Hadi gelin, hep birlikte yürüyelim!

İşte bu yüzden chp nin "%60 bu koalisyonu kurmalidir" tezi çürüyor. Çünkü % 60 diye bişey yok. Hayalî bir balon %60

Bu sadece benim düşüncem. Siyasi partiler bir araya geldiğinde balon dediğiniz koskoca kesim koalisyona gidebilir.

Biz seçmen olarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdi onlar bizi temsil edecekler. Vatanımız için en hayırlısı ne ise o olsun.

Hukumeti kim kurarsa kursun.. Isterse AKP kursun.. Tek adam devri artik bitti, Tayyip istedigi gibi at kosturamayacak, bakanlari memleketi "babalar gibi satariz" diyemeyecek, yargiya mudahale edemeyecek, ormanlari ranta acamayacak, caninin istedigi zaman polislerine "gidin sunlari gazlayin, kimyasal sularla yakin, gozlerini cikartin, destan yazin!" diyemeyecek, caninin istedigi anda istedigi ulkeye savas acamayacak (Suriye savasindan da yirttik bu arada), Anayasaya saygili olacak, ezip gecemeyecek, bu milleti ilgilendiren konularda birsey yapmadan once herkes gibi bu millete HESAP VERECEK... Az sey mi?

Bende taraftar falan değilim. Muhalefette kalmak en iyisi diye düşünüyorum. Ama kuracaksa da Demokratik terör ün hiç olmazsa yönü belli. AKP nin yönü hiç bir zaman belli olmadı ''Hamdolsun ayakkabı kutuları dolsun. Dolsun da nasıl dolarsa dolsun.''

38 yaşıma dek, akp kadar hakkında yolsuzluk iddası çıkan bir parti görmedim,ve allah diyerek

Bunca sene ahkam kestıklerine göre az.
Ama bu bile kâfi...

şunu artık kabul edin. halk tek başına akpyi iktidar görmek isttemedi. bunu kabullenin artık. ha bunada net:)

Olmaz kabullenemeyecekler cunku o fitrata sahip olmak toleransi gerektirir tolerans olsa akp oy vermez boyle ilahi gibi gozleri kapatip savunmazlar sevgili yoldasm, basariymis da bilmem ne akp almis olsa simdi yine konusacaklar mi yok

Ne diyordu rte milletimin iradesini mi sorguluyorsunuz siz ... chp ye diyirdu simdi akp liler baskaninizin dedigine sadik kalin milletin iradesini sorgulamayin.

Ne diyordu rte ben hakla ciktim yola , allah vetdikce veriyor kader, bunlar en cok kullandigi kelimeler kardes, o halde allah alinca aliyor, kader, hak beni birakti da diyeceksiniz arkadas her soylediginiz seyin ayni anda alsi halini de kabul etmis olur normal saglikli insanlar, bilmeme anlatabildimmi....

Diktatörlük what!

Ya hu benim başımı hiç kimse dikta ile kapatmadı ortalik çıplak kaynıyor vs
yada üniversiteler özgür kesim yerli yerinde.

Yada diktatör adama kimse çıkıp da diktatörsün zaten diyemez
çalışanlar bilir gebe olduğu müdür sert diktatör biri olsa tutup kafa tutamaz ensesinden tutulup karı önüdür sonu
yada gerçekten diktatörlük olsa bu seçim böyle nihayet bulmazdı .hoş ezici bir ustunluk var kucumsememez fakat yüzde 60olarak düşünmek çok komik. 2parti girmedi ki seçime.
Yani hdp ve mhp kafası aynı mi da onu topluyorsunuz.
1elma 1armut.al sana ilk okul sorusu.
Yada x ve y
yani 2elma mi deriz 2armut mu.
İkisi e değil.

Sizin derdiniz karpuz olmasın da armut da deriz elma da,olmuyor ama fizik fen matematik hiç1ilim e uymuyor.
AKP olmasın da,hükümet değil kimsenin derdi bunları düşürmek.

Şu da var biz de biliyoruz sadece siz değil.
Çoğunluk da AKP.

YÜZDE 30ALMAZSA KILIÇ BEY İSTİFA EDECEKTİ biraz gurur haysiyet ya zamk la yapistilar.

Daha önce de yazdım benim sülalem chp kafa.şükür ben değilim de neyse onlar bile amacından saptı diyor sol görüş u temsil eden parti zaten yok Şuan tam olması gerektiği gibi.

Yazmayim diyorum yok arkadaş olmuyor

milletin iradesini şu an kim sorguluyor görüyoruz. yok x partiymiş yok y partiymiş. farketmez. farklı görüşten insanlar akpyi istemedi. istedikleri kadar horon tepsinler bu konuda,sonuç değişmez.

az şey olurmu. bence çok şey

milletin iradesini şu an kim sorguluyor görüyoruz. yok x partiymiş yok y partiymiş. farketmez. farklı görüşten insanlar akpyi istemedi. istedikleri kadar horon tepsinler bu konuda,sonuç değişmez.

Haklisin canm ben de onlara hitaben dedim mesajimdakileri zaten canm benm

Ne guzel yazmissin yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…