hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet transfer gününden beri kasılmalar oluyo
bugünde adet sancım başladı
ama kötü düşünmeyecem
perşembeye daha çok var
sakin olmama lazım

canım ben kan testine giderken adet sancısından kıvranarak gittim.bir gün öncesi ve o sabah kan pıhtıları gelmişti benden..

herkese günaydın
sabahın köründe uyandım yine uuuffssss

drın drın heyecan dorukta hadi çarşamba büyük gün hem sana hem bana
evet transfer gününden beri kasılmalar oluyo
bugünde adet sancım başladı
ama kötü düşünmeyecem
perşembeye daha çok var
sakin olmama lazım

canım belirtilere takılma hep diyoruz adet ve bebiş belirtileri aynı diye , hadi bakalım hayırlısıyla göbüşün dolmuştur inşallah

günaydın tatlım...yarın kontrolüm var çarsamba nasipse doğum olacak.persembe de senin güzel haberlerin gelecek inşallahhh

inşallah bi umutluyum diyorumki kesin benimle bebişim
daha sonrada ya sonuç negatifse diyorum
neyse hayırlısı bakalım
korkunun ecele faydası yok perşembe yüzleşecez herşeyle

kociş 1 haftadır taktı salı gününe.salı günü gelicekmi simdi kızımız vs diyip duruyor yanlıslıkla söylüyor ama korku bastı yarın kontrolden hayırlısıyla gelsem.
kendimi iyi hissedince telden girerim nete.sizin güzel haberleri öğrenmem lazımmm

Dun yesim kendinden gelen parcayi facede konusma grubuna eklemis bende girunce cok kotu oldum su an bile gozlerim dolu.o resimi gorunce pek bi tepki veremdim bebegimi dusundum ama aksam panik atak gecirdim.halen kafam bi dunya

burda da eklemişti yorum bile yapamadım çok kötü oldum
geçmiş olsun canım benim...

Dun yesim kendinden gelen parcayi facede konusma grubuna eklemis bende girunce cok kotu oldum su an bile gozlerim dolu.o resimi gorunce pek bi tepki veremdim bebegimi dusundum ama aksam panik atak gecirdim.halen kafam bi dunya

Ay hiç sorma bendede panik atak var ilaçları bi alıyorum bi bırakıyorum ya hamiş olursam diye uff iyice dengesizleştim he ,orkide doktorumada soracam hep unutuyorum

Uzgunum sekerim. Ama bi aksilik olmazsa senden ilk jaberleri ben vericeeeeeemmmmmm

canım ben kan testine giderken adet sancısından kıvranarak gittim.bir gün öncesi ve o sabah kan pıhtıları gelmişti benden..

bende kanama olmasınnnn ben heralde kendimi kaybederim
zaten kabızlık sorunun aşamadım bir türlü
ne yediysem kabızım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…