Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak nasıl da biliyor kızacağımıhayatım normal gebelikte de kimyasalda da silik çıkabilir. fark şu kimyasalda gün ilerleyip test yaptıkça o koyuluk daha da azalır.. oğluşun olacak gibi geliyo kız bana. oğluşun keyfini çıkar. kötü şeyler düşünme. artık kendini de yorma
![]()
valla calıstım yada calısmadım bısey dıyememcanım ne zman ısterse işte:26:gerçi bu aralar nedense fazla ıstıo ama neyse
bakar o kız bakar canavar gbı obı suru cocuga ogretmenlık yapabılıo uc cocuk ona dokunmaz bılem
lenn adet cok gecınce sılık cıkıo kımyasalda su bakıım![]()
konuşma lenYasoooooooooooooooooooooo cocuklar aksam olunca evlerine gidiyolar amaaaa
ben 3 tanesine birden 7/24 nasıl bakıyım canım arkadasım el insaf
![]()
![]()
kız hani hamile kalan gelmez oluyo ya ondan dedimiyi o zaman
![]()
kızlarr benm herıfe doktor amelıyata gerek yok dedı bu aradaılac verdı sadece..ama cok pahalı ya len alamadık
![]()
vurma beeeeeeeeeekonuşma lenbakcan dıosam bakcan
![]()
kızlarr benm herıfe doktor amelıyata gerek yok dedı bu aradaılac verdı sadece..ama cok pahalı ya len alamadık
![]()
konuşma lenbakcan dıosam bakcan
![]()
emosssss bakacan diyosak bakacan iste okadarkikikiki
bu arada benimde adim emos yaaaama kimse bilmiyo kikiki
kuzular ben kactım iyi geceler hepinize![]()
anaaam ögrenmiş olduk artık kiki demeyiz sanaaemosssss bakacan diyosak bakacan iste okadarkikikiki
anaaam ögrenmiş olduk artık kiki demeyiz sanaa![]()
yavrum tam bılmıomda yumurtladgım zaman olduydu bı kere bıde bır ıkı gn snra 3 kerene ilaci verdi ?? nekadarki fiyati ??
kiz dogru duzgun anlatsana sunu yumoslari nekadar calistin agzini burnunu kirdirtma he ??![]()
sanırım evet cnm oyle bısey ısmı..duzenlı ıcılmesı lazımmıs onun o zaman etkılıomus bı alsak ben ıcırcemdecokta etkili değil ismi ne pro diye bişeyle baslıyo demi bizde aldık ama daha bitmedi duzenlı ıcılmıyo kıııı !!
vurma beeeeeeeeeeal içek
kutlamıs oluruz topiğimizin yeni hamişini
![]()
![]()
len benm 5 tane olsa gocunmam bakarım haaa bu 3e mızmızlanıoemosssss bakacan diyosak bakacan iste okadarkikikiki
tmm bakıyım :))) napıyım basım kıldan ince bakarım ya keske olsa![]()
oooh ohhh adasım hamiş kaldı sıra bizde orkide emoşlardan gidiyo![]()
soonrada yasoya gcsin insallah amin
herkesın olsun patır patır ınsallahhhhh
iyi geceler melegiiiiiim![]()
kesinlikle bıraz daha koyuuuuEki Görüntüle 685048
yasemmnnnn 2 ci test bu ,,sanki daha koyu dimi ? banami oyle geldi ;; 2 saat once felan ,,sabah idrari degil di yani
kesinlikle bıraz daha koyuuuuay allahım ınsallahhh tamamını erdırır nasıl sevındım nasıll anlatamamm
kalktım adamı optum resmen sasırdı garıbım noluo dıo saskın
.60:
kızmadım kızmadım geccek merak etme senhahha ay ben de oldugum yerde kaldim orkinin yazdiklarini okuduktan sonra kendime gelip hickira hickira agladim bir saatkiki
bu bat bi gecse oyle rahatlicamkikizmayin ya
hissediyorum yine kizcaniz
![]()
![]()
hadi ben kactim yasoo cookk opuyorum seniii![]()
kızmadım kızmadım geccek merak etme senbu arada folıkasıt ıcıon dmı??bıde daya kabak cekırdegını bakıım seyhan gttı ben kaldım ye durmadan
yarasın bebişine
![]()
ayy super denk gelmıs vallakiz ben folik asiti burda yeni kesfettim yok saniyordum ,,3 haftadir diger vitaminlerimle iciyorum duzenli ,
ama o folik asit ilk 3 ay iciliyor dimi hamisligin yani sonra birakilacak galiba
ayy super denk gelmıs vallaevet cnm ucuncu ayın sonunda doktrda soyler zaten bırakıosun o zaman ama ılk uc ay cok cok onemlı!!!