hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar yardım lütfen...bugun Dr.a gittim 5+4 haftalık gebeyim sat:31 ocak. bhcg: 5000 çıktı. karından usg bakıldı kese oluşmus vaginal bakmak istiyorum dedi baktı evet kese var fakat embriyo oluşmamış niye oluşmamış dedi bütün moralim altüst oldu. sonrada 5+4 den daha küçük 5+2 hatta 5 haftalık falan daha küçük dedi.2 hafta beklemek lazım dedi.dedide dedi yani.benim ilk gebeliğim düşük oldu 8 haftada kalp atımı yoktu, anlayacağınız çok korkuyorum bugunde moralim bozuldu,yardım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...

canım zaten haftana göre keseye baktığı dönem, sen stres etme ilk başlarda geri veya ileri olabiliyo bebekler değerinde zaten karından bakma için anca görünür 5000-6000 lerde, sen içini ferah tut 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacaksın bebeğinin

slm kizlarrr nasilsinizz beim de yesalp aklimdan cikmadi bir turlu gecmis geldi gozumun onunee cok zor gunlerdi insallh iyidir ooo heber yok sanirsam...
haftaya kontrolum var benim de yaa icimi cok korku sardi benim kizlar yaaa iyidir insalllh bebegim...

tatlim benim de 5 haftalikken kesemin ici bostu sikinti etme sen 6+3te gordum hem de kalp atislariyla birlikte merak etme gorursun sende...

birde sen başlama saçmalamaya ben zaten dünden beri saçmalıyorum ......................

Bol bol dua edio bekliycen guzelim.her gebelik ayni degildir.bazen geri bazen,ileri olabiliyo mesela benimki 2 hafta geriden geliyo.sat a gore hesaplanmd.sen yuregini ferah tut agir isler yapma.ben yerinde olaydim bi dahakine baska doktora giderdim.

Son düzenleme:
Bol bol dua edio bekliycen guzelim.her gebelik ayni degildir.bazen geri bazen,ileri olabiliyo mesela benimki 2 hafta geriden geliyo.sat a gore hesaplanmd.sen yuregini ferah tut agir isler yapma.ben yerinde olaydim bi dahakine baska doktora giderdim.

sağol canım.acaba cuma günü başka bir Dr.a gitsem.yine usg yapılacak karından yada bugunkü gibi tekrar vaginal bakılacak.. acaba erkenmi gitmiş olurum usg lerinde zararlı olmasından korkuyorum buseferde.

selam canlarim nasilsiniz.cok ozledim sizi.ama bu aralar cok mesgulum tasinma isi falan.hemde kizim cok hasta.bogazi sismis ates,doktora goturecem bu gun inshallah.benimde bogazim agriyor.eshim iyi sukur.bide benim kuzenim dogum yapmis.bdt si benden 10 gun ondeydi cok sevindim.ben ne zaman dogurucam acaba:26::26::26:

herkese günaydın
sabahın köründe uyandım yine uuuffssss
heyecandan dimi kız gelsin şu çarşamba yoksa hepimiz doğuracaz burda
Benim moralim cok bozuk okudum sadece yazilanlari sonrada ciktim
kıyamam sana yaaa hamişlik seni duygusallaştırmış, fotodan ben de çok etkilendim ama inşallah yanılıyoruzdur, yesalp ne zaman gelecek:44::44::44:
Aferin kız sakinliğe devamkasılma dediğin nasıl bişi:26:malum Türkçe de. Bazen zorlanıyorumki ki
kiki sataşmaya gelince hiç zorlanmıyon amaa
kızlarr aşılama için gidiorumm bnm için dua edermisinizz

etmez miiyiz canım benim,inşallah diğer yumurtan da büyümüştür.

Kızlaaar ben geldimm çatlatma iğnemi oldum koldan yumoşlarım küçük ama 1 tanesi büyük 17mm dedi doktorum yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi inşallah olacak heyecan dorukta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…