Benim moralim cok bozuk okudum sadece yazilanlari sonrada ciktim
evet transfer gününden beri kasılmalar oluyo
bugünde adet sancım başladı
ama kötü düşünmeyecem
perşembeye daha çok var
sakin olmama lazım
ama kötü düşünmeyecem
perşembeye daha çok var
sakin olmama lazım
herkese günaydın
sabahın köründe uyandım yine uuuffssss
ama kötü düşünmeyecem
perşembeye daha çok var
sakin olmama lazım
Neoldu rümüş moralin neden yok
Bende uyandim ama yataktayim halen.prensesin tepukledimi seni
ne topiği internete girmeme izin vermiyodu
bugün okula gittide bende rahatça geldim yanınıza
Gunaydin kikim nasilsin
günaydın tatlım...yarın kontrolüm var çarsamba nasipse doğum olacak.persembe de senin güzel haberlerin gelecek inşallahhh
aynen öylee.8de basladık depinmeyekalktım kahvaltımı yaptım bende.simdi sakinleşti karnı doyunca
drın drın heyecan doruktahadi çarşamba büyük gün hem sana hem bana
canım belirtilere takılma hep diyoruz adet ve bebiş belirtileri aynı diye , hadi bakalım hayırlısıyla göbüşün dolmuştur inşallah
Aferin kız sakinliğe devamkasılma dediğin nasıl bişi:26:malum Türkçe de. Bazen zorlanıyorum ki ki
Dun yesim kendinden gelen parcayi facede konusma grubuna eklemis bende girunce cok kotu oldum su an bile gozlerim dolu.o resimi gorunce pek bi tepki veremdim bebegimi dusundum ama aksam panik atak gecirdim.halen kafam bi dunya
Burda saat 9 güne negatif uyandım yaa niye bilmem
Sen nasılsın dün yoktun :26:nerdeydin
Dun yesim kendinden gelen parcayi facede konusma grubuna eklemis bende girunce cok kotu oldum su an bile gozlerim dolu.o resimi gorunce pek bi tepki veremdim bebegimi dusundum ama aksam panik atak gecirdim.halen kafam bi dunya
kociş 1 haftadır taktı salı gününe.salı günü gelicekmi simdi kızımız vs diyip duruyor yanlıslıkla söylüyor ama korku bastı yarın kontrolden hayırlısıyla gelsem.
kendimi iyi hissedince telden girerim nete.sizin güzel haberleri öğrenmem lazımmm
canım ben kan testine giderken adet sancısından kıvranarak gittim.bir gün öncesi ve o sabah kan pıhtıları gelmişti benden..
Dun aksam topikye okuduklarindan kaynakli bi negatiflik olabilir.eltime gittim aksam da geldiydim ama rahatsizlaninca.ugrayaamdim
Ay hiç sorma bendede panik atak var ilaçları bi alıyorum bi bırakıyorum ya hamiş olursam diye uff iyice dengesizleştim he ,orkide doktorumada soracam hep unutuyorum
inşallah bi umutluyum diyorumki kesin benimle bebişim
daha sonrada ya sonuç negatifse diyorum
neyse hayırlısı bakalım
korkunun ecele faydası yok perşembe yüzleşecez herşeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?