Hadi Birlikte Zayıflayalım

ay darkım iyiki varsın süper moral veriyosun valla :1hug:

şimdi sporumu yaptım geldim , batu bugün erken uyudu iyi ki kendime biraz vakit ayırmış oldum

ben de ekmekten başladım yine kızlar.

önce ekmek azalıyooo sonra yemek azalıyoooo sonra nesfit devreye giriyo

vede spor yapılıyooo

ahh ya ara vermeseydim şimdiye göbekte erimişti

selam kizlar bende kasim annesiim zaiflamam lazim neler uguluorsunuz
kizim 11 aylik 3 günlük
emziriyorum hala sizler emziriyormusunuz
sevgiler

ayy kaç aydır ilk def[a 65 e düştüğümü gördüm bugün 10 günde 3 kg vermişim yaa çok sevindim/B]

asortikkk naptınm ayol nasıl verdin o kiloyu anlat bakimmm

meyram hoşgeldin canım , ben puanlama sistemini uyguluyorum ve hala emziriyorum.. puanlar ilk sayfalarda var orda bulabilirsin

bugun bende rejime basladım nesfitimi aldım günde 2 öğün onu yıyıp akşamlarıda çorba ve yemegimi yiycem ekmeksiz ve pilav ve makarna yemiycem böle yaparak gecen ay 1 ayda 5 kilo verdim ramazan girince bıraktım bakalım şimdi kac kilo vercm

mysevercim sen nerenden vermeyi düşünüyosun kiloları??? canım zaten fıstık gibisin niye rejim yapıyosun anlamadım ben :bbo:

ya BENıM CANIM HıÇ DıYET YAPMAK ıSTEMıYO ARTIK..NE YAPSAMDA ESKı RUH HALıME DÖNSEMKı..BıRAZ DAHA VRMEM LAZIMMM

gülizgülcüğüm

zayıfken çekilmiş fotoğraflarınla kilolu fotoğraflarını al karşına
bir de gardrobundaki giyemediğin kıyafetlere bir bak, bir de şimdi giymek zorunda kaldığın kıyafetlere
bir nebze motivasyon olur canım

andinacım bnm koca malesefki iskelet gibi seviyo:) ben hamile kalmadan öncede 52 kg dum ozamanda bana 50 olsan sana tam olur diyip psikolojimi bozuyodu şimdide 55 kiloyum 5 kg daha versen süper olur dio ee bende bi 50ye iniyimde şu adamın gönlü olsun diorum:)) gecen dar bi kot giydim süzdü süzdü sonra dioki kalçan eskisi kadar küçülmedi sanki 3 kilo fazlan kalçanda toplanmış gibi ayy deli ya kendi sanki brad pit:))

hay Allahım bilirim ben o modelleri , benim bi ex vardı 52 kiloluk halimi beğenmezdi koca totolusun diyodu , ulennnn diyodum biraz daha zayıflasam ortada ben diye bişi kalmıcak , sonra takmamaya başlamıştım zati kendisi de şutlandı hayatımdan

Allahtan kocam etli butlu seviyo , halinden memnun bide onun baskısı olsa üstümde kafayı yerdim herhalde ben

aslında biyerdede baskı olması daha ii ben çok iştahlı biriyimdir hiç yemek seçmem mesela eşim doymak için yer ben yerken zevk alırım zaten 15 yaşlarımda çok kiloluymusum bi rejim yaptım ozmn 1 ayda 10 kg verdim ozamndan beri hep 52 yimdir ama yediklerime dikkat ederim hiç doyarak kalkmam çünkü istediğim gibi yesem varya her ay rahat 5 kilo alırım o derece iştahlıyım yani:))

hehe sen bide gel eşime sor dün dioki yasenin tokkende canın bişi çekebiliyo herzaman yemeye acıksın dio ama dediğim gibi çok iradeliyim her canım bişi istediğinde yok yemiyim yersem kilo alırım psikolojisi yerleşmiş beynıme sürekli kendimi tutuyorum buarada duru hasta ya grip oldu bugun 3. kusması ne versem kusuyo çok cnm sıkkın ya

Kıyamam ben durucuğumaaaa , geçmiş olsun bitanem , çok zorlama derim ben acıktığında canı isterse yedir hayatım.. ben Cumartesi doktordaydım , dedim iştahı kesildi hastalanınca hiçbişey yemez oldu , doktor da sakın zorlama iyileşince yer dedi..

öyle ama hiç içim rahat degil ya ac ac dolaşıyo kuzum bide huysuzki sorma aglamaya yer arıyo babanesi aldı şimdi biraz dedesine indiriyim dedi bende çorba yaptım gelsinde az bişi yediriyim bugun ne versem kustu belki bu içinde kalır

kızlar ben bu konuya uzun zamandan beri bakmıyordum. benim kilo derdim kalmadı çünkü
59 kilo ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim. şuan 56 kiloyum
size tavsşyem akşam yemek yemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…