Hadi Birlikte Zayıflayalım

puanla nasil veriyonuz kizlar banada anlatirmisiniz
Canım ya geçmiş sayfalarda var bu puanlar.
Ne yersen kaç puan olduğu.
Bende bilmiyorum onçün yardımcı olamicam

cnm küçük bi şişem var onu sürekli doldurup en az 3 lt su içiyorum zaten buarada lahana suyuna başlıycam sırf günde 2 kere onu içerek rejimsiz 2 kilo vermiştim 3 haftada yine baslıycam tavsiye ederim

Aa ne güzel
ama ben üşenirim

günaydın opuyorumnanaktan

buraya hiç uğramadım kaç gündür , vicdan azabından ölüyorum mafoldumben
hafta sonu çook yedim çoook , spor da yapamadım moral sıfır... tatile 3 hafta kaldı ve bende hala tık yok mafoldumben

şimdi nesfit yiyorum , 2 puanlık kahvaltımı yapıyorum , bugün kendimi baya bi sıkıcam 18 puandan fazla almıycam

kızlar sız nesfıt yıyormussunuz emzırırken yıyebılırmısyız

bende puanlamayla zayıflamak ıstıyorum

sabah
bır puaca 1 fıncan cay sekersız

öğlen bır kase corba bır porsıyon patates yemegı yedım

şimdi bunlar kaç puan oluyor

birde apple30 diye bır hap var onu kullanan varmı?

ıcırcım nesfitin emzirmekle bi ilgisi yok ama apple30 tarzı hapların var , eğer emziriyorsan herhangi bir zayıflama ilacı kullanmaman gerekiyor... nesfit zayıflatıcı bir ürün değil başlı başına bir yiyecek olduğu için gönül rahatlığıyla yiyebilirsin..

geçmiş sayfalarda puanlar var ordan bakarak yediklerini hesaplayabilirsin , eğer bulursam buraya tekrar eklerim..

aramıza hoşgeldin
a.s.

Andina bugün 68 gösterdi tartım

Bugün öğlen kahvaltı,bikaç zeytin,biraz sarelle,birazda labne peyniri yedim.1 kupa açık çay içtim.
akşamda 1 steak house menü yedim.

ıftardan sonra 2 kupa açık çay içtim.

başkada bol bol su içtim bişey yemedim.

acıkırsam gece nesfit yerim diyodum ama yemedim.Su içer im şimdi ve yatarım.

Bugünkü yediklerim bunlardı.

bi gün öncede.
2 öğün üst üste nesfit yedim.dışarı çıkıcam göbek pörtlemesin diye :) Dışarıda çıkmadım DD
Akşamda bi tabak az doluydu pirinç pilavı,bir tane karnıyarık.Az ekmekle.
Gecede 1 dilim yaş pasta :)

diyete bak ya :))

dark senin diyet süper cnm yaa:)) steak house,karnıyarık filan ohhh cnm istedi bak
bende 65 tim 63 olmuşum arada 64 oluyorum yine, sabahları 63küsürlerde akşamları 64 hangisini baz alcam ben 63müyüm 64mü
kilo veriyorum 68 den düştüm 63lere 5 kilo gitmiş ama hiç farketmiyo sanki 60 olcam diyodum ama 60ta da zayıf görünmüycem sanırım 55 olmam lazım(

canım ben varım burda debelenen ama güliz de tatile gidince kimseler uğramaz oldu buraya ikimiz harcinde , ben de son 2 haftadır çok koşturuyorum şu puan olayına ara vermek zorunda kaldım gerçi yemek de yemiyorum ama kiloda da bir oynama yok..
şu tülin şahin in kitabını mı alsam diyorum , 1 senede 27 kilo vermiş ya , ne dersin darkcım?

spor yapmadan olmuyor bence puanlar iyi hoş sağlıklı beslenmeye yönlendiriyor ama zayıflatacak kadar da kalori eksiği sağlamıyor

andinacığım tülin şahin hep zayıf değil miydi
ne zaman 27 kilo vermiş anlayamadım
27 kilo vermek için 70-80 kg'ye çıkması lazımdı

bence o kitaplar hep hikaye
manken, oyuncu v.b. kişiler bizler gibi sabah 8-9 işbaşı yapıp akşam 6-7'de evde olmuyor
ya da evde olan arkadaşlarımız gibi tek başına hem ev işi yapıp hem çocuk yetiştirmiyor
hepsinin temizlikçisi, hizmetçisi, aşçısı hatta asistanları var
gündüzleri çok boş vakitleri ve paraları olduğu için istedikleri kadar spor salonlarına gidip spor yapıyorlar hatta personel trainer tutup evlerindeki spor salonunda spor yapıyorlar ve zayıf kalıyorlar

ben kendi açımdan baktığımda irademe biraz daha hakim olursam ve akşamları uykumdan feragat edip spor yaparsam zayıflarım diye düşünüyorum ama o yorgunluk yok mu geceleri 5-6 kere bebişe kalktıktan sonra akşamları yorgun oluyorum ve diyorumki birkaç ay daha geçsin sonra başlarım ve böylece birden fazla birkaç ay gelip geçiyor

Aydınlatayım sizi canım Tülin Şahin ıin kitabı bende var ama seni sadece motive eder yoksa hepimizin bildiğıi şeylerden bahsediyor. Bu arada evet emin olasbilirsiniz ki Tülin o kadar kilolarnı verdi. Üstelik onun aşçısı hatta asistanı bile yok ama çok azimli. Bir de çok aktif. ış onu aktif ve hayatta tutuyor. Ne kadar yorgun olursa olsun mesela her gün bisiklete mutlaka biniyor. Biraz evet şartlarla alakalı ama en çok bizim tkotomuzu kaldırmamızla alakalı bu iş.

ben kaldırıyom valla totoyu
her akşam yarım saat shaper yapıyom ama yine de gitmiyo kilolar mafoldumben

julicim saol bilgi için , bide ben pek bi severim tülin şahini daha doğrusu beğernir takdir ederim diyimmmmm

bende diyetisyene gittim kızlar bu sabah.kan tahlillerim yapılınca başlıycam.regl olucam yakında o gün tahlil yaptırırımm orucum boşa gitmesin şimdi.ramazan boyunca nasıl beslenmem gerektiğini söylecekmiş sonra da başlıycam allah nasip ederse:) başka türlü olmaycak bu iş.size yazarım listemi falan alınca tabii

ssk ya gittim hilal.şimdi tahlil bilmem ne derken bi sürü para ne gerek var dedim.hem ssk mı hiç kullanmıyorum.hep özele gidiyoruz yazık günah.acil olmayan bişey olduğundan ssk ya gittim neyse kan tahlilleri verdi bi sürü bu da güzel oldu.bakılcak hepsine ona göre diyet vercem dedi.orucunu bozma şimdi dedi zaten oruçlu kan olmuyo çok aç olmak gerekiyo ya.adet olunca gel tahlil yaptır bana getir başlayalım dedi.çok tatlı bi kadındı inş.güzel sonuçlar alırım.özel gibiydi valla.bizim burda yeni açılan bi devlet hastanesinde burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…