hadi fal bakalım :)

canım banada bakar mısın?
şimdi kahve içmiştim hatta.nasıl bakıyosun bilmiyorum ama kötü durumdayım.sevgilimden ayrıldım saçma sapan nedenleri ile.hayatım zaten bi tuhaf bu aralar. ama en çok onu istiyorum galiba

banada bakarmısın flört ettiğim birisi var sonumuzu çok merak ediyorum..

Sen bu ilişkide ne istersen o yöne gideceksiniz hayallerin gerçek olacak biraz zaman ver

banada bak bari bi kez daha ilerde bizim ilişkiyi ne beklio acep

sana yeni bir ilişki görüyorum takıntı yaptığın kişiden kurtulacaksın

evliyim eşimle aramda sorun yok ama hükümetle ilgili işler var bayağı sıkıntılı, onlar bitince bebek istiyoruz.

çok merak ediyorum bunu.

Allah razı olsun, hakkını helal et arkadaşım

Ne demek maksat geyik içiniz ferah olsun :)

yeniden bir konuşma karşılaşma olacak .. yani böyle kalmayacak devam eder mi bilmiyorum ama şimdi etse de sonu uzun değil

gitmişsiniz sanırım ama görürseniz şayet bende rica edicem.. başta ne zaman güzel bir işim olacak.. maddi, manevi sıkıntılarım ne zaman düzelecek, özellikle arkadaşlıklarım konusunda.. olursa birde evleneceğim mutlu olacağım kişiyle ne zaman karşılaşacağımı merak ediyorum...

Nolur bana da bakın ya çok meraklıyım :)

Eklentiler

• $20130719_161616.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $20130719_161622.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 96
  • $20130719_161631.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $20130719_161642.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 83
Banada bak nolur eski sevgilimi bi türlü aklimdan çıkartamiyorum ne olacak benim bu halim oofff oooffff :'(

Arkadaşlar bu sadece eğlence olsun diye açılmış bir konuydu ben fal bakmayı bilmiyorum o an sorularınıza karşı ne hissediyorsam onu yazdım lütfen kararlarınızı buna göre vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…