- Konu Sahibi Strawberry_83
-
Kitapla felan olcak gibi deil bu iş walla.Spor şartcanım ben varım burda debelenen ama güliz de tatile gidince kimseler uğramaz oldu buraya ikimiz harcinde , ben de son 2 haftadır çok koşturuyorum şu puan olayına ara vermek zorunda kaldım gerçi yemek de yemiyorum ama kiloda da bir oynama yok..
şu tülin şahin in kitabını mı alsam diyorum , 1 senede 27 kilo vermiş ya , ne dersin darkcım?
Kesinlikle spor şartspor yapmadan olmuyor bence puanlar iyi hoş sağlıklı beslenmeye yönlendiriyor ama zayıflatacak kadar da kalori eksiği sağlamıyor
andinacığım tülin şahin hep zayıf değil miydi
ne zaman 27 kilo vermiş anlayamadım
27 kilo vermek için 70-80 kg'ye çıkması lazımdı
bence o kitaplar hep hikaye
manken, oyuncu v.b. kişiler bizler gibi sabah 8-9 işbaşı yapıp akşam 6-7'de evde olmuyor
ya da evde olan arkadaşlarımız gibi tek başına hem ev işi yapıp hem çocuk yetiştirmiyor
hepsinin temizlikçisi, hizmetçisi, aşçısı hatta asistanları var
gündüzleri çok boş vakitleri ve paraları olduğu için istedikleri kadar spor salonlarına gidip spor yapıyorlar hatta personel trainer tutup evlerindeki spor salonunda spor yapıyorlar ve zayıf kalıyorlar
ben kendi açımdan baktığımda irademe biraz daha hakim olursam ve akşamları uykumdan feragat edip spor yaparsam zayıflarım diye düşünüyorum ama o yorgunluk yok mu geceleri 5-6 kere bebişe kalktıktan sonra akşamları yorgun oluyorum ve diyorumki birkaç ay daha geçsin sonra başlarım ve böylece birden fazla birkaç ay gelip geçiyor
Kıs Tülinden bile haberin var aferim sana.Aydınlatayım sizi canım Tülin Şahin ıin kitabı bende var ama seni sadece motive eder yoksa hepimizin bildiğıi şeylerden bahsediyor. Bu arada evet emin olasbilirsiniz ki Tülin o kadar kilolarnı verdi. Üstelik onun aşçısı hatta asistanı bile yok ama çok azimli. Bir de çok aktif. İş onu aktif ve hayatta tutuyor. Ne kadar yorgun olursa olsun mesela her gün bisiklete mutlaka biniyor. Biraz evet şartlarla alakalı ama en çok bizim tkotomuzu kaldırmamızla alakalı bu iş.
Bekliyoruz gelişmeleriibende diyetisyene gittim kızlar bu sabah.kan tahlillerim yapılınca başlıycam.regl olucam yakında o gün tahlil yaptırırımm orucum boşa gitmesin şimdi.ramazan boyunca nasıl beslenmem gerektiğini söylecekmiş sonra da başlıycam allah nasip ederse:) başka türlü olmaycak bu iş.size yazarım listemi falan alınca tabii
Senin gelişmeleride bekliyoruz.derin bende ramazandan sonra gideceğim diyetisyene...
inşallah iyi birini beni zyıflatacak birini bulabilirim..
Kitapla felan olcak gibi deil bu iş walla.Spor şart
Kesinlikle spor şart
Kıs Tülinden bile haberin var aferim sana.
Sende iyi bir muhabir olurkaydirigubbakcemile3
[/B]
julicim aramıza hoşgeldin , yaz bakalım uyguladığın diyeti buraya ..
gulizim senin yokluğunda 1 kilo verdim , bu sabah itibariyle 73 kiloyum , kaldı gitmesi gereken 10 kilo...
andinacım zayıflamada en etkili şey su bol su iç ve fırsat buldukça yürü...ilaçlara ben güvenmiyorum bu elma kromda zaten bol su içiriyormuş
darkcım ne güzel işte keşke hep bol gelse pantolanlarımız..dar gelse ne yapacaz...
benim pantolonların hepsi dar geliyo yaaaaaa
Kıs batu kucağında yürü bak nasıl zayıflarsın :))
Ben çok yürüdüm ceren le öle.adananın sıcağında bide.Ondan eridim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay dana mana hepsi ağır bunlarınalemsin ayol o koca danayı nasıl kucağımda taşim ben , bazen iş yaparken kucağıma alıyorum mecburen de 5 dakikada canım çıkıyo.. ver ceren'i bana seve seve taşırım , sen de benim danayla yürü gülümcüm bi on kilo daha verirsin herhal :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?