aynen o yüzden verdim örneğisinirli oldugumu kim söyledi?
ben hiç bir zaman sayıklamadım yüzde60 diyerek..
her söylenene karsılık yüzde40 diye eçıklama yapanlara ve ne yapacagını sasıranlara karsı bir örnek verildi sadece.
bir de diğer taraftan bakmayı belki öğrenirler diye.
Tek parti olamıyor diye %75 görmezden gelinemeztek partı olamıyor diye yüzde60 ın söylemleri görmezden gelinemez
iktidara oynayan tek sağ parti sonuçta.Siz tek sağ parti olarak deyince, mecliste Akparti den başka da sağ parti var yani onu demek istedim.
Sinirli değilsen senin adına sevindim...sinirli oldugumu kim söyledi?
ben hiç bir zaman sayıklamadım yüzde60 diyerek..
her söylenene karsılık yüzde40 diye açıklama yapanlara ve ne yapacagını sasıranlara karsı bir örnek verildi sadece.
bir de diğer taraftan bakmayı belki öğrenirler diye.
görmezden gelen sizsiniz azıcık düşüncelerimizi,başkanlı istemediğimizi fark etseniz yine 100 de 48 lerle sonuçlanırdınızTek parti olamıyor diye %75 görmezden gelinemez
Ya zaten Akparti den başka, sağ ya da sol farketmez, iktidara oynayan var mı?iktidara oynayan tek sağ parti sonuçta.
görmezden gelen sizsiniz azıcık düşüncelerimizi,başkanlı istemediğimizi fark etseniz yine 100 de 48 lerle sonuçlanırdınız[/QUOTE]
ağzından bal damliyor
işte bu nedenle bu oylar sizin için hayal kırıklığı neden eğer akp halkın bir kısmınonda başkan lık istemediğini vs.görse durum farklı olurduYa zaten Akparti den başka, sağ ya da sol farketmez, iktidara oynayan var mı?
görmezden gelen sizsiniz azıcık düşüncelerimizi,başkanlı istemediğimizi fark etseniz yine 100 de 48 lerle sonuçlanırdınız
benim görmezden geldiğim ne zamanmıs acaba?Tek parti olamıyor diye %75 görmezden gelinemez
Evet burda anlaştık. Tabiki de hayal kırıklığı. Zaten oy kullanamadığım için kendimi suçlu hissediyorum :)işte bu nedenle bu oylar sizin için hayal kırıklığı neden eğer akp halkın bir kısmınonda başkan lık istemediğini vs.görse durum farklı olurdu
bende bir kere vermiştim vermedim bir daha ama,çevremde böyle vermeyen çok var,ne bileyim başkanlık sistemi ,çözüm süreci diyeceğini,ayrıca asgari linin ve emeklinin maaşlarınada çocuğa bayram harçlığı verir gibi zam yaptı maaliye bakanı,Evet burda anlaştık. Tabiki de hayal kırıklığı. Zaten oy kullanamadığım için kendimi suçlu hissediyorum :)
Ak partinin %40 aldığını söylemek saçma savunma değil, doğru olan bir cumledir. O oyu aldı sonuçta, duymak istemeseniz de aldı. Fazla oy aldı ama her yaptığı doğru mu dedik?benim görmezden geldiğim ne zamanmıs acaba?
hangi eleştireye karsı ''ama onları toplasak yuzde75 yapar '' diyerek susturma amaclı yazdıgımı gördünüz? ya da sadece fazla oy oranı var diye ''her yaptıgı haklıdır'' savunması yaptıgımı gördünüz?
fikri olmayan bazı kişiler '' a'' desek ''ama akp yuzde40 aldı'' diye sacma bir diyaloga baslıyorlar
artık bu saçma savunmayı bırakmaları ıcın yazıldı.
mesela havaalanı yapılıyor yol yapılıyor bunun hesabını emekliye dar gelirliye kesmesin,verdikleri ücret asgari sadaka gibi bu hayat pahalılığında,zenginlere kessin vergiyi zaten yaptıklarını en çok kullanan onlarAk partinin %40 aldığını söylemek saçma savunma değil, doğru olan bir cumledir. O oyu aldı sonuçta, duymak istemeseniz de aldı. Fazla oy aldı ama her yaptığı doğru mu dedik?
Ak partinin %40 aldığını söylemek saçma savunma değil, doğru olan bir cumledir. O oyu aldı sonuçta, duymak istemeseniz de aldı. Fazla oy aldı ama her yaptığı doğru mu dedik?
aynı fikirdelerTüm yorumları okuyamadım daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Devlet bahçeli için koalisyona neden gitmiyor burnundan kıl aldırmıyor denmiş ama ben bir mhp seçmeni olarak hdp ile koalisyona gitmesini asla onaylamıyorum. Böyle bir durum olursa da verdiğim oydan pişman olurum. Ve mhp tabanı da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.
Hdp ile koalisyon zaten olmaz da, chp ile koalisyon için de hdpnin desteğine ihtiyaç varTüm yorumları okuyamadım daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Devlet bahçeli için koalisyona neden gitmiyor burnundan kıl aldırmıyor denmiş ama ben bir mhp seçmeni olarak hdp ile koalisyona gitmesini asla onaylamıyorum. Böyle bir durum olursa da verdiğim oydan pişman olurum. Ve mhp tabanı da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.
Hdp ile koalisyon zaten olmaz da, chp ile koalisyon için de hdpnin desteğine ihtiyaç var
İşte bu yüzden chp nin "%60 bu koalisyonu kurmalidir" tezi çürüyor. Çünkü % 60 diye bişey yok. Hayalî bir balon %60Hdp ile koalisyondan kastım da bu zaten. Hiç bir şekilde aynı oluşumun içinde yer almasını, birbirlerini desteklemelerini onaylamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?