Hadi Birlikte Zayıflayalım

Bomba habere gelelim.Kızlar

En zayıf kiloyu bugün gördüm tammm 67 kilo olmuşum.

Bunuda gördüm ya inş. gerisi gelcek.

ay darkcım tebrik ediyorum seni :hooray:

süpersin , darısı başımıza..

ya guliz de geldi ama ihmal ediyoruz burayı , hadi kızlar başlayalım yine yediklerimizi yazmaya olmuyo böyle hadi ama lmaz:

ben sabah kepekli elmalı kek ve kahve yedim içtim bayanlar..böylece güne başlamış olduk inşallah öğlen ve akşam hafif bişiler yerim..

günaydın canlarım evet bende geldim ama gerçekten ihmal ettik..bende size güzel bir haberle başlayayım..dün 2 aydır görmediğim arkadşlarımı gördüm...ne dediler....çok zayıflamışsın dediler.kaydirigubbakcemile2.oleyyyyy.hihoyyyt..aldım gazı inşallah 56 görecem..zemuszemus:lepi:dün kocişe dedim 56 olacam dedim ..çok zor dediii. görür ooo.klava:klava:..elmi yaman beymi yamannnn.....bugün sabah itibariyle sadece kızımın daninosundan yedim 1 adet..çok geç kaldım kahvaltı yapamadım...kaç puan eder acaba...

darkcım seni kutlarım canım..darısı başımıza...kaydirigubbakcemile5
andinacımmm 1 kilo 1 kilo canım..eminim geri kalanlarda gidecek...kaydirigubbakcemile2

bende diyetisyene gitmiştim ya kızlar tahlil falan yaptık neyse bişeyim yokmuş liste verdi ama ramazandan sonra başla dedi.Günde 3 lite su + yarım saat yürüyüş + en geç yemek saat akşam 7 de olcak + her öğün 4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz+yarımbardak yoğurt+bol salata+1 köfte kadar et tavuk aralarda 10da 16da 22de birer meyve15 gün böyleymişş sonra gel bana didiii ama ben bayramdan sonra başlayabilirim ancak.

Ben de bu sabah 1 dilim ekmek ve bir kibrit kutusu beyaz peynir yedim kızlar. Ancak bugün yazıyorum çünkü iki akşamdır rejim yaptığımı unutuyorum ben :))))))))))) Hatta annem tulumba almış yedim 4 tane sonra aaa ben diyetteydim dedim :)

benı ıkı haftadır gormeyen kuzenım sen kılo vermıssın gobek kollar ve yuzun gıtmıs dedı
e ben ogun tatıldım 70 kılo geldım nasıl oluyor anlamadımm ((
sezeryan sonrası gobegım cok kaldı keske normal dogum yapabılseydım

normal doğum yapanlarda da var göbüş ıcırcım ya..bende de göbüş var sezaryanla oldu arkadaş normal doğum yaptı onda da var..bi arkadaşım daha var oda sezeryanla doğum yaptı onda bişicik yokkk..

kızlar öğlen 4 tane mercimek köftesi , 2 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya , bir yemek kaşığı beyaz lahana salatası , 2 yemek kaşığı patates salatası , bi tane de minik börek gibi bişey yaptım..abarmış mıyım sizce ? ama akşam hiçbişey yemiycem , acıkırsam bir elma yerim..

liste kabarık olduğu için fazlaymış gibi geliyo ama miktarlara bakınca hiç bişi değil canım..kaydirigubbakcemile5

ramazandan sonra bende aranızdayım arkadaşlar..
benim çookkk fazlam var çokkk..20 kilodanda fazla..
ama seneye yaza allah nasip ederse bikini giyecem bikini..

Hahahahaaaaaaaa aynı beeeeeennn:roflol::roflol:

ya kızlar kutlayanlara teşkkür ederim ama o kutlama dünde kaldı sanırım.

Sabah 68.5 geldim ya bu ne işşşşşşşşşş

ama 67 yi hiç görmemştim dün görünce çok sevindim.Bir günde böyle farkeder mi ya?

Andina ne kadar az yemişsin canım.ben senden biraz fazla yiyorum galiba.
Hatta senin yediğile aç kalırım ben.

Gulizgül inş. olursun 56 kilo canım.ımkansız diye bişey yok.

Derin güzelmiş listen.Ramazandan sonra yazarsın yediklerini.

Juli kafa noluyo öle tuluımbalar felan DD bende çok çikolata yiyorum ya .Ama regl dönemi ya ona yoruyorum

Icır kilonun doğum şekliyle ilgisi olduğunu bende sanmıyorum.Arkadaşım normal doğum kilolarını 2 yılda verdi.

Andina görür görür kocişin sen devam et.Seni zayıflamış görünce biyere gitmez belki :)

kızlarrrrrr 72 kilo olmuşum , bu sabha tartıldı ve nihayet 72 oldum kaydirigubbakcemile2

nihayet boyumdan daha düşük bir kiloya geçtim ha gayrettttttt biraz daha sıkarsam dişimi hamile kaldığım kiloya ulaşacam gibi görünüyo kaydirigubbakcemile

Tebrikler canım kutluyorum seni.

bende şimdi 66 ya kilitlendim yakın hedefim :)

gerçi okuldaki tartıda öle çıktım ama o accuk yanlış oluyo :)

kızlar benim bu topiğe girmeye yüzüm tutmuyor artık
hiçbir şey yapamadım bir de üzerine 700 gr aldım:sinifsinif:
çok kötüyüm çokkkkk

remedioscum üzülme , bak kilo veremeyen ben bile vermeye başladım hemde öyle deli gibi rejim falan yapmıyorum , yemeye dikkat ediyorum.. hadi güzelim bi gayret daha sık uğra buraya bak görüceksin sen de vermeye başlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…