hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

asılamadan sonra da hemen kalkma haa 1 saat yatmaya çalıs hiç kıpırdamadan.sonrasında da yavas hareketler yap.evde sürekli yatma yarım saat felan yatıp 5 10 dk evin içinde dolaş kan dolasımın sağlansın.dualarım hep sizlerle canım benim

iyi olmaya çalısıyorum.tansiyonum çıktı yine yaa biraz çekirdek yemiştim hemen 15 i gördüm yine:26::26:
doğum çarsamba günü nasipse..salı netleşecek kontrole gidicem de..
ayyy canimm benim cok az kalmis bebegine kavusmana hadi hayirlisi olsun insalllhhh...dikkat et tatlim kendinee....
Yanımda okuyo deyınce ayıp olmasın dedikhal hatır sorduk

iyi demissin kikimtabi ayip olmasinnn...

yaptım bi hata farkındayım sonra da üç buçuk atıyom tabi korkudan:18::18::18: hayırlısı bakalım....

iyi olmaya çalısıyorum.tansiyonum çıktı yine yaa biraz çekirdek yemiştim hemen 15 i gördüm yine:26::26:
doğum çarsamba günü nasipse..salı netleşecek kontrole gidicem de..
kıızz doguma az kalmıss anaamm bebıs gelıohanı derler ya allah bı avazda kurtarsın dieama senınkı sezeryan sanırım avaz mavaz olmycak dmi
aaa neden kıpırdamamak lazımki?ben dıodum soyle caktırmadan bı silkelensemmi

ayyy canimm benim cok az kalmis bebegine kavusmana hadi hayirlisi olsun insalllhhh...dikkat et tatlim kendinee....

iyi demissin kikimtabi ayip olmasinnn...

darısı basına inşallahh
az kaldı tatlım yaa iyice stres oldum anlatamam...bir de dün göğsümün ucunda kenardan bi parça koptu içten hafif kan gördüm bayılacaktım çok fena oldum.göğüs ucu kremi almıstım ondan sürüyorum bende.bi parça daha kopacak gibi nasıl emziricem ben yaa..içim çok kötü oluyo benimmm:26::26::26:

amin canim insalllhhhhh....
gogusunun ucundan parcami koptucanim benim duzene girersin emzirirsin merak etme sen dusunme simdik bunlarii...

avaz olmayacak ama yine de tırsıyorum işte...
bana hep öyle demişlerdi kıpırdamadan yat diye.silkelenmek aklıma gelmedi bu aralar moda oldu unuttum onu ben

O kremi doğuma 1hafta 10gün kala başlıyorsun normalde ,canım ,benım ablamda bugünlerde doğumu bekliyor ,sanırım Çarşamba yada Perşembe, günü dolmuş olacak oda sürüyor o kremden ,bebiş emdiğinde çok acır değilse ,kendimdende biliyorum bana kremden felan kimse söz etmemişti ,çok sonradan eczaneden eşime verdiler,cahilik işte ozamanlarçok canım yanıyordu ilk emdiği 4-5dk,emerken çok kuvvetliler o konuda sen aksatma kremi ,

Son düzenleme:
kendi doktoruma gitcem canım sabah acile gitmek istemedim
gelen parçayı görsen sende öyle düşünürdün resim nasıl ekleniyo bilmiyorum ekleyecektim aslında göstermek için size
canım çok üzüldüm ya inşallah düşük değildir yaşadıgın...düşükte dayanılmayacak şekilde agrı oluyomuş...
Nasılsın abicim iyimisin ?kikiki
sen çok yaşa emi güldürdün beni gece gece...
ii geceler sekerımm bende kacıomdua etmeyı unutmayın bana kızlarrr
dualarımız seninle tatlım..yarın bebişini koydur gel karnına sonrada hoop 9 ay tatlı heyecanlar yaşa...

unuttun topiği bakıyorum daa ihmal etme burayı
maşallah yumoşlarınaa kuzucukların seni bekliyor desenee hadi hayırlısı canım bu ay patlatın güzel haberleriii
kuzuuuuuuuummm valla ya ben buraya girmeyi unutuyom ahahaha kuzucuk-LAR dedin Allah mı söletti canikom inşallah :) 1 tane olsun yeterki olsuuun artık.. inşşaaalllah güzel hberleri verebiliriz.. Dualarını eksik etme hele doğumda :)

ayyy ne guzellll esımın yanımda olmasını bende cok ısterım yaa ınsallah olurda onuda dogun zamanı dusunurumepıdural normal kolay dıolar sencede oylemı? tehlıkesı var dıe duymustum ben:26:

epidural normal doğum mu sezeryan mı anlamadım yaso ?

olmazz

Canım seni hatırlıyamadım ben eşimde hareketlilik sıkıntısı vardı ilaç kullandı bir ay o ay hamileyim
senin bebeğine ölürüz kızaaam hamileliğini de yiriiiiz
ben de kaçayım o zaman.iyi geceler herkesee
nere gittiiniz yaaaaaaa

bende yarın tekrar hastaneye gidicem kızlar bakalım kaç mm oldu yumurtacıklarım inşallah 20 mm ulaşmıştırr. çatlatma iğneside vuracakmıs inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin

günaydın kızlar.................

bende yarın tekrar hastaneye gidicem kızlar bakalım kaç mm oldu yumurtacıklarım inşallah 20 mm ulaşmıştırr. çatlatma iğneside vuracakmıs inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin

hadi hakkında hayırlısı bende yiycem senin bebişini hamm diye , yaza göbüş tokuşturcaz senle rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…