isimsizmi guzelmisben REYYAN ismini begendim kocisde beyendi.bide LEYLA ismini cok begeniyorum.ama esimin dayisinin kizinin ve benim arkadasimin ismi. ESMANUR isminide begeniyorduk nolduysa vazgecdik.sence hangisi iyi
ben gene afalalmaya başladım kactmben
reyyan ismi bence de guzel...sen yine de erkek ismini de hazir et...isimsiz kalmasin bizimki gibiama su olabilir reyyan derken surekli reyhan derler cocuk sinir olur...isimleri oyle yanlis telafuz edenlere cok sinir olurum ben...esmanur da cok guzell bence canim.esinle siz hangisini derseniz icinize hangisi siniyorsa canim...bence bu ikisi de cok guzelll....
gözün aydınkizlar ben bugun doktora gittim cinsiyetimizi ogrendik doktor pipisi var dedioglumuz olacakmis...hersey yolundaymis.
kalcam cok tutuluyor dedim kotu oluyor dedim normak dedi yapacak birsey yok dedi
rabbim isteyan herkese nasip etsin insallahh.AMIN.....
Bercem üzüldüm gercekten. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dualarim seninle.
Yaşamım senin adina da çok sevindim. Ne güzel paşa geliyor
Bana gelince kirmizilardan haber yok. Haftaya olmadı test yaptiracagim:44:
Hayalim acaba hamile misin kiz cook icimden geliyor
Cemrem sac rengine biraz bakir rengi katsan mi acaba:44:
canim benim icin hangisine sicaksa...gercekten cok zormus yaaa biz de iilk bu aksam baktik esimle her isme bir kup takiyoruz nasil olacak bilmemyien kafm karistiesmanuru begeniyroz.reyyan cok cok karisir gibi.off ne zormus. erkek ismi aramadim.2 gun once karar verdik ABDULLAH koyacaz,kismetse.
gözün aydın
tesekkur ederim tatlimmm.....
gözün aydın canım öğrenmişsiniz cinsiyeti...oğluş geliyo ne güzel...
sagol hayatim.darisi basiniza hadi bakalim
inşallah irem:18::18:valla kırmızıları çağırmıyorum da hayal kırıklığından korkuyorumbir dünya mesaj yazdım bilgisayar son anda dondu yawww
şimdi yenidennn
bercestem tatlım hayırlısı olsun hakkında, o bebiş o kadar güzel bir zamanda gelecek ki iyiki şimdi gelmişin annesinin kuzusu diycen inşallah tez zamanda gelecek hemde
yaşamım yer o şehzadeyi deyzesiii , pipili şehzademizzz
cemrem yeni ay yeni umudun olsun tatlım herifte temam oldu gelsin küççükk cemroşlarrr
nazlıma gacısı ürkek ceylan numaraları çekiyon, kız ben senin ne fettan olduğunu bilmem mi şimdi maceralarını anlattırmabu ara ne tembelsin sen bebiş kapıya dayanmış sen anla kapıyı hala çanta hazırlaycak yosmaa
orkidem çağırma şu kırmızıları sen pazartesi bize halay havası yaşatcan rabbimin izniyleee
inşallah irem:18::18:valla kırmızıları çağırmıyorum da hayal kırıklığından korkuyorum
bir dünya mesaj yazdım bilgisayar son anda dondu yawww
şimdi yenidennn
bercestem tatlım hayırlısı olsun hakkında, o bebiş o kadar güzel bir zamanda gelecek ki iyiki şimdi gelmişin annesinin kuzusu diycen inşallah tez zamanda gelecek hemde
yaşamım yer o şehzadeyi deyzesiii , pipili şehzademizzz
cemrem yeni ay yeni umudun olsun tatlım herifte temam oldu gelsin küççükk cemroşlarrr
nazlıma gacısı ürkek ceylan numaraları çekiyon, kız ben senin ne fettan olduğunu bilmem mi şimdi maceralarını anlattırmabu ara ne tembelsin sen bebiş kapıya dayanmış sen anla kapıyı hala çanta hazırlaycak yosmaa
orkidem çağırma şu kırmızıları sen pazartesi bize halay havası yaşatcan rabbimin izniyleee
canim benim insalllh hayal kirikligi yasamazsin da iremimin dedigi gibi surada bir guzel halay cekeriz.icini ferah tut sen tatlim bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin insallh.
bercem inşallah öyledir ama benim pek umudum yok. Allah'tan ümit kesilmez tabi. kız sen ben bi de hayalim birlikte hamile kalacağızgüzel yavrularımız gelecekler bir gün inşallah
ben bu işi yaza kadar askıya aldım canım
biraz yaşadıklarımı unutup hadi tekrar diyene kadar
ama uzun tutmam yaza kadar beklemeyi düşünüyorum
kız bu gidişle ben de yaza kalırımadet olamıyorum olunca bir de doğum kontrol hapı kullanacam. ooo haziran olacak, ilk açtığımız topiğe geri döneriz o zaman
sabah okudum ama yazamadım yaşamım
ne güzel paşamız geliyooo
Allahım varya size sevinmek üzüntümü azaltıyo
Allahım gönlüne göre versin
canimsin.....
insalllahhh kisa surede gelecek canim.gobusune konacak hemde hic ummadigin anda buna inaniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?