Hadi Birlikte Zayıflayalım

kızlar diyetle beraber ek bişeyler kullanıyormusunuz..
hani şu bizim sitedede reklamı var..Kapsüllerden..isim söylesem ne olurki????

Hilalcim emziriyorsan sakın kullanma , emzirmiyorsan kullanabilirsin tabi ama yan etkileri olduğunu da göz ardı etme lütfen canım

kızlar herkes zayıfladı herhalde , kilosuyla problemi olan bi ben kaldım sanırım??

nerdesiniz huuuuuuu boş bırakmayın burayı

yok canım bende varım hala aynı kilodayım çok fazla dikkatde edemiyorum eşim zayıflıyo ben kalıyom çok sinir

asıl benim bu tobikten çıkmamam lazım:))
ama bi türlü başlıyamıyorum şu rejim işine..
aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyor(
sanırım önce psikolojikman kendimi hazırlamalıyım..
offffffff offffffffffffffffffffffffffffffff.......................

Selam kızlar. Bende uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bir türlü bu konuya yazmak nasip olmadı. 48 kilo ile hamile kalmıştım. Riskli bir hamilelik geçirdiğim ve 37 haftaya kadar proloton depot kullandım. Bu sebeple ve sürekli yattığım için 68 kiloya kadar çıktım. Emzirme süresinde de aman sütün gelmez tatlı ye komposto iç bulgur pilavı ye derken terazi 76'yı gösteriyordu.1.70 boyum var ve artık top gibi yuvarlanır olmuştum.

En sonunda ramazan ayında diyete girdim.Muzaffer Kuşanın diyetini uyguladım.Ayrıca haftanın 3 günü bölgesel zayıflama gittim ve hala gidiyorum.Ayrıca yardımcı olsun diye beş bitkiden oluşan çay içtim. Şu an 66 kiloya kadar düştüm. Eskisi gibi çok zayıf olmak istemiyorum. Hedefim 56.

Internette boy boy reklamları görülen ürünlerin bir faydası olduğunu düşünmüyorum.Zaten hep söyledikleri üçüncü kutudan sonra eğer diyet ve spor yaparsan sonuç alırsın diyorlar.Zaten diyet ve sporla kilolar gidiyor gerek yok o ilaçları kullanmaya.Boşuna paranıza yazık.Benim birçok arkadaşım kullandı ama sonuç hüsran. Boğazını tuttunmu azda biraz spor yaptın mı urtulmayacağın birşey olmaz diyorum.

canım zaten çoğumuz emzirdiğimiz için ilaç kullanmıyoruz hiçbirimiz , sıkı diyet de yapamıyoruz bu sebeple..
ben emzirmeyi keser kesmez diyet olayına gireceğim , zaten haftada 3 gün spor yapıyorum ama ancak sıkılaştırmaya yarıyor bende kilo kaybı sağlamadı , tabi fazla vakit ayıramadığım için de olabilir bu..
topiğimize hoşgeldin , daha sık uğra buraya

Andinacım sık sık uğrarım artık bundan sonra teşekkür ederim.Bende emziriyorum ama diyete de başladım.Emmede ve sütümde bir azalma olmadı bol yeşillik ve çok su içtiğim içindir diye düşünüyorum.Bende diyete başlarken korkmuştum acaba sütüm azalır mı diye. Çok şükür çok korktuğum gibi olmadı.Benim paşam hayattından memnun.

Ama bi seneye kalmaz hepimiz taş gibi olacağız taş.

kızlar tpik topik gezmekten yoruldum valla bi yere çiwimi sağlam kuracam artık.. aranızda yer varsa bende katılmak istiyorum a.s.

aramızda yer var tabiki , ama anneler topiği olduğumuz için çok aktif diil canım burası , zayıflama toğikleri daha aktif bildiğim kadarıyla , burası genelde unutulur gider.. arada girer hareketlendiririz sonra yine gerilere falan düşer..haberin olsun canımcım

2 puan remedioscum eğer yağsız süt olursa , tam yağlı sütle 4 puan

derincim sen başlayabilirsin o zaman hapa falan ama tabi yan etkilerini göz önüne alman gerek

2 puan remedioscum eğer yağsız süt olursa , tam yağlı sütle 4 puan

derincim sen başlayabilirsin o zaman hapa falan ama tabi yan etkilerini göz önüne alman gerek

andinacığım pınar sütle 4 puan yazıyorum kahvaltıma
öğlen az çorba 2 puan az tavuk yemeği 4 puan yazdım
arada bir küçük meyveli yoğurt 2 puan toplam 12 puan akşama kaldı 6 puan
birazdan da elma yiyeceğim

derinciğim ben ilaçlardan korkuyorum
yıllarca ben de rejim yapamadım katı kurallardan, illaki belli öğünlerde olması gerekenleri bulamamaktan sıkıldım her gün ızagara tavuk, balık, et vb. nereden bulacağız evdeki yemekler hep rejim yapan kişiye göre pişemez
şimdi puan sistemini uyguluyorum 2 haftadır ve faydasını da gördüm
puan sistemin en iyi yanı eldeki malzemeyi kendinize uydurmanız

Puanla bende 3 kilo verdim biliyorsunuz

Ama şu batunun hastalığında sadece emmek istemesi ve benim ilave süt yapmak zorunda kalmam nedeniyle puan düzenim bozuldu yoksa çok güzel oturtmuştum , haftaya kociş gelsin ben de başlıycam puana yine..

Remedioscum çok güzel olmuş bugünkü menün , gayet iyi almışsın puanları akşamada 6 puan bırakmışsın harikasınnn

Dencim benim bi arkadaşım doğum sonrası kilolarını vermek için bir ay reductil kullandı , piyasadkai en etkili zayıflama ilaların bilirsin belki.. bir ayda 13 kilo verdi , ancak takip eden aylarda üst üste hastalıklar yaşadı , öyle böyle değil ciddi problemler çıktı , kız bütün yazı hastanede geçirdi ve doktorlar tek nedenin kullanmış olduğu ilacın sebep olduğunu söyledi.. o yüzden ben haplar konusunda çekimserim hayatım , zaten şu anda emzirdiğim için kullanmam söz konusu bile olamama sütü bıraktıktan sonra naparım bilmiyorum , piyasada o kadar çok ürün var ki , ama hiç sağlıklı bir şekilde bu haplarla zayıflayan birini de görmedim ve duymadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…