÖĞlende 2 puan ettİ 5 puan canım..akŞama 15 puan varr..haİ İyİ gİdİyoruz bakalım 1 ayda kaÇ kİlo verecez ben geÇen ay 5 kİlo vermİŞtİmm. Ama İlk 5 kİlo kolay gİdİyo dİyorlar Önemlİ olan sonrakİ kİlolarmıŞŞ canımcımm
Bidaha ağzıma sürmedim köftelerden zaten :))darkcım harika gidiyosun , sayende bende motive oluyorum , yanlız dün akşam abarmışsın guzum nedir o öyle 4 içli köfte
cızzzzzzz bi daha yok ona göre
bende sabah açma yedim offf akşama bişey yiyemiycem :1no2:
Ben yine accuk accuk yiyorum.Açım aç :)))günaydın kızlar 3 puanlık kahvaltı hakkımı kullandımm..öğlene 3 puanlık menü hazırladım..akaşam yoldayız..fazla kullanamam her halde..kızlar 15 gün yokum..inşalalh gelince sizden güzel haberler bekliyorum..inşallah bende güzel haberlerle dönerim..ama adanada biraz zorya bakalımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?