Hadi gelin ilginç korkularımızı paylaşalım!

bende de palyalça korkusu vardır ne yazık ki ,
eskiden izlediğim bir filmden kaldı bu korku , hani böyle açılışlarda falan bile kapı önlerinde olurlar ya
gördüğüm an yolumu değiştiriyom o derece

Bende her türlü böcekten korkarım ayrıca hava kararınca korkmaya başlarım sanki evin içinde gezinen varlıklar varmış gibi gelir yanlızken uyuyamam tenha yerlerden korkarım herşeyden korkuyormuşum gibi oldu bunca şeyden sonra buna rağmen tam bir korku filmi tutkunuyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kapinin arkasinda duramam..
Filmlerden etkilenmisim herhalde sanki biri kafama sıkıcakmis gibi geliyor..
inanilmaz korkuyorum
halbuki site guvenlikli ama bilincalti iste
kimseye soylemiyorum dalga gecerler diye

kızlar bu konu tam benlik olmuş ben mistik olaylardan korkuyorum gece olduğunda hava karardığında sadece bu korkum başlıyor güneş doğduğunda hiç bir korkum kalmıyor mesela korku filmi kesinlikle izleyemiyorum kaçıyorum hemen çünkü aşırı derecede korkuyorum galiba gerçek zannediyorum orda olanları ve başıma gelir diye 1 ay etkisinden kurtulamıyorum ve bu ilerledi birine iğne olurken ya da bir yeri keisldiğinde bakamıyorum kaçıyorum ya da benm başıma gelmesinen korkuyorum bir şey olurda serum takılır diye bile korkuyorum aşırı şekilde tepki veriyorum kan aldırmam grektiğinde falan gece yattığımdada daha öznceden yarım yamalak izlediğim filmler geliyor aklıma oradaki olayları yaşarım gözümü açtığımda karşıma çıkar diye ciddi ciddi korkuyorum yani bu durum hiç geçmiyor ilerl,iyor hatta yaşım büyüdükçe

Ya ben bacakları kıl olan herşeyden korkarım.bide hastalık kapmaktan korkarm oyüzdn insanlarla tensel bi olay gerçekleştiremyrum el sıkışma falan.el öpme olayında hemen olay mahalini terk ediyorum

balkonda çamaşır asmak kesinlikle teli 3. sıra yerine 4. sıraya geçirmişler.ne zaman o gerideki çamaşırları alma mecburiyetinde kalsam ölüp ölüp diriliyorum.bi de en üst kat yani insan acır ya

Kediiiiiiiii dışara kedi görsem 5 metre yakınından öldürseler geçemem anca kedi gidecekte öyle yada birisi kediyi korkutacak ayyyyyyy huylandıımmm:18:

Yolda yürürken düşüp kaldırım taşlarını dişlemek, önceden gözlük takarken merdivenlerden düşüp gözlüklerim kırılıpta gözlerime camlar girmesi, asansörde kalıp havasızlıktan ölmek kaldığım için daha korkunç geliyor daha bir sürü var tuhaf korkularım

kusmaktan çok korkarımm burnumun kanamasından bide kusunca yada burnum kanayınca çok ağlarım. bide yaşlanmaktan çok korkuyorum. yalnız kalmaktan bide ama evde yalnız kalmak gibi değil dünyada hiç kimsemin olmamasından.
hee bide bulaşık yıkadıktan sonra lavaboda kalan suyun içindeki kırıntılardan korkuyorum dokunamıyorum sanki elie canlı bişey gelecekmiş gibi hissediyorum.. denizde yosundan korkarım bide

Bende de tripofobi de denilen türkçeye delikkorkusu olarak geçmiş bişi var, tam fobi diyemem aslında ama böyle sıralı delik görüntüleri falan çok iğrendiriyor. Eeeeeskiden maillerde dolaşan bir haber vardı bir kadının sutyenindeki sinek larvaları nedeni ile göğsü pörsüyip delik deşik olduğunu anlatıyordu hani, fake haber. O zaman başladı, hala gıcık oluyorum sıralı oyuklara

Aaa bu korku bende de var ama bi adının olduğunu bilmiyordum sakın saç ektiren birine bakmayın yeni ekilmis haline benim abim yaptırmıştı yemin ederim geceleri uyku uyuyamadım onunla konuşurken yüzüne bakmadım evde bir araya gelmemeye çalıştım çok kötü bi duygu delikler iyyy bide geçen haşlama yaptım kemiğin eklem yeri bi ayrıldı delikleeeer bayılacaktim inanılmaz kötü bi duygu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…