Valla tüplerim açık çıktı çok şükür içim nasıl rahatladı varya anlatamam :) baya agrim oldu ama film çekilirken çok zor oldu ama sonuca değdi :) inşallah olur ya artık bende hamişim diyim artıkRabbim isteyen herkese versin bebis kimsenin kucağını boş birakmasin böyle her ay beklemek acayip yipratiyo insanı sinirlerim bozuk son dönemde bu sabah acile goturdu esim beni
geçmiş olsun kuzum inşllah gelicek bebişin amin fazlada yıpratma kendini bebeğin sağlıklı bir annesi olsun ister onun için güçlü dur bebeğin geldiğinde annesini güçlü bulsunValla tüplerim açık çıktı çok şükür içim nasıl rahatladı varya anlatamam :) baya agrim oldu ama film çekilirken çok zor oldu ama sonuca değdi :) inşallah olur ya artık bende hamişim diyim artıkRabbim isteyen herkese versin bebis kimsenin kucağını boş birakmasin böyle her ay beklemek acayip yipratiyo insanı sinirlerim bozuk son dönemde bu sabah acile goturdu esim beni
Aminn inşallah canım inşallah doğru zamanda Rabbim verecek ben çok umitliyim allahım isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin kimsenin kucağını boş birakmasingeçmiş olsun kuzum inşllah gelicek bebişin amin fazlada yıpratma kendini bebeğin sağlıklı bir annesi olsun ister onun için güçlü dur bebeğin geldiğinde annesini güçlü bulsun
Canimm ne kadar da güzel anlatmissin rabbim doğru zamanda verecek bebis artık inancım çok daha yüksek çok da umitliyimcanım bir sorun olmamasına çok sevindim. sorun da yoksa kendini de yıpratma artık. Doğru bir zaman da hamile kalırsın akışına bırak inan bebeğini kucağına aldığında bütün bu anlarını unutacaksın. her ay beklemek zor elbette ama şöyle düşün senin bebeğinin ruhu çoktan yaratıldı sadece zamanı geldiğinde seninle birlikte olacak..
amin canım inşallahh üzme kendini canınıda sıkma bebeklrr rahat ortamı sevr ♥Sağol canım ne kadar da güzel tarif etmissin insallah çok yakın zamanda bebeğim benim bedenimde can bulur çok umitliyim gayet saglikliyim Rabbim doğru zamanda verecek bebiside inşallah
Aminn inşallah canım inşallah doğru zamanda Rabbim verecek ben çok umitliyim allahım isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin kimsenin kucağını boş birakmasin
olmazmı valla bir sürü şey oldu bi ara dedikodu yapak senle şimdi komşuya gidiom kahve içmeye çağırdı görüşürüz
Canimm
Canimm ne kadar da güzel anlatmissin rabbim doğru zamanda verecek bebis artık inancım çok daha yüksek çok da umitliyim
Ayy ne kadar guzell çok güzel büyük bir supriz olmuştur valla ya :) saglikliyiz rabbime çok şükür ama sabırsıziz iste :) hele ki bebek konusunda hemen olsun istiyoruz ama Rabbimin katında bir zamanı var bunu unutuyoruz olacak allahın izniyle zamani gelinceeha şöyle canım ya.. çok şükür halimize sağlığımız yerinde olmaması için bir sebep yok. yıllarca bebeği olmayanlar bile ümidi kesmiyorlar çünkü biliyorlar Rabbim istedikten sonra olur. ak sana bişe anlatıcam annemin bi arkadaşı vardı 6 senelik evliydi ve bebeği olmuyodu doktorlar imkansız falan demişrlerdi. tüp bebek falan denediler oda tutmadı. olmuyo artık diye peşini bırakmışlardı umudu kestikten 5 yıl sonra kadın hamile kaldı ve şuanda nur topu gibi bi kızı var :)
olur canım sen hiçç sıkma canını :) böyle üzüldüğün günleri hatırlamıcaksın bile :))Ayy ne kadar guzell çok güzel büyük bir supriz olmuştur valla ya :) saglikliyiz rabbime çok şükür ama sabırsıziz iste :) hele ki bebek konusunda hemen olsun istiyoruz ama Rabbimin katında bir zamanı var bunu unutuyoruz olacak allahın izniyle zamani gelincee
. Unutmadigin icin sagol datlum selamlarrrrr herkeseve aleyna aleyküm selam
@Sedef-armina
@Ravzatugba @E-brulim @cimcimegfbcansu1109 @Veson @Gezginanneadayi89 @Enes2014 ALTINIM @yasakhayal @elifim24 @pinar39 niyasu
hepinize selam olsun unuttuklarım varsa af ola ...
alaykum selam cnm ...Col selamlar datlun unut
. Unutmadigin icin sagol datlum selamlarrrrr herkese
aleyküm selam canım benimve aleyna aleyküm selam
@Sedef-armina
@Ravzatugba @E-brulim @cimcimegfbcansu1109 @Veson @Gezginanneadayi89 @Enes2014 ALTINIM @yasakhayal @elifim24 @pinar39 niyasu
hepinize selam olsun unuttuklarım varsa af ola ...
@-Mahperi- @Ravzatugba @E-brulim @bebem-1221 @silemm @braindamage @asliii1 @_HaRika_ @EnHarbiKiz @cimcimegfb @Feraceli @iklimim123 @Denas14 @Nevrestekkrizantem @Tugcenazz @Margarikotin @Papatyagelini @AzrAyse @Eses07 coko_mell @2KediAnnesi -TubiSh- @Ceylinimdeceylinim @amberin @lavantakokulusandik @AmyWinehouse @FashionStil @pofu @Dionee @firdevscansu
canlarım selam olsun unuttuklarim varda nolur afedin aklıma geldikçe yazarım sizi öpüyorum
="_HaRika_, ]@-Mahperi- @Sedef-armina]@Denas14__]@E-brulim]coko_mell @Vatanseverr]@EnHarbiKiz @iklimim123]@Margarikotin]
@cimcimegfb@-Piraye@kkrizantem@braindamage]@Papatya gelini]@Feraceli@Eses07
@Ravzatugba @AzrAyse
O zaman@-Mahperi- @Denas14__ @E-brulimcoko_mell @Vatanseverr @EnHarbiKiz @Sabrili Kadrili @2KediAnnesi
@_HaRika_ @cimcimegfb @-Piraye
unuttugum arkadaslarim varsa affedin hepinize kucak dolusu selamlar :)
Selamlar canlarıma, @Ravzatugba @E-brulim @braindamage @-Mahperi-kkrizantem @-Piraye @cimcimegfb @Denas14__ @LunaDaisies @minnakmimar @pinkstrap @EnHarbiKız @Dombik coko_mell @2KediAnnesi @tatlibikiz @_HaRika_ @KarKralicesi @CatlakB ve unuttuklarım olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?