Hadi Birlikte Zayıflayalım

seni de tebrik ederim andinacığım
darısı başıma
bayramdan sonra ne yapıp ne edip yorgunluktan ölsem de evde spora başlayıp yediklerime dikkat edeceğim etmezsem siz de kızın bana tamam mı?

bendeee bendee rejme başlıyorum.bayram son bayram benim içinn.tam bi bayram yapmalıyım.bütün kışı aç geçirmeyi planlıyorum.oruçla bunu denemiş oldum bişey olmuyo.aç dururum ben:bbo:

Dark süpersin canım.

darkcığım tebrikler azimlisin maşallah

seni de tebrik ederim andinacığım
darısı başıma
bayramdan sonra ne yapıp ne edip yorgunluktan ölsem de evde spora başlayıp yediklerime dikkat edeceğim etmezsem siz de kızın bana tamam mı?

bendeee bendee rejme başlıyorum.bayram son bayram benim içinn.tam bi bayram yapmalıyım.bütün kışı aç geçirmeyi planlıyorum.oruçla bunu denemiş oldum bişey olmuyo.aç dururum ben:bbo:

[teşekkürler kızlarrrrr muakssss

bayramdan sonra sizleride görelim demi :)

bugün sabah itibariyle 2 puanlık kahvaltmla huzurunuzdayımm..son günlerde biraz boşlamıştım ama artık yeniden devam..daha yolum uzun..akşamları göbek içiin çalışmayada başladım..ab rocketimi yerinden çıkardım..akşamları şimdilik 10 dkk. ilerleyen günlerde zaman uzayacak..benim daha çok kilom göbüşümde oda eridimi tamam.

gülizim bende kahvaltıda 2 puan aldım , şimdi öğle yemeği söyledim , mercimek köftesi , makarna , kısır ve börek ,, aştım yine dimi ?

gülizim bende kahvaltıda 2 puan aldım , şimdi öğle yemeği söyledim , mercimek köftesi , makarna , kısır ve börek ,, aştım yine dimi ?

canımcım ya..sen bırak şu mercimek köfteyi...ne zaman yazsan öğlen yemeğinde mercimek köfte var..benimde ağzımı sulandırıyon bak..canım çekiyo sonra..:asigim:

ış yerinden yiyor galiba :))

Bence çok canım o kadar hemde hepsi tehlikeli şeyler :))

Ya çok çok az tadımlık yiceksin.yada hepsini birden yemeyeceksin.

ben öğlen 1 elma yedim.

ikindi ekmek arası labne peyniri(canım bişe istemiyodu zorla yedim)ekmek biraz fazla oldu yazmiim :)

aşkam 2 baget,1 dilim ekmek yarım kasede tavuk suyu (Bugün yemek kociştendi )

darkcımm kutlarım seni darısı 5 aydır gram değişmeyen bana
bu arada senin boyun kaç cnm

canımcım ya..sen bırak şu mercimek köfteyi...ne zaman yazsan öğlen yemeğinde mercimek köfte var..benimde ağzımı sulandırıyon bak..canım çekiyo sonra..:asigim:

andinacığım sen öğlen yemeklerini açık büfeden mi yiyorsun canım böyle çeşit çeşit merak ettim ben de

kızlar bizim bura ev yemekleri yapan bi lokanta var , şirin minik bir yer , açıkbüfe şeklinde , gidiyosun istediğinden tabağına koyduruyorsun , hem 6-7 çeşit sıcak yemek var hem de 10 çeşit zeytinyağlı.. mercimek köftesi ile kısır hergün var ve ben hergün istisnasız onlardan yiyorum bazen de sıcak bişey koyduruyorum ama mercimek köftesi manyağıyım kaydirigubbakcemile3

gülizim madem canın çekiyo , yazmam bi daha.. bugün kahvaltıda 2 puan , öğlende bir sandviç yedim sebzeli , bi puanını hesaplim bakim akannehir

yok canımcım yaz sen..takılıyorum sana..bende çok severim mercimek köftesini...:asigim:

ben burayı bayağıdır ihmal etmişim çünkü aynı asorti gibi 5 aydır gram zayıflamadım ama bir iki kilo daha versem iyi olacak orucum aslında artık akşamları nerdeyse hiç bir şey yemiyorum ama bu tatlı beni mahvetti canım çok tatlı istiyor her gün bir sürü yiyorum boy 175 kilo 67,600 ama göbüş felan kalmadı herhalde okul açılınca 1-2 kilo daha veririm sınıfım 4. katta in çık zayıflarım herhalde...

ecemim sen de uzunmuşsun hayatım , iş başlayınca daha rahat olur kilo vermen koşturmaktan , buraya daha sık uğra paylaş bizimle yaptıklarını

ben umutsuz vaka...
kasım annelerinin ennnn şişkosu..
kızım artık emmiyor ve ben ramazandan sonra başlıyorum diyete..
bi zayıflayım vallaha hani önce sonra diye resim koyarlarya bende öyle yapacağım..
bıktım artık bu kilolardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…