hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İnş canım.bende 2 yıllı doldurdum ,tam aşılamaya geçiş yapacak iken bu ay geldi ,allahım herkeze nasip eder inşallah ,
kikiiiiiiiiiimmmmmmm hamiş misin seeennnnnnn çok tebrik ederim canım darısı başımızaaa ayağınızı sürtün de biz de arkanızdan gelelim
günaydın kızlarrrrrrr

günaydın tatlım nabersin gördün mü bebikini

kikiiiiiiiiiimmmmmmm hamiş misin seeennnnnnn çok tebrik ederim canım darısı başımızaaa ayağınızı sürtün de biz de arkanızdan gelelim

Günaydın tatlım nabersin gördün mü bebikini

iyidir kızlar şükür günümüze, siz nasılsınız, violem gördüm tatlım bebişimi 15 gün bile çok değiştiriyo 2 hafta sonra için heyecanlıyım Rabbim önelikle siz canlarıma ve bütün bebek isteyen bekleyenlere bir an önce tatdırsın bu duyguyu inşallah

kız meraktan çatladım. ne olacak şimdi
kıkımı bklerken mubarek 9 doğurdunuz dımı..

3 gun var nisan 16 o yuzden kafam cookkk karisik
sımdıkkk bızım kıkı hamıle sen dua et pozıtıf cıktı bata 3 gun varıken.tersı olaydı erkenden test yaptğın icin burda kac kişinin aazarlamasını cekerdin bilemem

sabah testi tekrar et haber et hemen tamam mıama bu test pozitif. o 2 gün önce çıkan da boşuna değil. senin idrara erken çıkıyor galiba..ayrıca progesteronun gebelik düzeyi gibi yüksekti
o progestandan bende şüphelendiydim ama yurtdışı sonucları olunca belki prolaktin gibi farklıdır diye düşündüydüm

kızlar ben evime geldim yatmaya devam ediiyorum herkese teşekkür ederim iyiki varsınız

hoşgitmişsin evineeee... ev gibisi var mıiyi misin şimdi:26: ben de fırına bi kek attıydım çorbamı da koydum tamam. bugün kocamla otlanak dedim, pırasam var bi de mercimek çorbası bizim gibi şişkolara bunlar yeter de fazla bilemmm

midem inanılmaz bulanıyor adetli olmasam aceba diyecem ama böööööö bünyem altüst olmuş, bu ne yaaaa

ben açıkçası kendimi pek iyi hissetmiyorum evde sıkıldım azcık, halsizlik de var. gündeüz neredeyse hiç uyumam ama şidik böyle datlı datlı uyumak istedim.

Kanama kesilmis gibi nerdeyse gelmemis hic.yatiyorum yarin baska dr gozukucem bakalim o neler soyleyecek senin de kirmizilar gelmis zaten biraz bekliyoduk aamleiyat olmasindan dolayi.

sağolun kızlar ..olsa silik bilem çıkardı..o da yok.. Rümüş evinde yat dinlen artık..kedi köpek peşinde koşma..onlar gezinsin bırak..sana bakan varmı kız? annen falan geliyomu?

kizlar gunaydin ..benim bata 4gun var az once ilk tuvaletimle test yaptim. koca bir negatif aldim.yine olmadi.

Kız meltem yaptın bari söyleme herkesten fırça yersin ,
hem bende erken çıktı diye herkeste çıkacak diye bişey yok .her bünye aynı değiş bozma hemen moralini

kizlar gunaydin ..benim bata 4gun var az once ilk tuvaletimle test yaptim. koca bir negatif aldim.yine olmadi.

Kız meltem yaptın bari söyleme herkesten fırça yersin ,:18:
hem bende erken çıktı diye herkeste çıkacak diye bişey yok .her bünye aynı değiş bozma hemen moralini
bak ben erken yaptımda neoldu şu bat bir geçeydi diye dört dönüyorum evin içinde:111::111:

Son düzenleme:

Evet ya şimdi hatırladımm:26:senin bebek yaramazlık yapıyodu,neyseki atlatmışsın , kocaman oldu o annesi şimdi
ben kızımda hiç bulantım olmadı ,inş buseferde olmaz

Kanama kesilmis gibi nerdeyse gelmemis hic.yatiyorum yarin baska dr gozukucem bakalim o neler soyleyecek senin de kirmizilar gelmis zaten biraz bekliyoduk aamleiyat olmasindan dolayi.

oyyy mutfaktaydım azcık telefona da dalınca zaman geçmiş.... merak etme bebişin böyleee yaramazlık yapıyor ama düzelecek tatlım, hiiçç yorma kendini.

canım eşimde muayne oldu hiç bi problem çıkmadı onda

senin su kirmizi kart dedigin ,,bildigin kirmizimi yoksa sadece kahverengi kartmi :44: anlamadim ,???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…