hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

isimsizmi guzelmisben REYYAN ismini begendim kocisde beyendi.bide LEYLA ismini cok begeniyorum.ama esimin dayisinin kizinin ve benim arkadasimin ismi.ESMANUR isminide begeniyorduk nolduysa vazgecdik.sence hangisi iyi

reyyan ismi bence de guzel...sen yine de erkek ismini de hazir et...isimsiz kalmasin bizimki gibiama su olabilir reyyan derken surekli reyhan derler cocuk sinir olur...isimleri oyle yanlis telafuz edenlere cok sinir olurum ben...esmanur da cok guzell bence canim.esinle siz hangisini derseniz icinize hangisi siniyorsa canim...bence bu ikisi de cok guzelll....

yien kafm karistiesmanuru begeniyroz.reyyan cok cok karisir gibi.off ne zormus.erkek ismi aramadim.2 gun once karar verdik ABDULLAH koyacaz,kismetse.

gözün aydın

yaa karar veremedim bakıra yakın bir renk ben de istiyorum ama biraz kahve biraz kızıl da olsun istiyorum ne dedim ben şimdi:44::44::44:

üzülme tatlım..hayırlısı böyleymiş...hayırlı olanı iste hep rabbimden...

yien kafm karistiesmanuru begeniyroz.reyyan cok cok karisir gibi.off ne zormus.erkek ismi aramadim.2 gun once karar verdik ABDULLAH koyacaz,kismetse.
canim benim icin hangisine sicaksa...gercekten cok zormus yaaa biz de iilk bu aksam baktik esimle her isme bir kup takiyoruz nasil olacak bilmem(

bir dünya mesaj yazdım bilgisayar son anda dondu yawww

şimdi yenidennn

bercestem tatlım hayırlısı olsun hakkında, o bebiş o kadar güzel bir zamanda gelecek ki iyiki şimdi gelmişin annesinin kuzusu diycen inşallah tez zamanda gelecek hemde

yaşamım yer o şehzadeyi deyzesiii , pipili şehzademizzz

cemrem yeni ay yeni umudun olsun tatlım herifte temam oldu gelsin küççükk cemroşlarrr

nazlıma gacısı ürkek ceylan numaraları çekiyon, kız ben senin ne fettan olduğunu bilmem mi şimdi maceralarını anlattırma bu ara ne tembelsin sen bebiş kapıya dayanmış sen anla kapıyı hala çanta hazırlaycak yosmaa

orkidem çağırma şu kırmızıları sen pazartesi bize halay havası yaşatcan rabbimin izniyleee

inşallah irem:18::18:valla kırmızıları çağırmıyorum da hayal kırıklığından korkuyorum

inşallah irem:18::18:valla kırmızıları çağırmıyorum da hayal kırıklığından korkuyorum

canim benim insalllh hayal kirikligi yasamazsin da iremimin dedigi gibi surada bir guzel halay cekeriz.icini ferah tut sen tatlim bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin insallh.

canımsın inşallah dediğin gibi olur
çok bekletmesin artık bizi
orkidemmm inşallahh gelmiştir bebişimizzz tüpe gitmeye gerek kalmadan

bercem inşallah öyledir ama benim pek umudum yok. Allah'tan ümit kesilmez tabi. kız sen ben bi de hayalim birlikte hamile kalacağızgüzel yavrularımız gelecekler bir gün inşallah

canim benim insalllh hayal kirikligi yasamazsin da iremimin dedigi gibi surada bir guzel halay cekeriz.icini ferah tut sen tatlim bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin insallh.

sabah okudum ama yazamadım yaşamım
ne güzel paşamız geliyooo
Allahım varya size sevinmek üzüntümü azaltıyo
Allahım gönlüne göre versin

bercem inşallah öyledir ama benim pek umudum yok. Allah'tan ümit kesilmez tabi. kız sen ben bi de hayalim birlikte hamile kalacağızgüzel yavrularımız gelecekler bir gün inşallah

ben bu işi yaza kadar askıya aldım canım
biraz yaşadıklarımı unutup hadi tekrar diyene kadar
ama uzun tutmam yaza kadar beklemeyi düşünüyorum
siz beni beklemeyin hemen hamiş kalın inşallahh

Son düzenleme:
ben bu işi yaza kadar askıya aldım canım
biraz yaşadıklarımı unutup hadi tekrar diyene kadar
ama uzun tutmam yaza kadar beklemeyi düşünüyorum

kız bu gidişle ben de yaza kalırım adet olamıyorum olunca bir de doğum kontrol hapı kullanacam. ooo haziran olacak, ilk açtığımız topiğe geri döneriz o zaman

kız bu gidişle ben de yaza kalırım adet olamıyorum olunca bir de doğum kontrol hapı kullanacam. ooo haziran olacak, ilk açtığımız topiğe geri döneriz o zaman

gerçekten haziranda güle oynaya hamiş kalırız işte
ayy hiç aklıma gelmemişti

sabah okudum ama yazamadım yaşamım
ne güzel paşamız geliyooo
Allahım varya size sevinmek üzüntümü azaltıyo
Allahım gönlüne göre versin

canimsin.....
insalllahhh kisa surede gelecek canim.gobusune konacak hemde hic ummadigin anda buna inaniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…