HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Benim de yarın dinlenme günüm bugün 16 olucak yarın bakalım birlikte belki motive eden bir şeyler görürüz :KK49:
6 gun yapıp 1 gün dinlenerek her seferinde, nasıl oluyor da 16 bitimi ertesi gün dinlenme oluyor acaba hımmmm?
6 nın katları 6 - 12 - 18 değil mi . Bu nasıl hesap yahuuu :işsiz:

6 gun yapıp 1 gün dinlenerek her seferinde, nasıl oluyor da 16 bitimi ertesi gün dinlenme oluyor acaba hımmmm?
6 nın katları 6 - 12 - 18 değil mi . Bu nasıl hesap yahuuu :işsiz:
Hahahahh tatlıs mısın :) canım ben hiç ara vermeden 10 gün yaptım sonra pazar gününe denk geldi molamı verdim molayı saymayınca bugün 16.günüm oluyor :KK15: 23 ağustosta baslamısım baktım simdi :)

Hahahahh tatlıs mısın :) canım ben hiç ara vermeden 10 gün yaptım sonra pazar gününe denk geldi molamı verdim molayı saymayınca bugün 16.günüm oluyor :KK15: 23 ağustosta baslamısım baktım simdi :)
Cısssssss yanlış yapmışsın 6 gün sonunda 1 gün ara verecektin. Niye kafana göre takılıyorsun a benim güzel evladım? Kuralına uygun yap, daha çok faydasını görürsün :KK69:

Cısssssss yanlış yapmışsın 6 gün sonunda 1 gün ara verecektin. Niye kafana göre takılıyorsun a benim güzel evladım? Kuralına uygun yap, daha çok faydasını görürsün :KK69:
Ya bak etiket attığım topikte herkes öyle yapıyormus ondan öyle se ettim tabi bundan sonra 6 günde bir mola hala yapmadım yalnız :KK48:

Günaydın :KK200:

Purewow Purewow canım bu çevirdiğin ingilizce videoda hareketlerin sonunda dinlenme ile ilgili birsey demiş mi ? Bi 15 dakika diyolar, bi yarım saat diyolar..:işsiz:

Naptın canım aldın mı ölçü?
Haftasonu alerjim tuttu ilaç aldım.alerji ilacı bende ödem yapıyor.o yüzden ölçülerde pek fark çıkmadı.halbuki haftaiçi vardı:KK43:(neyse bi daha ki sefere artık
Canım biliyo musun ben dayanamadım dün ölçü aldım tam tamına 2 cm hem belden hem üst bacaktan incelme vardı dün ödül günümdü ve biraz kaçırdım ucunu bu sabah yine baktım 1 cm görünüyor

Canım biliyo musun ben dayanamadım dün ölçü aldım tam tamına 2 cm hem belden hem üst bacaktan incelme vardı dün ödül günümdü ve biraz kaçırdım ucunu bu sabah yine baktım 1 cm görünüyor

Çok nankör bu cm ler yaaa.dün benimde vardı bugün yok oldular:))

Back
X