sürekli halsizlik yok bi anda vuruyor 3 4 saat sürdü en son sonra geciyor.kan testi yaptırdım dün arasında var mı bilimyorum.busabah eşim ben uyuyorum karnımı acmış bebeğe bişeyler diyor napıyn sen dedim yaaman ihmal etme git biranönce
kizlar ben bugun doktora gittim cinsiyetimizi ogrendik doktor pipisi var dedioglumuz olacakmis...hersey yolundaymis.
kalcam cok tutuluyor dedim kotu oluyor dedim normak dedi yapacak birsey yok dedi
rabbim isteyan herkese nasip etsin insallahh.AMIN.....
mashallah pashaya.saglikla dogsun buyusun inshallah.benimki hala belli degil.dogumda elini kapatip cikacak herhalde
Rumus ve nazlim nasılsınız
aşağıda duranlar var ya yüce rabbim gönlünüze göre versin emi
amin canim cok sagol...ben gostermez diye gitmaden yarim saat onceden cikolata yedim o zaman bebek hareket edermis karninda...canim seninki cok nazli yaaa kiz ise utaniyordur annesiiimashallah pashaya.saglikla dogsun buyusun inshallah.benimki hala belli degil.dogumda elini kapatip cikacak herhalde
Bercem üzüldüm gercekten. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dualarim seninle.
Yaşamım senin adina da çok sevindim. Ne güzel paşa geliyor
Bana gelince kirmizilardan haber yok. Haftaya olmadı test yaptiracagim:44:
Hayalim acaba hamile misin kiz cook icimden geliyor
Cemrem sac rengine biraz bakir rengi katsan mi acaba:44:
Bercem üzüldüm gercekten. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dualarim seninle.
Yaşamım senin adina da çok sevindim. Ne güzel paşa geliyor
Bana gelince kirmizilardan haber yok. Haftaya olmadı test yaptiracagim:44:
Hayalim acaba hamile misin kiz cook icimden geliyor
Cemrem sac rengine biraz bakir rengi katsan mi acaba:44:
Rumus ve nazlim nasılsınız
Asagida duran ben miyim acep:44:Amin rumuskom balım benim.
ben iyim orkim sen nasilsin.bizimkiler ev tasinyorlar.cok yoruluyorlar.hastane cantami hazirlamadim daha
30 haftaya kadar gostermedi rumus.sonraada ben sormaadim.kustum bannesenin bebiş göstermiyor mu.ben doktorlar söylemiyor yada sen istemiyorsun sandıydım vayyy ne sıpaymış seninki
amin canim cok sagol...ben gostermez diye gitmaden yarim saat onceden cikolata yedim o zaman bebek hareket edermis karninda...canim seninki cok nazli yaaa kiz ise utaniyordur annesiii
10 dk dır bekledim bişeyler yazar diye ama yok baktım tık yok bi takılam dedim...
Balım hiçbir şey kalmadı senin doguma. Bir an önce hazirlasan iyi olur aslinda
Ben de iyiyim cok şükür. Gezmelerdeyim. Bir de çok pis hamile kalasim var
30 haftaya kadar gostermedi rumus.sonraada ben sormaadim.kustum banne
evet canim buyuk ihtimalle kiz.ama isim secim cok zor.her iki ismede odaklanamiyor insn.isimde hala karrsizim,
Kız rumus cepten giriyorum da zor geliyor yazmasi. Evde degilim. Arkadaşımdayim. Koca evde olmayinca ben de çıktım dışarı
ablamin kizi oldiginda 1 hafta cocuk isimsiz kalmistiisimsiz diyorduk artikin...cok kararsiz kalmislardi en sonunda ceren koydular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?