hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

o zaman bakmistir doktorun senin halsizligin hamilelikten canim o zaman
ne guzel iste simdiden benimsemis yavrusunu...evet gidecem bakalim onumuzdeki hafta yada sonrasinda gidecem uroloji doktorum 5.ayinda gorusuruz demisti....

mashallah pashaya.saglikla dogsun buyusun inshallah.benimki hala belli degil.dogumda elini kapatip cikacak herhalde

Bercem üzüldüm gercekten. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dualarim seninle.

Yaşamım senin adina da çok sevindim. Ne güzel paşa geliyor

Bana gelince kirmizilardan haber yok. Haftaya olmadı test yaptiracagim:44:

Hayalim acaba hamile misin kiz cook icimden geliyor

Cemrem sac rengine biraz bakir rengi katsan mi acaba:44:

mashallah pashaya.saglikla dogsun buyusun inshallah.benimki hala belli degil.dogumda elini kapatip cikacak herhalde
amin canim cok sagol...ben gostermez diye gitmaden yarim saat onceden cikolata yedim o zaman bebek hareket edermis karninda...canim seninki cok nazli yaaa kiz ise utaniyordur annesiii

canim benim cok sagol...doktor direkt pipisi var dedi gulesim de geldi...ben de diyorum erkek yaniii diyee iyiki adam demedi yok pipisi var ama kiz olacak diyee
canim sen pazartesi test yaptir kesinlikle yoksa neden gelmez bu kirmizilarrr

bu senin kırmızılar tam dayaklık yaa anam gelecekse gelse ya niye bekletiyor ki.yada gelmeyecekse en azından usg de bi gösteriverse güzel olanından

ben iyim orkim sen nasilsin.bizimkiler ev tasinyorlar.cok yoruluyorlar.hastane cantami hazirlamadim daha

Balım hiçbir şey kalmadı senin doguma. Bir an önce hazirlasan iyi olur aslinda
Ben de iyiyim cok şükür. Gezmelerdeyim. Bir de çok pis hamile kalasim var

senin bebiş göstermiyor mu.ben doktorlar söylemiyor yada sen istemiyorsun sandıydım vayyy ne sıpaymış seninki
30 haftaya kadar gostermedi rumus.sonraada ben sormaadim.kustum banne
amin canim cok sagol...ben gostermez diye gitmaden yarim saat onceden cikolata yedim o zaman bebek hareket edermis karninda...canim seninki cok nazli yaaa kiz ise utaniyordur annesiii

evet canim buyuk ihtimalle kiz.ama isim secim cok zor.her iki ismede odaklanamiyor insn.isimde hala karrsizim,

Balım hiçbir şey kalmadı senin doguma. Bir an önce hazirlasan iyi olur aslinda
Ben de iyiyim cok şükür. Gezmelerdeyim. Bir de çok pis hamile kalasim var

daha safak 17 var daha.benim icin cok uzak
ohhhh sefan olsun.gez gezbelkide hamilesindir haberin yokdur.inshallah oylesindir

30 haftaya kadar gostermedi rumus.sonraada ben sormaadim.kustum banne

evet canim buyuk ihtimalle kiz.ama isim secim cok zor.her iki ismede odaklanamiyor insn.isimde hala karrsizim,

ablamin kizi oldiginda 1 hafta cocuk isimsiz kalmistiisimsiz diyorduk artikin...cok kararsiz kalmislardi en sonunda ceren koydular...

Kız rumus cepten giriyorum da zor geliyor yazmasi. Evde degilim. Arkadaşımdayim. Koca evde olmayinca ben de çıktım dışarı

bende pc den uzak durmaya calışıyorum telefndan giriyoruum genellikle sizinle sohbeti özledim pc yi actım.gez gez istedğin kadar gezz sonra hayırlısıyla sağlıklı gine hamile kalınca gezebilcen mi bakalım ben dışarı cıkmaya tırsar oldum artık evdeyim oh keyfm yerinde yatsam kalksam bayılsamda evde iyi oluyr

ablamin kizi oldiginda 1 hafta cocuk isimsiz kalmistiisimsiz diyorduk artikin...cok kararsiz kalmislardi en sonunda ceren koydular...

isimsizmi guzelmisben REYYAN ismini begendim kocisde beyendi.bide LEYLA ismini cok begeniyorum.ama esimin dayisinin kizinin ve benim arkadasimin ismi.ESMANUR isminide begeniyorduk nolduysa vazgecdik.sence hangisi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…