Hadi Birlikte Zayıflayalım

Kitapla felan olcak gibi deil bu iş walla.Spor şart

Kesinlikle spor şart

Kıs Tülinden bile haberin var aferim sana.
Sende iyi bir muhabir olurkaydirigubbakcemile3

Bekliyoruz gelişmelerii

derin bende ramazandan sonra gideceğim diyetisyene...
inşallah iyi birini beni zyıflatacak birini bulabilirim..
Senin gelişmeleride bekliyoruz.

Kızlar ben bugün yarım saat kadar eğzersiz yaptım.
Walla Hazır Adanadayken şu parklardaki aletleri son bikaç gün kullanayım dedim.
Baya işe yarıyomuş bunnar.

Yalnız hava kararınca giidiyorum, kimse görmesin diyesengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim nasılsınız bakayım..kilolar ne durumda ..ben kilo veremedim ama almadımda...kaldığımız yerden devammmmm...

julicim aramıza hoşgeldin , yaz bakalım uyguladığın diyeti buraya ..

gulizim senin yokluğunda 1 kilo verdim , bu sabah itibariyle 73 kiloyum , kaldı gitmesi gereken 10 kilo...

julicim aramıza hoşgeldin , yaz bakalım uyguladığın diyeti buraya ..

gulizim senin yokluğunda 1 kilo verdim , bu sabah itibariyle 73 kiloyum , kaldı gitmesi gereken 10 kilo...

offf çok iyisin andinacım:lepi:...darısı bugünden itibaren banaopuyorumnanaktan....benimde 8 kilom var daha fazla kilo olarak yakın sayılırız..hadi bakalım...kiloları vermeye....

sen tatile ne zaman gidecektin canım..nasıl verebilecekmisin ogüne kadar...:teytey:

Ben 68 dim kızlar dün.Takıldım kaldım bu kiloya yaa

Dün akşam,dönem sonunda giydiğim pantolunumu giydim.Malum yarın işbaşı yapcam.

o da ne bol geldi.Çok sevindim.

Sevindim ama bu geçiş dönemleri bana çok pahalıya patlıyo ya :))) Habire pantolon alıyorum.
Neyse olan bi tane buldum.Diğer pantolonlarımdanda şimdi olanları bulmam lazım :) Haftaiçi denerim tek tek artık:))

Gulizcim inşallah 11’inde çıkıcam tatile , yani şurda kaldı 2 hafta ve ben vere vere 1 kilo verebildim , şaka gibi gerçekten şaka gibi 

Bu lar taktım kafayı ilaçlara , şu emzirme olayı bitsin elma&krom falan içip zayıflıycam , bu kilolar ya gidecek ya gidecek

bende 67,5 oldum kaldım ama sıkıntı yapmıyorum çünkü 175 boyum elmakromun sayfasında ideal kiloya bakıyodum 3,5 kilo daha vermeliymişim ama ben kendimden gayet memnunum okullar açılıyor koşturmacada zaten kilo veririm ramazandada 1 kilo verirsem tamamdır ama nasıl olacaksa tatlıları her akşam yiyorum...

andinacım zayıflamada en etkili şey su bol su iç ve fırsat buldukça yürü...ilaçlara ben güvenmiyorum bu elma kromda zaten bol su içiriyormuş

andinacım zayıflamada en etkili şey su bol su iç ve fırsat buldukça yürü...ilaçlara ben güvenmiyorum bu elma kromda zaten bol su içiriyormuş

yavrucum kendimi bildim bileli günde 3-4 litre su içerim , hiççç faydası yok zayıflamaya..
ah keşke yürüyebilsem ama bebeğimin vaktini çalarak da yürüyüş yapmak istemiyorum , hoş yürüyecem desem kime bırakıcam ki zaten batuyu , malum bir başımayım bu aralarmafoldumben

darkcım ne güzel işte keşke hep bol gelse pantolanlarımız..dar gelse ne yapacaz...

benim pantolonların hepsi dar geliyo yaaaaaa

Kızlar bu bol gelenler .benim kilo verdikçe aldıklarımdan.3-5 ayönce alındı yani :9

henüz doğum öncesi pantolonlarım bol gelmiynlara sığayım yeter zaten.bol gelmelerine gerek yok

Kıs batu kucağında yürü bak nasıl zayıflarsın :))
Ben çok yürüdüm ceren le öle.adananın sıcağında bide.Ondan eridim

alemsin ayol o koca danayı nasıl kucağımda taşim ben , bazen iş yaparken kucağıma alıyorum mecburen de 5 dakikada canım çıkıyo.. ver ceren'i bana seve seve taşırım , sen de benim danayla yürü gülümcüm bi on kilo daha verirsin herhal :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay dana mana hepsi ağır bunların
geçen arkadaş birkaç dakika anca taşıdı Ceren i.

ceren durmadı geri ben aldım.Kollarım çok ağrıdı diyor :) Ben ondan baya baya fazla taşıdım gıkım çıkmadı.

Elimiz alışıyo galiba.

Ceren hafif die hafife alma bence.Öyle zıpır ki kucakta tutmak büyük maharet ister.Tutmak ayrıca Kilo verdirirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…