- Konu Sahibi Strawberry_83
-
Dark süpersin canım.
darkcığım tebrikler azimlisin maşallah
Dark süpersin canım.
darkcığım tebrikler azimlisin maşallah
seni de tebrik ederim andinacığım
darısı başıma
bayramdan sonra ne yapıp ne edip yorgunluktan ölsem de evde spora başlayıp yediklerime dikkat edeceğim etmezsem siz de kızın bana tamam mı?
bendeee bendee rejme başlıyorum.bayram son bayram benim içinn.tam bi bayram yapmalıyım.bütün kışı aç geçirmeyi planlıyorum.oruçla bunu denemiş oldum bişey olmuyo.aç dururum ben:bbo:
gülizim bende kahvaltıda 2 puan aldım , şimdi öğle yemeği söyledim , mercimek köftesi , makarna , kısır ve börek ,, aştım yine dimi ?
canımcım ya..sen bırak şu mercimek köfteyi...ne zaman yazsan öğlen yemeğinde mercimek köfte var..benimde ağzımı sulandırıyon bak..canım çekiyo sonra..:asigim:
andinacığım sen öğlen yemeklerini açık büfeden mi yiyorsun canım böyle çeşit çeşit merak ettim ben de
kızlar bizim bura ev yemekleri yapan bi lokanta var , şirin minik bir yer , açıkbüfe şeklinde , gidiyosun istediğinden tabağına koyduruyorsun , hem 6-7 çeşit sıcak yemek var hem de 10 çeşit zeytinyağlı.. mercimek köftesi ile kısır hergün var ve ben hergün istisnasız onlardan yiyorum bazen de sıcak bişey koyduruyorum ama mercimek köftesi manyağıyım kaydirigubbakcemile3
gülizim madem canın çekiyo , yazmam bi daha.. bugün kahvaltıda 2 puan , öğlende bir sandviç yedim sebzeli , bi puanını hesaplim bakim akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?