Hadi gelin, hep birlikte yürüyelim!

Bende de cogu kisi engelli tartisma bile yapamiyorsun cogu kisiyle o yuzden engellemek en mantiklisi bana hakaret eden insana neyi ispatlayayim ki oyle bir mecburiyetimiz de yok
Sana katiliyrum

Bende de cogu kisi engelli tartisma bile yapamiyorsun cogu kisiyle o yuzden engellemek en mantiklisi bana hakaret eden insana neyi ispatlayayim ki oyle bir mecburiyetimiz de yok
Sana katiliyrum
siz çok hakaret ettiniz banada sizi kiblemedim allaha havale dedim,ağlatan kafeye hakaret eden yok,kendisi bilmeyerek konuştu bunuda belirtti zaten,fikir ayrıcalığı nedeni ile engel koyduğunu söyledi

Ama aşk olsun, ben gönderirken hiç tek yollamıyorum ki, yanınıza mutlaka birkaç kardeş yolluyorum evlatlarım
Siz ben o kardeşle oynamam bebeklerin hepsini o alıyor derseniz ben ne yapayım, size kardeş beğendiremiyorum
Polemik mulemik olmasın zaten yoksa hıııı cıs Yaparım hepinizi, uslu durun emi minnaklarım, ben azıcık dışarı çıkıyorum, size mama Alıp geleceğim

sadizmin ayak seslerini duyuyorum sanki

Chp ye karşı olan bir %75 var bu ülkede. Mhp ye karşı bir %84 ve hdp ye karşı %87.... demokrasiyi tersten okumayın. Seçim hangi partiyi yönetimde görmek istemiyorsunuz seçimi değil, hangi partiyi yönetimde görmek istiyorsunuz sorusunun secimidir. %60 gibi akıl dışı bir yuzdelik yok. %60 oy alan bir parti var da, ben mi bilmiyorum? ????

yüzde 87 alan parti de yok?
bizler yüzde60 tek partıdır demıyoruz.
tek partı olamıyor diye yüzde60 ın söylemleri görmezden gelinemez ve yuzde 40 aldı dıye akp elestırılemez degıldır dıyoruz.
evet seçim kimi yönetımde görmek ıstıyorsunuzu aradı.
''akpyı tek ıktıdar ıstemıyoruz'' ile sonuclandı.
ister bırıncı ıster besıncı partı olsun gerçek bu. sayıklar gibi yüzde40 ama yüzde40 demekle bu değişmiyor.

yazıları ortada okudun daldın arkadaşım,ilk okul talebesi değiliz burada,1..2..demeye,,sağda tek parti olarak akp nin oy oranı düştü nedenmi nedenine azıcık kafa yorun hiç bir parti mükemmel olamaz,yönetimdeki kötüyse aralarında iyiler olur,yada yönetimdekiler iyidir arda çürük yumurtalar olur,bütün olarak mükemmel olamaz

hep öyle olur...aynı oylama ekmelettin in lehine sonuçlansaydı tutarlı olacaktı....
o zaman "akp seçmeni sandığa gitmedi nasılsa kazanak "diye...
herkes kendini kandırsın....
Evet. Mesela ben ne cumhurbaşkanliği seçiminde ne de son genel seçimde oy kullanmadım, burda bu kadar konuşmama rağmen ikametle ilgili bir sorunum vardı

Evet, hiçbir parti mükemmel değildir. Ayrıca mhp de sağ partidir.

Ben %87 örneğini sizin bakış açınızla söyledim. Ak Parti elestirilemez demedim. Siz de sayıklar gibi %60 %60 diyorsunuz. Anladık ak parti tek başına iktidar da olmadı, buna da itirazimiz yok. Hicbiri de iktidar olmadı zaten. Ben sakin yazıyorum. Size tavsiyem, sakin olun. Çok sinirlenmek çabuk yaşlandırır... Burada sadece fikirlerimizi beyan ediyoruz

sinirli oldugumu kim söyledi?

ben hiç bir zaman sayıklamadım yüzde60 diyerek..
her söylenene karsılık yüzde40 diye açıklama yapanlara ve ne yapacagını sasıranlara karsı bir örnek verildi sadece.
bir de diğer taraftan bakmayı belki öğrenirler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…