hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben bugünlerde nefessiz yaşıyorum sanki dün annem geldi bir poz bende
İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim

İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim

anladım ben sen dayak istiyon, yanaş azcık kaşıyim seni bence bi süre evde durma havalar düzeldi artık çık at kendini dışarıya... bol bol bahar enerjisi topla sonra yaza fişşekk gibi girek

merhaba kizlar! uzun zamandir girmiyordum.benim koca azcik uzak dur, uzuluyosun dedid.sanki beni uzen burasiymis gibi bu ay ne takip yaptim nede baska bisey..yumos tarihimde annemler bizdeydi.bekledik batima 4 gun kaldi..bekliyom.belki surpriz olur.

seroooo, irem, rumeysa umarim hersey yolundadir. baska hamis varmi kacirdigim?

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ohh iyi bir tatil yaptı enerji depoladın inşallah bahar ayına bomba gibi giricen.şükürler olsun iyiyiz bi sıkıntımız yok normal gebelik halleri.kız seni görünce hemen sorayım kedimin bıyıklarından 2 tanesini yerde buldum acaba normalmidir hderya doğurdu bi prensesimiz oldu azcık geriye gidersen resimini görebilirsin

ben yatıyorm dinleniyorum kalkıyorum bulaşık yıkyrm bidaha yatıyorum biaha kalkıyorum yemek yapıyorum dantel yapıyorum öyle geciyor işte
İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim
gecicek inşallah gecicek
gezegen seni... yavrunu yolda doğurma daa

süreeeerrr, ben de iyi sayılırım... bekledim bekledim gelmediniz

uyuya kalmışım şeker ya

deryanın fotoğraflarını face'te gördüm canım..maşallah onlara! bıyık dökülmesinden bişey olmaz.kaşınırken kırıyorlar bazen ...:)

selam gençler. bugün test yaptırmadım ama muayene oldum. kızlar yumurtlayıvermişim adet olmayı beklerken hamile kalmış olabilirim yani. bu durumda doğal olarak adetim gelmezmiş. geçen hafta gittiğimde adet sökülecek gibi görünüyor, rahim kistik kistik olmuş demişti. bugün adet sökülecek gibi durmuyor, o kistik görünüm de geçmiş dedi. kızlar bu ay böyle sürpriz bir şekilde hamile kalırsam kurban keseceğim valla. neyse sonuç olarak ben 1 hafta sonra test yapacağım

İyiyim pozları
Şimdi öyle değilim

benimde nefesim kesiliyor bugünsancılarımdam beli kırmızı gelecek sabah işte beli yaaolmuyo işte olmuyoooo

orkidem keşke öyle bir sürpriz olsa canım ya inşallah sen ben berceste nedir bu çektiğimiz yaneden niçinçok bekledik çok uffss

Tek fark göğüslerim elleyince acıyorlar ama kurudum bugün düne kadar akıntım çoktu,kasıklarımdada adet sancısı baskısı var biliyorum gelecekler yine

nasıl yani :44::44:ben anlamadım
ama inşallah hamişsindir canım doktorunda şaşırmıştır heralde

hiişşştt isyaaaannnnnnnnn
sakın canımıniçi Allah tamam beklediğiniz diyecek bizede inşallah
tabii arada hala nefesim kesiliyoo
çok metanetli gördüm kendimi

Tek fark göğüslerim elleyince acıyorlar ama kurudum bugün düne kadar akıntım çoktu,kasıklarımdada adet sancısı baskısı var biliyorum gelecekler yine

önceden olmazmıydıki göğüslerinde acıma :44::44:
inşallahh hadi bakalımmm

hiişşştt isyaaaannnnnnnnn
sakın canımıniçi Allah tamam beklediğiniz diyecek bizede inşallah
tabii arada hala nefesim kesiliyoo
çok metanetli gördüm kendimi[/QUOTE]

Bercestem kız cidi ciddi ümüdüm kesiliyor tükeniyor artık ,benden çoçuk moçuk olmaz diyorum bazen ayyyAllahım beni affet

önceden olmazmıydıki göğüslerinde acıma :44::44:
inşallahh hadi bakalımmm

Bilmiyorumki canım öncedende adete yakın şişerlerdi ama:44:elleyince acıyo,daha önce ellemedimi bilmiyorumki :44:
kız bide dün duştan sonra ılk defa bişe fark ettim göğüsüm hafif sıkınca süt geldiorkidem gelsede cevaplasa bu neydi şimdi

Son düzenleme:

:44::44::44:valla prolaktin hormonuyla alakalıydı galiba canım
bu hormon yüksek olunca da hamiş kalınmıyo diye biliyorum orkidem daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…