- Konu Sahibi Strawberry_83
-
benim de iştahım yok gülizim ne mutlu bize
darısı sna olsun canım.darkcımm kutlarım seni darısı 5 aydır gram değişmeyen bana
bu arada senin boyun kaç cnm
Allahtan boyun uzun.Sen şimdi iyi olmuşsundur.bana bile böyle iyisin diyolar.Ama göbeğim var benim.o gitse yeter bana.Ama eski kiloma dönmek istiyorum.ben burayı bayağıdır ihmal etmişim çünkü aynı asorti gibi 5 aydır gram zayıflamadım ama bir iki kilo daha versem iyi olacak orucum aslında artık akşamları nerdeyse hiç bir şey yemiyorum ama bu tatlı beni mahvetti canım çok tatlı istiyor her gün bir sürü yiyorum boy 175 kilo 67,600 ama göbüş felan kalmadı herhalde okul açılınca 1-2 kilo daha veririm sınıfım 4. katta in çık zayıflarım herhalde...
ahh buda bendennnkızlar bugün hiç keyfim yok..canım yemek yemek istiyoooo....
bend eçok tatlı yedim varya geçen hafta reglden dolayı.Yoksa benim suçum deil :))9biri beni durdursunnnn andina nerdesinnnn. tut beniii 1 kocamn kuşbaşı, pide+ayran+koca bir tabak salata yedimmm...kendime inanmıyorummm..canım bide tatlı istiyoooo
evet kızlar neyseki bugün iyiyim..cumaki yememe rağmen dün terazide 63 gösterdimmmm:lepi:
tamam şeker seni affettik.sen gez bakalım kocanla.Ne zamandır bunu bekliyordun.tadını çıkar bakkkaydirigubbakcemile2ben tatilde olmam sebebiyle yiyorum yiyorum ve yine yiyorum inşallah dönünce rejime devam :jeyyar:
ben tatilde olmam sebebiyle yiyorum yiyorum ve yine yiyorum inşallah dönünce rejime devam :jeyyar:
oo benim hamilelikten önceki kilommmm
bende az kaldım vecem inşallah
tamam şeker seni affettik.sen gez bakalım kocanla.Ne zamandır bunu bekliyordun.tadını çıkar bakkkaydirigubbakcemile2
ben hamılelıkten oncekı kılomdan bıle zayıfım su anda ama gobek 4 aylık hala. azcık yesem hemen cıkıyo ortaya gıtmedı bı turlu. hee kurtulmak ıcın bı seyde yapmıyorum gercı. bu yazı atlattık seneye Allah kerım..zemuszemus
Benimde açken göbeğim yok gibi.Ama azıcık yesem çıkıyo.
zaten kilom abes durmuyo artık.ama göbeği halletmem gerak.
bol bol egzersiz şart gülizcim. başka yolu yok. ben okul açılınca nöbetti,in çık felan azda olsa etkilenirim diye düşünüyorum.
Sabah 66.6 düm. Hep aynı aralık 66küsür ve 68 küsür
65 i görmeliyim artıkkkkkkk
ayy ne güzel yaa ben daha 70den düşemedim((
Ben 76 dan start verdim canım.ayy ne güzel yaa ben daha 70den düşemedim((
Ben yürümüyorum ama güliz .Benim hayatım çok monoton.haliyle az hareket görsem vücudum etkileniyor.her bünye farklı şey istiyor.Tabi sadece bunlarla olmaz bunlar kilo bazında etkiler ama egzersiz şart.Göbek çevirmece oynayalım burda hergün :))) Nasıl olur :)))ama yürümekle in çıkla göbüş gitmiyo canım be..ben her gün en az 1 saat yürüyorumm ..bacaklarım falan inceldi ama göbüşte eskisi gibi değil ama hala var..ben ab rocket diye bi alet aldım gerçekten göbüş için çok faydalı..arda yapıyorum..ertesi gün karnım yırtılıyo sanki acımasın diye gülmüyom bile..ama belimden rahatsızım sürekli yapamıyorum..
canımm 66 yı gören 65 görür...bende ilk başladım 70 den 65 düştüm sonra yaklaşık 1 ay orada takılı kaldım..aMA ŞİMDİ YİNE GİTMEYE BAŞLADI AMA ÖNCEKİ GİBİ HIZLI DEĞİL YAVAŞ YAVAŞ GİDİYOR..ONUN SENDE YAKINDA GÖRÜRÜSÜN 65 İkaydirigubbakcemile2
Takıl bize hayatını yaşa...:lepi:
Ben 76 dan start verdim canım.
Çok üstüme geldiler kilomla ilgili beni harekete geçirdi bu.
Ben yürümüyorum ama güliz .Benim hayatım çok monoton.haliyle az hareket görsem vücudum etkileniyor.her bünye farklı şey istiyor.Tabi sadece bunlarla olmaz bunlar kilo bazında etkiler ama egzersiz şart.Göbek çevirmece oynayalım burda hergün :))) Nasıl olur :)))
kaydirigubbakcemile2
Herkes 2 şarkı boyunca göbek çevirsinkaydirigubbakcemile2
Sonra 10-15 tane mekik çekelim.
Böyle bikaç egzersizi düzene bindirelim ne dersiniz??
Ben günde 15 dk egzersizle eritirim gibi geliyor ama tembellik baskın çıkıyor.
Güliz belini çok zorlama o zaman canım sen.
oturduğun yerde bile göbeğini çek bırak yapabilirsin :)
Ben okulda tenefüslerde yapardım bunu .Ama herkes çok gülyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?