tirsdimmmmm:18::18::18::18::18::18::18:
ben buldum turuncu renk yaptır değişik olur
kızım kızılın üstüne yapılmış sarıya turuncu denmez b...k rengi denir
dur kısss sen niye tırsıyonkiki işte nolcak kiki adın yetti korkutmaya bide gelsen ne olur
merhabalaarrrr beenn geelllldiiimmm
çok özledim sizleriii
çok özledim sizleriii
hosgeldin taze anne.nasilsin bebis nasil
hosbuldummm..iyi olmaya çalısıyoruz.biraz sıkıntılı günler yasıyoruz bu aralar.sütüm gelmedi mama verdik sarılık olduk ptesi testi tekrarlıcaz ilerlerse hastane yolları görünecek...
bişey olmaz sıkma canını karşı komşumunda olduydu 1 haftaya normal düzeylerine geldiydi testleri ..
selamlar ben geldim değerim düşmüş 4.65 olmuş
hayırlısı buymuş kızlar
bunu da yaşayıp sineye çekmek varmış
biraz toparlanayım tekrar gelirim
çok özledim sizleriii
bende sakin urkek kiz numaralari yapiyim dedim azcuk
çok özledim sizleriii
kizlar ben bugun doktora gittim cinsiyetimizi ogrendik doktor pipisi var dedioglumuz olacakmis...hersey yolundaymis.
kalcam cok tutuluyor dedim kotu oluyor dedim normak dedi yapacak birsey yok dedi
rabbim isteyan herkese nasip etsin insallahh.AMIN.....
ben kaçayım kızlar görüşürüz yine
hosbuldummm..iyi olmaya çalısıyoruz.biraz sıkıntılı günler yasıyoruz bu aralar.sütüm gelmedi mama verdik sarılık olduk ptesi testi tekrarlıcaz ilerlerse hastane yolları görünecek...
gözünaydın şekerim.paşamız geliyorr desene.o kalca tutulması bendede vardı demekki doktora söylememe gerek yokdünde ben gittim doktora dedim halsizlik falan oluyr dedim hamilesin dedi
evet pasam geliyormus
normalmis canim cekez artik bunu bakalim daha kotuye gitmez insalllh...
halsizligin demir eksikliginden olmasin benim amcamin kizi da oyleydi kan testi yaptirdi doktor kan ilaci vermis...sende iste birdahaki gittiginde doktorundan...
bugun ben de kan testi yaptirdim doktor normal dedi birsey kullanmaya gerek yok dedi..ama idrarimda yine kan cikti bakalim bir urolojiye gorunecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?