Hadi gelin, hep birlikte yürüyelim!

aynen o yüzden verdim örneği

Sinirli değilsen senin adına sevindim...

Ya zaten Akparti den başka, sağ ya da sol farketmez, iktidara oynayan var mı?
işte bu nedenle bu oylar sizin için hayal kırıklığı neden eğer akp halkın bir kısmınonda başkan lık istemediğini vs.görse durum farklı olurdu

Tek parti olamıyor diye %75 görmezden gelinemez
benim görmezden geldiğim ne zamanmıs acaba?
hangi eleştireye karsı ''ama onları toplasak yuzde75 yapar '' diyerek susturma amaclı yazdıgımı gördünüz? ya da sadece fazla oy oranı var diye ''her yaptıgı haklıdır'' savunması yaptıgımı gördünüz?

fikri olmayan bazı kişiler '' a'' desek ''ama akp yuzde40 aldı'' diye sacma bir diyaloga baslıyorlar
artık bu saçma savunmayı bırakmaları ıcın yazıldı.

işte bu nedenle bu oylar sizin için hayal kırıklığı neden eğer akp halkın bir kısmınonda başkan lık istemediğini vs.görse durum farklı olurdu
Evet burda anlaştık. Tabiki de hayal kırıklığı. Zaten oy kullanamadığım için kendimi suçlu hissediyorum :)

Evet burda anlaştık. Tabiki de hayal kırıklığı. Zaten oy kullanamadığım için kendimi suçlu hissediyorum :)
bende bir kere vermiştim vermedim bir daha ama,çevremde böyle vermeyen çok var,ne bileyim başkanlık sistemi ,çözüm süreci diyeceğini,ayrıca asgari linin ve emeklinin maaşlarınada çocuğa bayram harçlığı verir gibi zam yaptı maaliye bakanı,

Ak partinin %40 aldığını söylemek saçma savunma değil, doğru olan bir cumledir. O oyu aldı sonuçta, duymak istemeseniz de aldı. Fazla oy aldı ama her yaptığı doğru mu dedik?

Ak partinin %40 aldığını söylemek saçma savunma değil, doğru olan bir cumledir. O oyu aldı sonuçta, duymak istemeseniz de aldı. Fazla oy aldı ama her yaptığı doğru mu dedik?
mesela havaalanı yapılıyor yol yapılıyor bunun hesabını emekliye dar gelirliye kesmesin,verdikleri ücret asgari sadaka gibi bu hayat pahalılığında,zenginlere kessin vergiyi zaten yaptıklarını en çok kullanan onlar

Ben siz diyorsunuz mu dedim? Diyenler var bizler de buna karsılık yazdık diye nedenini açıkladım size.
'Bazı kişiler' e kendinizi eklıyorsanız bilemem tabi..
Yüzde40 aldı diye her lafa savunma yapmak gayet sacma bir durum. Ne alaka yani?
konuyla alakalı en ufak bir fikri yok ''ama akpnın oyu yüzde40''...
sankı biz bilmiyoruz yuzde40.. duymak istememekle ne alakası var Allah askına?
bu oy oranı konusmamızı eleştirmemizi mı engellemeli? amac nedir yani söylemekte ki?
nicklerini de yüzde40 yapsınlar oldu olacak:)

Tüm yorumları okuyamadım daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Devlet bahçeli için koalisyona neden gitmiyor burnundan kıl aldırmıyor denmiş ama ben bir mhp seçmeni olarak hdp ile koalisyona gitmesini asla onaylamıyorum. Böyle bir durum olursa da verdiğim oydan pişman olurum. Ve mhp tabanı da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.

aynı fikirdeler

Hdp ile koalisyon zaten olmaz da, chp ile koalisyon için de hdpnin desteğine ihtiyaç var

Hdp ile koalisyondan kastım da bu zaten. Hiç bir şekilde aynı oluşumun içinde yer almasını, birbirlerini desteklemelerini onaylamam.
İşte bu yüzden chp nin "%60 bu koalisyonu kurmalidir" tezi çürüyor. Çünkü % 60 diye bişey yok. Hayalî bir balon %60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…