Hadi Birlikte Zayıflayalım

bende her gece kendimi ince hayal ediyorum , eski resimlerime bakıyorum bol bol ama bi türlü eritemedim yağları düşüncelerimle be canımcım.. hele secret'ı okuduğumda çok inanmıştım bu işe ama olmadı valla opuyorumnanaktan

haklısın estelcim..taktınmı hiç gitmiyo kilolar..kendiliğinden akışına bırakıp birazda yediklerini dikkat ettinmi tamam..ama ben takıldım kaldım nedense bugünlerde 1 gr bilem veremiyomm...dikkatte ediyom ama..vücut sanırsam direnmeye girdi...

:))çok hoşsun canım ya..

bende canım bişey istedikçe gidip sevdiğim elbiselerimi üzerime tutuyorum ya da aaaaa sen kilo mu aldın diyenleri aklıma getiriyorum:))

oğlanı leylekler getirdi ya niye kilo aldımki...

ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım onunda iki kilosunu bebeğim 2 hafta geç geldi o dönem ödemden aldım..

sonra emzirirken yedimde yedim yedimde yedim veee şimdi yediklerimin bedelini ödemeye çalışıyorum:))

Ay ne güzellll , 9 kilo almak hamileyken benim için hayal gibi bişey , ben tam tamına 25 kilo aldım , evlilik hazırlığındayken de 5 kilo toplam 30 kilo fazla ile doğuma girdim.. Şu anda 13 kilo kaldı , onu da verebilirsem süper olucak

bende çok kilo alanlardanım 67 ile hamileliğim başlamıştı tam tamına 94 ile doğuma girdim 5,5ayda 68 e indim koşturmadan ve dikkatle
ama 5 aydır tam 500gr verdim bir iki kilo daha versem süper olacak ama fazlalığım kalmadı şükür

poffffff bu topiği kuran kişi olaraktan kendimden utanç duyuyorum verdiğim 3 kiloyu geri aldım yap yap rejimi sonra gine al yüz karası ben oruç tuttum gece gece börekler açık hava vs derken gelsin kilolar neysem yapmaya çalışıcam ama 8 kilo vermem lazım pofffffffffffffffffffffffff

ayy cnm benim değiştim yaaa kilo aldım yine yüüm topladı hemen göbek çıktı yine emziriyorum diede kıyamıyorum ramazanda araya girince abarttık işi

Tek tek yazamıyorum.çok güldüm okurken ya

bu arada andinacım.secret derki kilo veremiyorum yanlış cümle.

doğru cümle şu:

gün geçtikçe zayıflıyorum.

Yada

ıdeal kilomda,formdayım,çıtırım :))))

okiş?

öptüm sizi zayıflayan kıslarrrrrrr

bu akşam sıfır ekmek yedim.

canım ne güzel vermişsin kiloları işte , ben de 90 ile doğuma girdim şu anda 73 üm bi 10 kilo daha versem süper olacak..:Saruboceq:

canım topic senin , gel katıl aramıza nazlanmaaaa :roflol:

şekerparem ben de onu diyorum zati , eski resimlere bakıp ay aynıııı ben diyorum :roflol:
şaka bi yana özellikle son zamanlarda çok yapıyorum onu kendimi zayıf hayal edip aynaya baktığımda zayıf bir insan görüyorum bakalım işe yarayacak mı, şimdiye kadar yaramadı ya neyseeee

kızlar neredesiniz
elifsevdeciğim sen özelime e-mail adresini yaz yarın yollarım

bu sabah kahvaltım 8 puan aştım biraz(sucuk yedim de söylemesi ayıp)
öğlen yoğurtlu az ıspanak+salata 4 puan veriyorum
ikindi 1 muz 1 puan
toplam 13 puan oldu
kaldı 5 puanım
akşama da lahana haşladı annem bana

ama şimdiye kadar yaramadı ki diyerek engelleme kendini :))
Bende kızkardeşime benzedim DD o bana böle diyordu.ben senin gibi deyincekaydirigubbakcemile3

olcak olcak.

ben bugün 38 beden bi pantolon giydim.kendimi çok zayıf hissettim.
ben zayıflamışımda göbeğin dahada erimesi için spor yapcam daha.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

offf çocuk hasta yemek yemiyo sadece emiyo diye iyi besliyodum kendimi 1 kilo almışım mafoldumben
hepsini verriz canım üzülme.yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…