kikim ashkimne guzel haber bu.inan nasil mutlu oldum anlatamam.RABBIM Ttamamina erdirsin.saglikla gelsin dunyaya. cok sevindim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk kizlar nasilsini.hic bakamiyorum gecmise.hic birseyden haberim olmuyor.inshallah herkes iyidir. kizlar izin vermiyor.en cok ta buyugu.ne yapicagimi sasirdim
vallaha kız içimden öyle geliyor. boşver hayatım değişmiyorsa bırak, hiç tepki gösterme, bu şekilde şaşırt onu. ben çok uzun süre uğraşacağını düşünmüyorum
oy nazlım gelmiş hoş gelmiş. artık iki çocuk olunca biraz daha zor oluyordur. Allah kolaylık versin canım. rümüş hasta. kanaması oldu. hastanede. şimdi iyi. bebek de iyi. kikimi duymuşsun. başka yeni haber yok zaten
Eki Görüntüle 685307
kizlarbugun iki farki hassas test kulandim ,,bugun inaniyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119: oleyyyyyy
Masallah insallah katkanarak artan degerlerin olur hemsommmbiri tedaviye vasliycam derse pesinen halay cekmeli bu nazli vebisler tedaviden korkup kendi geliyo bu hemson serefine orkim sen icinde heyecanlsniyom simdiden
kikim ashkimne guzel haber bu.inan nasil mutlu oldum anlatamam.RABBIM Ttamamina erdirsin.saglikla gelsin dunyaya. cok sevindim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk kizlar nasilsini.hic bakamiyorum gecmise.hic birseyden haberim olmuyor.inshallah herkes iyidir. kizlar izin vermiyor.en cok ta buyugu.ne yapicagimi sasirdim
:79: oooooooooooooooohhhh yandannnnnnnnnnnnnnnnn
kuzuuuu hemşom derkeeeen ! ??? kikde mi konyalı ya laaa
kızlarr ben geldım halen hastanedeyız.bebek ıyı usg ye gırmeım ama kucuk el aletıyle kalbını dınledı hemşire 138 lerde atıyomus
kızlarr ben geldım halen hastanedeyız.bebek ıyı usg ye gırmeım ama kucuk el aletıyle kalbını dınledı hemşire 138 lerde atıyomus
canım benım(( su krıtık dönemleri bi atlataydın Allah ın izniyle gececek bebişin seni bırakmıyo anası gibi tutttugunu koparan birisi olacak :)
Ne diyo doktor canim..
orkide daha iyi bilir belki ama dktor sbişey demiyor ki olur bazı hamileliklerde diyor parcalı kanaman olmadğı sürece korkma diyo o kadar düşük tehidi var okadar yani belki onunda elinden bişe gelmyrdr ya düşcek ya kalacak drumundayımdır
Lekelenme seklinde mi simdi baska bir doktora niye gitmiyonuz ya....
bu sefer ki resmn kan renginde aktı gitti hissettim eşim aradı alo dedim benden bişeyler akmaya başladı a z dur dedim bi baktım kan kırmızı.vc ye gittim geliyo kan eşimde ilk kez panikledi.yarın gidicem başka doktora artık eşimde rahatsızolmaya başladı doktorumun tavırlarından
Iyi olur canim gitmen dooktordan doktora degisiyo tedavi sekli arastirda en memnun kalinan kim derya benim doktorum cok iyi diyodu ona git mesela, ins son tedirginligin olur bir daha korkutmaz yaramazin seni
anaaammm boyle tadukk haber unutulur mu tek kolla yazdıgımm ıcın halay bılem cekemedım ınşallahh eve gıdınce rahat rahat cekerım halayııhoş geldin gezgin kaçakvallaha bir de rümüşümün haberi yok. bugün telefonda konuştum ama demeyi unuttum
orkim yaaa içine doğuyo mu gerçekten? ama olursa kendimi meryem ilan edecembenimkine bozuğum gene kabahati çok büyük öyle böyle değil, çok kızgınım ona
nedense ben bebek için daha çok uğraşacakmışım gibi geliyo:26:
ınşallah canım ınşallah sen nasılsın.bugun hemşire kalbini dinliyr iki tıktık duuyrz sonra kayboluyor başka yeere gdiyor bu bebek cok yaramaz olacak bensana dim dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?