- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Gunaydinnn kikim yeni mi uyandinn
ne güzel ya. Allah inşallah ömrümün bir kısmında bana ve eşime de nasip eder inşallah. bartekim bize de dua et inşallah.
ben gebe değilsem bir an evvel adet olmak istiyorum. olayım ki şu tüp tedavisine başlayayım hayırlısı ile. valla bizlerinki de nasıl bir imtihansa Alllah'ım bizi sabırla deniyor. çok zorlandığımı, nefes alamadığımı hissediyorum bazen.
gezegen seni... yavrunu yolda doğurma daaher yerde sürtebilirim hamiş muamelesi yapma bana dizimi kırıp oturamam ben
Yok tekrari olmadi bogazimi tahris ettik galiba ondan oldu sen napiyon iyimisin
Ben bugünlerde nefessiz yaşıyorum sanki dün annem geldi bir poz bende
İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim
merhaba kizlar! uzun zamandir girmiyordum.benim koca azcik uzak dur, uzuluyosun dedid.sanki beni uzen burasiymis gibibu ay ne takip yaptim nede baska bisey..yumos tarihimde annemler bizdeydi.bekledik batima 4 gun kaldi..bekliyom.belki surpriz olur.
seroooo, irem, rumeysa umarim hersey yolundadir. baska hamis varmi kacirdigim?
ben yatıyorm dinleniyorum kalkıyorum bulaşık yıkyrm bidaha yatıyorum biaha kalkıyorum yemek yapıyorum dantel yapıyorum öyle geciyor işteYok 7:30da kalktım kızımı okula bıraktım,çamaşırları yıkamaya attım,yatakları topladım,şimdi çay yaptım:126:ve kara kara düşünüyorumşimdi saat burda 9buçuk canım,sen nasılsın?
gecicek inşallah gecicekBen bugünlerde nefessiz yaşıyorum sanki dün annem geldi bir poz bende
İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim
gezegen seni... yavrunu yolda doğurma daa
süreeeerrr, ben de iyi sayılırım... bekledim bekledim gelmediniz
hoşgeldin canım ohh iyi bir tatil yaptı enerji depoladın inşallah bahar ayına bomba gibi giricen.şükürler olsun iyiyiz bi sıkıntımız yok normal gebelik halleri.kız seni görünce hemen sorayım kedimin bıyıklarından 2 tanesini yerde buldum acaba normalmidir hderya doğurdu bi prensesimiz oldu azcık geriye gidersen resimini görebilirsin
kızlar akşama kurufasülye yanında pilav bide cacık haydin gelin bize yemeğeeeeeeeeee
İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim
İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim
selam gençler. bugün test yaptırmadım ama muayene oldum. kızlar yumurtlayıvermişim adet olmayı beklerkenhamile kalmış olabilirim yani. bu durumda doğal olarak adetim gelmezmiş. geçen hafta gittiğimde adet sökülecek gibi görünüyor, rahim kistik kistik olmuş demişti. bugün adet sökülecek gibi durmuyor, o kistik görünüm de geçmiş dedi. kızlar bu ay böyle sürpriz bir şekilde hamile kalırsam kurban keseceğim valla. neyse sonuç olarak ben 1 hafta sonra test yapacağım
nasıl yani :44::44:ben anlamadımselam gençler. bugün test yaptırmadım ama muayene oldum. kızlar yumurtlayıvermişim adet olmayı beklerkenhamile kalmış olabilirim yani. bu durumda doğal olarak adetim gelmezmiş. geçen hafta gittiğimde adet sökülecek gibi görünüyor, rahim kistik kistik olmuş demişti. bugün adet sökülecek gibi durmuyor, o kistik görünüm de geçmiş dedi. kızlar bu ay böyle sürpriz bir şekilde hamile kalırsam kurban keseceğim valla. neyse sonuç olarak ben 1 hafta sonra test yapacağım
benimde nefesim kesiliyor bugünsancılarımdam beli kırmızı gelecek sabah işte beli yaa olmuyo işte olmuyoooo
orkidem keşke öyle bir sürpriz olsa canım ya inşallah sen ben berceste nedir bu çektiğimiz ya neden niçin çok bekledik çok uffss
Tek fark göğüslerim elleyince acıyorlarama kurudum bugün düne kadar akıntım çoktu,kasıklarımdada adet sancısı baskısı var biliyorum gelecekler yine
önceden olmazmıydıki göğüslerinde acıma :44::44:
inşallahh hadi bakalımmm
Bilmiyorumki canım öncedende adete yakın şişerlerdi ama:44:elleyince acıyo,daha önce ellemedimi bilmiyorumki :44:
kız bide dün duştan sonra ılk defa bişe fark ettim göğüsüm hafif sıkınca süt geldiorkidem gelsede cevaplasa bu neydi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?