saol tatlımmm oglene dgru olcak aşılamam muhtemelen cnm esımden spermlerı bı temin edeyim de gerisi kolayyaklasıom dimi yaaaa gelsın artık oda off gına geldii dua et kız bnm ıcınn hamıslerın duası kabul olurmuş
ayyy canimm benim cok az kalmis bebegine kavusmana hadi hayirlisi olsun insalllhhh...dikkat et tatlim kendinee....iyi olmaya çalısıyorum.tansiyonum çıktı yine yaa biraz çekirdek yemiştim hemen 15 i gördüm yine:26::26:
doğum çarsamba günü nasipse..salı netleşecek kontrole gidicem de..
Yanımda okuyo deyınce ayıp olmasın dedikhal hatır sorduk
Bak bak bide yine diyoyeme kız çekirdek falan yerleşceği kadar yerleşmiş okadarda değil yani kiki şunun şurasında çarşambaya ne kaldıki( şabanın dediği gibi) sonra yersin hadi hayırlısı deryam sağlıkla gelsin inşallah
kıızz doguma az kalmıss anaamm bebıs gelıoiyi olmaya çalısıyorum.tansiyonum çıktı yine yaa biraz çekirdek yemiştim hemen 15 i gördüm yine:26::26:
doğum çarsamba günü nasipse..salı netleşecek kontrole gidicem de..
aaa neden kıpırdamamak lazımki?ben dıodum soyle caktırmadan bı silkelensemmiasılamadan sonra da hemen kalkma haa 1 saat yatmaya çalıs hiç kıpırdamadan.sonrasında da yavas hareketler yap.evde sürekli yatma yarım saat felan yatıp 5 10 dk evin içinde dolaş kan dolasımın sağlansın.dualarım hep sizlerle canım benim
ayyy canimm benim cok az kalmis bebegine kavusmana hadi hayirlisi olsun insalllhhh...dikkat et tatlim kendinee....
iyi demissin kikimtabi ayip olmasinnn...
darısı basına inşallahh
az kaldı tatlım yaa iyice stres oldum anlatamam...bir de dün göğsümün ucunda kenardan bi parça koptu içten hafif kan gördüm bayılacaktım çok fena oldum.göğüs ucu kremi almıstım ondan sürüyorum bende.bi parça daha kopacak gibi nasıl emziricem ben yaa..içim çok kötü oluyo benimmm:26::26::26:
kıızz doguma az kalmıss anaamm bebıs gelıohanı derler ya allah bı avazda kurtarsın die ama senınkı sezeryan sanırım avaz mavaz olmycak dmi
aaa neden kıpırdamamak lazımki?ben dıodum soyle caktırmadan bı silkelensemmi
darısı basına inşallahh
az kaldı tatlım yaa iyice stres oldum anlatamam...bir de dün göğsümün ucunda kenardan bi parça koptu içten hafif kan gördüm bayılacaktım çok fena oldum.göğüs ucu kremi almıstım ondan sürüyorum bende.bi parça daha kopacak gibi nasıl emziricem ben yaa..içim çok kötü oluyo benimmm:26::26::26:
modaya uymak lazım dimiavaz olmayacak ama yine de tırsıyorum işte...
bana hep öyle demişlerdi kıpırdamadan yat diye.silkelenmek aklıma gelmedi bu aralar moda oldu unuttum onu ben
ii geceler balımmmcok uykum geldi ben kactim kizlar herkese iyi geceler....
amin canim insalllhhhhh....
gogusunun ucundan parcami koptucanim benim duzene girersin emzirirsin merak etme sen dusunme simdik bunlarii...
cok uykum geldi ben kactim kizlar herkese iyi geceler....
ii geceler sekerımm bende kacıomİyigecelerrbende kaçtım kızlar sonra uğrarım yine
ii geceler sekerımm bende kacıomdua etmeyı unutmayın bana kızlarrr
canım çok üzüldüm ya inşallah düşük değildir yaşadıgın...düşükte dayanılmayacak şekilde agrı oluyomuş...kendi doktoruma gitcem canım sabah acile gitmek istemedim
gelen parçayı görsen sende öyle düşünürdün resim nasıl ekleniyo bilmiyorum ekleyecektim aslında göstermek için size
Nasılsın abicim iyimisin ?kikiki
dualarımız seninle tatlım..yarın bebişini koydur gel karnına sonrada hoop 9 ay tatlı heyecanlar yaşa...ii geceler sekerımm bende kacıomdua etmeyı unutmayın bana kızlarrr
kuzuuuuuuuummm valla ya ben buraya girmeyi unutuyomunuttun topiği bakıyorum daa ihmal etme burayı
maşallah yumoşlarınaa kuzucukların seni bekliyor deseneehadi hayırlısı canım bu ay patlatın güzel haberleriii
ayyy ne guzellll esımın yanımda olmasını bende cok ısterım yaa ınsallah olurda onuda dogun zamanı dusunurumepıdural normal kolay dıolar sencede oylemı? tehlıkesı var dıe duymustum ben:26:
olmazznasılsınız kızlar napıyosunuz?
ben çok kötüyüm
bebeğimi kaybettim büyük ihtimalle
dün akşam kanama başladı acile gitttik betda düşme yoktu artış vardı amaa kanama devam etti ve bu sabahda bi parça geldi çok farklıydı o yüzden benm hamişliğim kısa sürdü
Rabbim tüm hamiş arkadaşlarımızı ve bebişlerini korusun inşallah
senin bebeğine ölürüz kızaaam hamileliğini de yiriiiizCanım seni hatırlıyamadım beneşimde hareketlilik sıkıntısı vardı ilaç kullandı bir ay o ay hamileyim
nere gittiiniz yaaaaaaaben de kaçayım o zaman.iyi geceler herkesee
bende yarın tekrar hastaneye gidicem kızlar bakalım kaç mm oldu yumurtacıklarım inşallah 20 mm ulaşmıştırr. çatlatma iğneside vuracakmıs inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?