kızlarr aşılama için gidiorumm bnm için dua edermisinizz[/
Dualarım seninle aşkım benimbugün tekrar yumoş lara bakar herhalde işlem başlamadan dimi??bence diğer yumoşta olgunlaşmıştır
Kızlar yardım lütfen...bugun Dr.a gittim 5+4 haftalık gebeyim sat:31 ocak. bhcg: 5000 çıktı. karından usg bakıldı kese oluşmus vaginal bakmak istiyorum dedi baktı evet kese var fakat embriyo oluşmamış niye oluşmamış dedi bütün moralim altüst oldu. sonrada 5+4 den daha küçük 5+2 hatta 5 haftalık falan daha küçük dedi.2 hafta beklemek lazım dedi.dedide dedi yani.benim ilk gebeliğim düşük oldu 8 haftada kalp atımı yoktu, anlayacağınız çok korkuyorum bugunde moralim bozuldu,yardım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
Kızlar yardım lütfen...bugun Dr.a gittim 5+4 haftalık gebeyim sat:31 ocak. bhcg: 5000 çıktı. karından usg bakıldı kese oluşmus vaginal bakmak istiyorum dedi baktı evet kese var fakat embriyo oluşmamış niye oluşmamış dedi bütün moralim altüst oldu. sonrada 5+4 den daha küçük 5+2 hatta 5 haftalık falan daha küçük dedi.2 hafta beklemek lazım dedi.dedide dedi yani.benim ilk gebeliğim düşük oldu 8 haftada kalp atımı yoktu, anlayacağınız çok korkuyorum bugunde moralim bozuldu,yardım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
kızlarr aşılama için gidiorumm bnm için dua edermisinizz
slm kizlarrr nasilsinizz beim de yesalp aklimdan cikmadi bir turlu gecmis geldi gozumun onunee cok zor gunlerdi insallh iyidir ooo heber yok sanirsam...
haftaya kontrolum var benim de yaa icimi cok korku sardi benim kizlar yaaa iyidir insalllh bebegim...
slm kizlarrr nasilsinizz beim de yesalp aklimdan cikmadi bir turlu gecmis geldi gozumun onunee cok zor gunlerdi insallh iyidir ooo heber yok sanirsam...
haftaya kontrolum var benim de yaa icimi cok korku sardi benim kizlar yaaa iyidir insalllh bebegim...
Bol bol dua edio bekliycen guzelim.her gebelik ayni degildir.bazen geri bazen,ileri olabiliyo mesela benimki 2 hafta geriden geliyo.sat a gore hesaplanmd.sen yuregini ferah tut agir isler yapma.ben yerinde olaydim bi dahakine baska doktora giderdim.
sağol canım.acaba cuma günü başka bir Dr.a gitsem.yine usg yapılacak karından yada bugunkü gibi tekrar vaginal bakılacak.. acaba erkenmi gitmiş olurum usg lerinde zararlı olmasından korkuyorum buseferde.
ben yurtdışındayım özele gidiyorum.evet beklemek zor olacak ama tevekkülden başka çare yok..
heyecandan dimiherkese günaydın
sabahın köründe uyandım yine uuuffssss
kıyamam sana yaaa hamişlik seni duygusallaştırmış, fotodan ben de çok etkilendim ama inşallah yanılıyoruzdur, yesalp ne zaman gelecek:44::44::44:Benim moralim cok bozuk okudum sadece yazilanlari sonrada ciktim
kiki sataşmaya gelince hiç zorlanmıyon amaaAferin kız sakinliğe devamkasılma dediğin nasıl bişi:26:malum Türkçe de. Bazen zorlanıyorum ki ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?