hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Allah iyilikler versin cnm cok şükür ya olmadı gerektiği gibi gidiyo sancilarla kramplarla gidiyor artık iyice yaklaştık cnm
Senin hamişlik nasil gidiyor bakim
ayy bizde öyle olucaz bi süre:18::18: sonra ama sonra mis kokulularımıza kavuşacaz çok şükür canım güzel geciyo hamileliğim ..6 gün onra kontrolümüz var dört gözle bekliyorum...yarın sabahta saglık ocagında kontrolüm var öyle işte...
kızlarr bana musade dınleneyım. uyku vaktı.allahaemanet olun
canım iyi olmanıza sewindim.. insallah bu yasadığın son stres olur..

Evet ya ilerledikçe sorunlar artıyor cnm şuanda öyle bi midem yanıyor ki forma ya Rabbim yardımcımız olsun ohh ne guzel kuzunu göreceksin ne cok heyecanlı oluyor insan özlüyor guzel haberlerle gelirsin insallah cnm

Evet ya ilerledikçe sorunlar artıyor cnm şuanda öyle bi midem yanıyor ki forma ya Rabbim yardımcımız olsun ohh ne guzel kuzunu göreceksin ne cok heyecanlı oluyor insan özlüyor guzel haberlerle gelirsin insallah cnm
sacları çıkıyo derler son aylarda mide yanması olunca..prensesinin sacları cıkıyo heralde..maden suyu iç kuzum iyi gelirmiş yanmaya...ewet heyecanlı valla bide cinsiyet kesinlesin istiyorum artık ciciler almak istiyorum bebişime...inşallah güzel haberlerle gelirim cnm ya insan heyecanlandıgı kadar korkuyoda bi aksilik cıkara diye..allah korusun..allah yardımcımız olsun gercekten..

canım kusura bakma ya ben bu sitede yeniym ya yazdğn cevabı falan hiç görmemşm bende çok çocuk istiyorum ama 1 yıl oldu hala olmadı doktora gttm bi problem yok çok istyorum ama Allahım nasip eder inş bi gün hepimze

İnş canım.bende 2 yıllı doldurdum ,tam aşılamaya geçiş yapacak iken bu ay geldi ,allahım herkeze nasip eder inşallah ,

Sağol nazlımam , kız içimden benim hep kız geçiyordu taaa enbaşından,senin gibi çift kız olur nasıl reyyan hanım iyimi yeni eve yerleşme bittimi ?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

kizlar gunaydin ..benim bata 4gun var az once ilk tuvaletimle test yaptim. koca bir negatif aldim.yine olmadi.

kizlar gunaydin ..benim bata 4gun var az once ilk tuvaletimle test yaptim. koca bir negatif aldim.yine olmadi.

hani hamişim ya yorulamamam lazım o yüzden şu erken test yapanları yan yana dizip birine vuracam hepsi birbirini dövecek kimi insanın mesela benim erkenden çıkmaz testte ben 11. gün yaptımda noldu karalar bağladım nisana göz dikmiştim hamile kalmak için , sonuç allah aşkına batınızı bekleyin yaw boşa harcaman şu testleri ....................

inşallahh tatlım hepimiz görürüz o günleri, bizim kikiiii ne denemelerde bulundu bi bilsen, kocişini eve mi kapatmadı, yatak mı kırmadı resmen kampa girdi ve tam aşılama düşünürken hamile kaldı... olcak inşallah. tatlım bişi soracam eşinin tahlilleri yapıldı mı? bence daha fazla vakit kaybetme tut eşinin elinden dosdoğru doktor amcayaaa

kız delüü manyaağğğ, nasıl olsun tatlım yaaaa adetine daha kaç gün var bea tatlım sen adetin geçmeden yapma, bi daha olmasın

Son düzenleme:
daldım hemen ortalığa günaydın demeyi unutmuşum
gününüz aydın olaaaaaaaaaaaa
dün gece kırmızı kartı gördümmm, halsizlik ve bel ağrım var,bide anlam veremediğim koyu renkete, kahverengi akıntım benden haberrler şimdilik böyleee... biraz da siz rapor verin bakimmm....

ireeemmm nasılsın?

Saol canım benim kız sen nerelerdesin zillihamiş kaldın kaçtın bizden nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır umarım kaç haftalık oldun şimdi ??
kız nerelerde olam kuzum ya...2.ve 3. ayım çok zor geçti yavrum yeni yeni hamilelliğin tadını çıkarmaya başladım...mide bulantıları ve klozetle olan aşkım sona erdi kuzum..dünde yaso kikim hamile deyince girem de bi halay çekem dedim...kaçmadım kuzum...geldim bi aralar yoktun ablanın yanındaydın ve ben halen daha ablanın yanında zannediyordum seni...
haftalık meselesine de yarın 14.haftamıza gircez teyzesi..benim minnakım büyüdü koskocaman oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…