hadi buda benden :) - KOLTUK YENİLEME.

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
6.169
813
373
Eşimle beraber 2 adet kanepemizin yüzünü değiştirdik ve balkonuma köşe olarak uydurduk bakın bakalım sizde beğenecek misiniz? :1:

henüz bitmemişti fotosunu çektiğimde bu arada.

Eklentiler

• $SAM_9045.webp
    $SAM_9045.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 2.016
  • $SAM_9024.webp
    $SAM_9024.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 1.950
  • $SAM_9042.webp
    $SAM_9042.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 1.815
  • $SAM_9043.webp
    $SAM_9043.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 1.742
Son düzenleme:
Eşimle beraber 2 adet kanepemizin yüzünü değiştirdik ve balkonuma köşe olarak uydurduk bakın bakalım sizde beğenecek misiniz? :1:

Çok güzel olmuş canım, nasıl değiştirdiniz. Evdemi yaptınız, yoksa bir mobilyacıyamı yaptırdınız. Biraz anlatabilir misin? Ne güzel denk gelmiş balkonuna, çok kullanışlı olmuş. Güle güle kullanın...

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş canım, nasıl değiştirdiniz. Evdemi yaptınız, yoksa bir mobilyacıyamı yaptırdınız. Biraz anlatabilir misin? Ne güzel denk gelmiş balkonuna, çok kullanışlı olmuş. Güle güle kullanın...

teşekkür ederim.

evde kendimiz yaptık. raptiye ve çekiç ile. :) gerdirerek kumaşı çaktık tahta kısımlarından. Fakat benim kanepem 2 kısımdı yani sırtı ayrılan aoturma yeri ayrılan yoksa bütün olsaydı çok zor olurdu :)

teşekkür ederim.

evde kendimiz yaptık. raptiye ve çekiç ile. :) gerdirerek kumaşı çaktık tahta kısımlarından. Fakat benim kanepem 2 kısımdı yani sırtı ayrılan aoturma yeri ayrılan yoksa bütün olsaydı çok zor olurdu :)

ben cok begendım canımın ıcı :)
afferım sıze ne kadar guzel becermişssiniz :16:

aaa bayıldım ya ,harika olmuş ,o sırt minderlerini de değiştirsen varya muhteşem olur ,güle güle kullan canım ..

vllah süper olmuş sevcancım..
koltuk kaplama işine başlarsanız beni ilk sıraya koy:)

işşine başlamamıza gerek yok şekercim :) amatörce koltuk yeniletmeyi düşünürsenin senin ilk aklına biz gelelim :)

İnşallah canım yakın zamanda kısmet olursa gelmek isterim eşimin işleri biraz hafiflesinde gelmeyi istiyoruz:34::10:

her zaman kapım açık canım. :54:

cok cici gorunuyor,balkon sefalari daha bir zevkli olur simdi :)) nacizane bir fikrim dile getireyim,bence diger yastiklarida kaplayin,ayni kumasla olmasa bile,o kumasin herhangi bi renk tonunda diger yastiklarida kplasanaiz daha bir uzel gorunur sanki.gule gule kullanin :)

Back
X