- Konu Sahibi Strawberry_83
-
:))çok hoşsun canım ya..bende her gece kendimi ince hayal ediyorum , eski resimlerime bakıyorum bol bol ama bi türlü eritemedim yağları düşüncelerimle be canımcım.. hele secret'ı okuduğumda çok inanmıştım bu işe ama olmadı valla opuyorumnanaktan
bende çok kilo alanlardanım 67 ile hamileliğim başlamıştı tam tamına 94 ile doğuma girdim 5,5ayda 68 e indim koşturmadan ve dikkatle
ama 5 aydır tam 500gr verdim bir iki kilo daha versem süper olacak ama fazlalığım kalmadı şükür
poffffff bu topiği kuran kişi olaraktan kendimden utanç duyuyorum verdiğim 3 kiloyu geri aldım yap yap rejimi sonra gine al yüz karası ben oruç tuttum gece gece börekler açık hava vs derken gelsin kilolar neysem yapmaya çalışıcam ama 8 kilo vermem lazım pofffffffffffffffffffffffff
Tek tek yazamıyorum.çok güldüm okurken ya
bu arada andinacım.secret derki kilo veremiyorum yanlış cümle.
doğru cümle şu:
gün geçtikçe zayıflıyorum.
Yada
İdeal kilomda,formdayım,çıtırım :))))
okiş?
.
ama şimdiye kadar yaramadı ki diyerek engelleme kendini :))canım ne güzel vermişsin kiloları işte , ben de 90 ile doğuma girdim şu anda 73 üm bi 10 kilo daha versem süper olacak..:Saruboceq:
canım topic senin , gel katıl aramıza nazlanmaaaa :roflol:
şekerparem ben de onu diyorum zati , eski resimlere bakıp ay aynıııı ben diyorum :roflol:
şaka bi yana özellikle son zamanlarda çok yapıyorum onu kendimi zayıf hayal edip aynaya baktığımda zayıf bir insan görüyorum bakalım işe yarayacak mı, şimdiye kadar yaramadı ya neyseeee
hepsini verriz canım üzülme.yeterki sağlıklı olsun bebeklerimizofff çocuk hasta yemek yemiyo sadece emiyo diye iyi besliyodum kendimi 1 kilo almışım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?